Je wordt in een prettige sfeer geholpen.

Wij hebben nu 4 auto's bij Auto Landegent gekocht. De verkopers helpen je op een prettige manier. Deze luisteren en geven een goed advies.

Uitstekend!

Fijne, eerlijke en persoonlijke garage met uitstekende service!

Vriendelijk behulpzaam personeel

Betrouwbaar

Voor de tweede keer een auto aangeschaft via Landegent. Ik heb een zeer prettige ervaring met Sjoerd, ik geef aan wat ik wil en het komt in orde. Heldere comminicatie en scherpe prijzen. Mocht er iets niet in orde zijn, dan staat het hele team klaar om het naar tevredenheid op te lossen. Om deze redenen rij ik met alle liefde vanuit Barendrecht naar het eiland, en ben ontzettend verliefd op mijn Tucson!

Vertrouwd adres, na al die jaren!

Na een uitstapje te hebben gemaakt bij een andere lokale dealer, ben ik opnieuw geslaagd bij Auto Landegent! Ik heb mijn Renault Captur mogen inruilen voor een mooie Hyundai i20. Groot complimenten voor de heren van de verkoopafdeling!

Heel erg GOED

Na zoeken op internet bij Landegent uit gekomen lekker dicht bij huis. Toen we daar binnen stapten hadden we gelijk al een gevoel van dit is anders dan bij voorgaande autobedrijven. Nou en dat klopte wel werden keurig welkom geheten door de mevrouw achter de receptie. En konden op het gemak dus niet gelijk opdringerig rond kijken bij de auto waar voor we kwamen kijken. Hadden vooraf niet gebeld of de auto er nog was. Toen we onze belang stelling kenbaar hadden gemaakt konden we gelijk een proef rit maken na de koffie. En hierna besloten we om de auto maar te kopen als we het eens konen worden. Nou en dat ging allemaal zo gemoedelijk er werd niet gepoest en zo en we waren er eigenlijk heel snel uit (eigenlijk nog nooit zo snel met elkaar overeen gekomen voor een auto). En dan de aflevering nou zo lang hebben we daar nog nooit tekst en uitleg bij gekregen dat was in een woord TOP. Tijdens het op zetten van de nieuwste navigatie waren er wat kleine dingentjes maar die zijn toen ook zonder blikken of blozen verholpen. Ook waren er wat dingentjes die wij nog niet helemaal begrepen te doen dat werd ook gelijk weer keurig verteld en voor gedaan hoe we dat moesten doen. Nou als iemand aan ons zou vragen weet je een goede auto garage dan zou ik zeggen nee dat weet ik niet wel een Hele goede garage. Wij komen hier ook weer terug. Sjoerd en Ditmar jullie bedankt voor het geduld met ons voor alle uit leg Marianne en Cock

Zeer klantvriendelijk en eerlijke voorlichting

Hier een jonge Tucson gekocht en het hele verkoopproces als zeer positief ervaren

Ge-wel-dig

Na de speurtocht op internet naar een Hyundai I30 wagon en een rit van Limburg naar Burg Haamstede. 7 okt. Zeer vriendelijk ontvangen door medewerkers en verkopers. Na een kop koffie een uitgebreide testrit gemaakt in de Hyundai I30 uit 2022. We zijn er zeer snel uitgekomen over de prijs en inruil. 14 okt. De auto opgehaald en zeer uitgebreide uitleg gehad. Zeker een garage waar ik graag terug kom.

Wij hebben met een heel goed gevoel een auto gekocht bij autolandegent. Goede eerlijke werknemers, vriendelijk, meedenkend en zeer service gericht. We hebben nu een auto voor langere termijn maar mochten we willen vervangen of toch weer een andere auto aan willen schaffen komen we zeker langs.

Wederom vertrouwen voor de toekomst

Na jaren geleden bij Auto Landegent een mooie occasion Hyundai IX35 gekocht te hebben met prima service ging ik eens langs om te kijken of er een occasion Tucson aanwezig was naar mijn smaak en budget. Verkoper Sjoerd informeerde naar mijn wensen en had deze helaas niet staan. Een dag later werd ik gebeld. Hij had een auto gezien die aan mijn wensen voldeed. De vraag was of ik deze zou willen kopen. Buitengewoon spannend. De auto had de juiste opties en zag er op foto's prima uit. We hebben goede afspraken gemaakt over het wel of niet doorgaan van een koop. Geen rokersauto, gekke luchten, schades etc. Lang verhaal kort. De wagen is showroomnieuw gepoetst door mij aangekocht met volledige garantie vanuit Landegent. Er was een kleine herstelling nodig waarbij ik aangenaam verrast werd met een haal- en brengservice met een heel mooie wagen. Ik rijd er nu ruim een maand in rond en vind het een mooi moment om mijn waardering hier over uit te spreken.

