Een uitstekende verkoper.

Ben uitstekend geholpen door Dhr. Sjoerd Flikweert bij de aanschaf van mijn Volkswagen T-Roc, bouwjaar 2021.

GEWELDIG

Afgelopen vrijdag 3 sept bij auto Landegent mijn i20 opgehaald,,in een woord samengevat TOPPIE maar met een hoofdletter. Alle afspraken die we met Sjoerd hadden gemaakt zijn voor de volle 100% nagekomen dus om kort te gaan we waren allemaal heel dik tevreden dus ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.Sjoerd nogmaals hartelijk dank. Mvg Willem en Marij

Klantvriendelijk

Afgelopen zaterdag een proefrit gemaakt in een occasion. Peter de bedrijfsleider gaf direct alle medewerking. Ik kreeg een goed beeld van de auto. Helaas heb ik niet voor deze auto gekozen, ik hou zeker de site in de gaten. Nogmaals dank voor alle service. Je voelt je als klant koning.

Sjoerd Flikweert is een sympathieke en een geboren autoverkoper. Op een vriendelijke en professionele manier heeft hij aan ons een nieuwe auto verkocht. Ook hebben we een mooie prijs kunnen bedingen voor onze inruil i20. Aan alle afspraken heeft Sjoerd zich tot onze volle tevredenheid gehouden dus helemaal top!!. De service van dit bedrijf is ons al enige jaren bekend en is uistekend!!!.

Dynamisch Autobedrijf.

Prima ervaring bij de aankoop van een occasion Hyundai Kona Hybrid alsmede de inruil. Uitstekend advies bij alle andere noodzakelijke autozaken zoals registratie, onderhoud, verzekering en service-pas. Prima uitgevoerd door service gericht en vriendelijk personeel. Overeengekomen beloftes worden tijdig nagekomen.

Zeer tevreden over de service en communicatie. Auto netjes afgeleverd op de afgesproken tijd.

Zo klantvriendelijk, nog nooit zo meegemaakt!

Ik had een auto (Hyundai Ix20) gekocht, maar ik had er niet echt een goed gevoel bij. Na enkele maanden spreek ik de verkoper en hij vraagt of de auto bevalt, ik zeg nee eigenlijk niet. De auto is goed er mankeert niets aan maar...... De verkoper stelt een goede deal voor om auto in te ruilen. Zo gezegd zo gedaan, ik heb nu een Ford focus. Keurig nette en vriendelijke afhandeling van alles. Top klantvriendelijk !

Ondanks online verkoop ruim tevreden.

Goed contact met Sjoerd over aankoop en inruil. Locatie lag niet om de hoek maar zeker de moeite waard geweest. Erg blij met de VW Golf

Goede service in moeilijke tijden

Op zoek naar een auto in een tijd waarin de showroom gesloten is zorgt voor creatieve oplossingen. Die levert Landegent. Goede snelle service voor een schappelijke prijs Pechhulp en stel nieuwe banden cadeau gekregen. Kortom zeer tevreden.

Eerlijke en service gerichte organisatie

Het kopen van een 2e hands auto verloopt op een prettige en eerlijke wijze, waarbij goede afspraken kunnen worden gemaakt. Ondanks de beperkingen m.b.t. de Corona pandemie wordt persoonlijk contact gezocht en gevonden. De keuze voor Landegent is mede gebaseerd op de lokale aanwezigheid van de garage waar het toekomstig onderhoud zal worden uitgevoerd.

Nette garage prima service

Mensen zijn echt met de klanten bezig er wordt ook nog nadien gebeld of er nog wensen zijn of er nog iets verbeterd kan worden. Top

Top service

Ben er geweest en niets is hun teveel. Prima geholpen en zijn er samen uit gekomen door de top service die ze bieden. Bellen nog na om te vragen of alles naar wens is. Dat kan ik alleen maar beamen! Heel blij met mijn auto.

Eerlijk en betrouwbaar

Onlangs mijn huidige auto hier gekocht. Auto is in perfecte staat, spik en span afgeleverd, beloftes worden nagekomen, altijd netjes te woord gestaan, attente mensen. Ook het telefoontje na een paar weken of alles naar wens is vind ik heel netjes.

Geweldige service van Dhr. Sjoert Flikweert

Zaterdag mijn nieuwe occasion een Opel opgehaald en alle beloofde onderhoud punten keurig netjes in orde gemaakt. Sjoerd Flikweerd is een bijzonder aardige man en die je als klant zeer waardeert. Ook de heren in de garage die de beloofde punten tot volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Zeker een aanrader.

Klantvriendelijk & meedenkend bedrijf!

onze "droomauto" gezien op internet bij een garage in Limburg, helaas hadden wij geen tijd om op korte termijn deze auto te gaan bezichtigen... Bij het ophalen, na grote beurt, van onze inmiddels vorige auto kwam dit ter sprake bij Auto Landegent & Sjoerd had hier wel de oplossing voor.... * auto bij garage in Limburg wordt vakkundig bekeken door medewerker Landegent * na zijn goedkeuring neemt onze medewerker de auto mee naar Haamstede * onze monteurs zorgen ervoor dat de auto een perfecte onderhoudsbeurt krijgt & prachtig gepoetst is * complete afleverpakket incl. 6 maanden garantie * inruil auto en zo is het gegaan en reden wij 1.5 week later in onze "droomauto" prachtig gepoetst met een boeket bloemen en alle afspraken die we met Sjoerd hadden gemaakt weg van Auto bedrijf Landegent te Haamstede! Nogmaals dank voor de goede samenwerking CHAPEAU voor heel het team LANDEGENT.

Zeer tevreden zowel over de Hyundai IX35 als over de behandeling

Wij hebben een Hyundai IX35 hier gekocht die overigens 100% is afgeleverd en de persoonlijke behandeling was zeer klantvriendelijk moeder de vrouw kreeg zelfs nog een bos bloemen. Bij thuis komst nog eens alles nagelopen motorkap open en glom ik kon er mijn haar in kammen nu is dat niet nodig maar wij zijn zeer tevreden. Bedankt Heren

Omdat er een onderdeel kapot was van onze auto, kwamen we bij AutoLandegent terecht. We wilden eigenlijk een andere auto, dus liepen we ook de showroom in. Hoewel er niets van onze gading bij stond, had Sjoerd ons aangeboden om de auto die we op het oog hadden voor ons op te zoeken. 2 Dagen later had hij een auto gevonden die naar ons zin was. S' avonds kwam hij bij ons thuis om de zaak te bespreken. Een heel prettige ervaring, zakelijk maar niet opdringerig. Meewerkend, meedenkend en goed advies gegeven. De aflevering was ook prima, de auto werd later door Sjoerd opgehaald en weer thuisgebracht voor de verdere afwerking. Een onderdeel (stoelleuning)is er later nog gratis ingezet, dus de service is top! Wij zijn tevreden!

uitstekende service

klantvriendelijk, doelgericht,

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes en correct geholpen.

De Roterij 22

4328BA Burgh-Haamstede