Goed en klantvriendelijk meegedacht

In mijn zoektocht naar een Hyundai Tucson Hybride uitgekomen bij auto Landegent. Sjoerd Flikweert dacht hierin prima met mij mee en kocht een prachtig model in. Een Hyundai Tucson 1.6-GDI HEV Premium Sky. Het rijk uitgeruste model viel duurder uit dan in eerste instantie mijn bedoeling was, maar in een pittige, maar eerlijke onderhandeling zijn we er uit gekomen. De auto werd keurig afgeleverd. Nu rij ik rond in een hele mooie auto, die voldoet aan mijn wensen en meer. Ik geniet elke rit en wil nog veel jaren plezier hebben van deze auto, waarbij ik het onderhoud toe vertrouw aan Auto Landegent Burgh-Haamstede.

Klanten op 1

Onderweg naar Zeeland problemen met de koppeling ,slipte heel erg versleten was ie waarschijnlijk, met de auto naar Landegent gegaan dinsdagmorgen ,vriendelijke ontvangst ,de monteur stukje gereden ermee ,oordeel koppelingsplaat versleten ,auto daar gelaten ,kreeg netjes een leenfiets om naar het landal huisje te kunnen ,en van te voren een duidelijke prijsopgave gekregen , en woensdagmiddag was hij al klaar ! ,hij rijd weer als nieuw ,een top service daar ,we kunnen onze vakantie weer oppakken !, €20 in de fooienpot gedaan ,dik verdiend

Mooi bedrijf met goede service

Na een eerdere slechte ervaring bij Landegent aangekomen. Ze staan echt klaar voor de klant en luisteren goed naar hun wensen. Uiteindelijk mooie ford fiesta gekocht die super netjes thuis werd afgeleverd! O ja we hebben er toch nog maar even vier nieuwe bandjes onder gedaan. Kijk daar houden we van. Een bedrijf wat meedenkt en doet wat ze beloven. Echt een voorbeeld zoals het zou moeten! Aanrader voor ieder ander!

Fijne service!

Heb mijn auto gekocht en mijn oude auto ingeruild. Service is vriendelijk en netjes. Blij met onze aankoop.

Prima ervaring

Heb mijn auto met een goed gevoel ingeruild en een andere gekocht. Zeer tevreden met de auto, service en iedereen was erg vriendelijk. Zou er in de toekomst zeker weer een auto kopen!

Mijn onlangs aangeschafte VW GTI 2019 bij Landegent bleek geen DAB en navigatie te bezitten. Voor mij een tegenvaller! Alsnog in overleg ingebouwd.

Heel goed!

Mijn eerste auto bij Auto Landegent gekocht. Ze geven je goed advies en denken met je mee. Ben heel erg te vrede hoe alles is gegaan. Top service!

Klant vriendelijke garage

Zowel bij aankoop van een auto als de werkzaamheden in de garage sta je als klant op de eerste plaats

Uitdekunst

Heel vriendelijk geholpen met kennis van zaken en goede service

In een woord topklasse

Wederom keurig netjes, vriendelijk en niet opdringerig zijn wij door ieder personeelslid maar vooral door Sjoerd, behandeld bij de aankoop van onze Hyundai Kona!

TOPPIE

Door het snelle en correcte handelen van Sjoerd, zijn wij nu in het bezit van mooie Ford Puma. Zijn betrouwbaarheid gaf ons het gevoel dat we hem al jaren kenden.

Fijne klantgerichte garage.

Er werd goed en fijn meegedacht in de in de wensen die ik als klant had / heb. Ben zeer content met de gekochte auto.

Geweldig wat een vertrouwen

Zaterdag mijn Nissan Juke gekocht en fantastisch geholpen door Sjoerd Flikweert. Vertrouwen tussen ons beiden is heel fijn. Eind van januari afspraak voor een beurt en auto wordt dan gepoetst.

De Roterij 22

4328BA Burgh-Haamstede