Een zeer tevreden klant

Erg goede ervaring met de aanschaf van onze BMW X5 bij shift up. Constantijn is prettig in de omgang en communiceert transparant en snel. Met zijn hele team zorgt hij voor een extreem goede service waarbij de klant echt centraal staat.

Gemakkelijke en prettige aankoop

Goede ervaring mee gehad. Ook de after-sales was dik in orde.

The best company that I have worked with in a time

The founder Constantine is a highly professional individual who conducts business in a way that makes the customer the top priority

Goed goed en nog eens goed

Wat een fijn bedrijf en personeel om je auto aan te schaffen. Van het 1e contact tot de levering aan huis, in een woord geweldig. Ik hou van mensen die nakomen wat ze zeggen. Kan het iedereen aanraden! Constantijn en team, bedankt voor alles,en ons zie je zeker terug.

een goede een prettige garage om een auto te kopen.

verstand van zaken. nette aflevering bij mij thuis. fijn om zaken te doen. alleen het poetswerk had wat beter gekund. verder perfect

Een fantastische aankoop ervaring!

Ik heb nog nooit op zo’n mooie en gemoedelijke manier een auto gekocht. Je wordt fantastisch geholpen en behandeld. En vooral goed begrepen en naar de wensen geluisterd! Ook de nazorg na de aankoop laat niks ter wensen over! Niks anders dan een 10 met griffel! Een super team die de zaakjes meer dan voor mekaar heeft!

Zeer klantvriendelijk

Wat een professioneel en zeer klantvriendelijk, servicegericht bedrijf. Zeker een aanrader!

Zeer prettige communicatie en nette afhandeling

Mijn ervaring met Shift Up - Constantijn, is als zeer prettig ervaren. Fijne open communicatie en nette afhandeling. Goed bereikbaar en snelle response. Auto's zijn netjes verzorgt en absoluut kennis van zaken.

Snel , duidelijk, transparant

Next Level autodealer

Het traject van een zoekopdracht plaatsen en het daadwerkelijk ophalen van de Mini hebben wij als prettig ervaren. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces. Bij aflevering kregen we uitgebreid uitleg over alle ‘nieuwe’ snufjes van de auto. Onze ervaring met Shift Up is dat service en klantgerichtheid op de voorgrond staan.

Vriendelijk en Professioneel

We hebben een BMW gekocht, super tevreden over het gehele proces. Uitgebreide uitleg, prettige sfeer, snelle reactie op vragen en de auto werd thuis afgeleverd. Kortom een dikke 10.

Een bedrijf die vanuit klant perpectief werken!

Zeer goede service en de aflevering was top met uitleg als je zou willen. Zelf s'avonds in mijn geval. De service gaat verder na aanschaf via o.a. whatapp ze reageren snel en nog belangrijker je hoeft er niet achteraan te zitten. Mijn volgende mini zonder twijfel bij shift up oke dat duurt nog een tijdje.

Super geregeld

Mooie BMW gekocht bij shift Up. Super tevreden over het hele proces en de communicatie van aankoop tot en met levering.

Hele prettige ervaring bij Shift Up!

Onze ervaring is dat jullie bedrijf prettig, vriendelijk en relaxed is en dat we heel erg blij zijn met onze aankopen! Tevens is al het papierwerk door jullie verzorgd en dat is zeker handig. En de auto wordt thuis afgeleverd, dat is ook Top!

Goed gevoel bij alles

Prettige sfeer op locatie We zijn goed geholpen, met leuke uitleg hoe Shift up te werk gaat Rustig alles doorgenomen en proefrit mag je ruim de tijd voor nemen Kortom aanrader

Uitstekend vriendelijk en professioneel bedrijf

Wij hebben onze BMW X5 gekocht met veel plezier en een heel goed gevoel bij Shift Up. Ze zijn altijd goed bereikbaar en het personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Goede service!

Proefrijden in verschillende modellen gedaan, goed geadviseerd. Nette uitleg over het verleden van de auto en aanwezige opties. Netjes gepoetst en alle nodige onderhoud verricht zoals afgesproken.

Zeer prettig en goed geholpen

Goed advies gehad en hierdoor mooie mini aangeschaft. We zijn er erg blij mee.

Super gemotiveerd, actief en klantvriendelijk bedrijf.

Super fijne ervaring met dit bedrijf. Correct, kennis van zaken, auto aan huis breng service, klantvriendelijk, zeer betrokken en super gemotiveerd. Ik heb daar een hele mooie Mini Cooper SE kunnen kopen. Bedankt voor alle fijne service.

Top service bij Shift up

We waren al een tijdje op zoek naar een nette BMW occasion. Deze bij Shift up gevonden! Vandaag is deze thuis afgeleverd, wat een gemak! Super netjes gepoetst en een taartje voor bij de koffie, hoe leuk! Het zijn de kleine dingen die het doen. Wat een service. Constantijn is altijd bereikbaar voor vragen, en gaf ons gelijk een goed gevoel. Wij zouden iedereen aanraden bij Shift up een auto te kopen. Carlo en Astrid Gardien Wateringen

Passie voor BMW en de klant.

Bij Shift Up hebben ze passie voor BMW. Een select aanbod van gebruikte modellen die als nieuw aanvoelen. Bijzondere modellen met net dat extra meer zoals een mooi M-sport pakket, zorgvuldig geselecteerd en dealer onderhouden. Constantijn geeft je een welkom gevoel en neemt alle tijd voor een goed advies en denkt graag met je mee in de zoektocht naar jouw ideale BMW. Voor een jong gebruikte BMW moet je bij Shift Up zijn.

Prettig en eerlijk bedrijf, goede snelle service!

Ontzettend blij met mijn nieuwe mini! Alles rondom de aankoop perfect geregeld, fijne en snelle communicatie. Super service, proefrit aan huis en ook de aflevering perfect geregeld! Heb er ook alle vertrouwen in dat mocht er iets zijn het goed en naar wens wordt afgehandeld. Zo hoort een auto kopen te gaan, dikke aanrader!

Prettig bedrijf, mooie auto's en fijne dienstverlening.

We hadden al een aantal auto's gezien voordat we bij Shift Up terrecht kwamen. We vonden de sfeer erg prettig en er werd ruim de tijd genomen voor ons. We waren positief verrast dat we een uur mochten proefrijden en dan ook allebei mochten rijden. Hierdoor kregen we een zeer goede indruk van de auto. Ook na afloop verliep het proces tot koop met geduld, duidelijkheid en begrip. Al met al een fijne ervaring die ons zeer tevreden eigenaren heeft gemaakt van onze nieuwe BMW. Een bedrijf wat ik zonder twijfel aanbeveel!

Zeer blij met mijn MINI Cooper S E

Wat je ziet is wat je krijgt. Zeer scherp geprijsde jong gebruikte MINI! Vriendelijk geholpen en goede informatie gekregen over de MINI Cooper S Electric. Keurig mijn MINI Cooper S E thuis afgeleverd. Zeer goede service!

Top Service

Op een vrijdag gebeld voor een afspraak en zaterdag konden we al meteen terecht. Constantijn had al filmpje van de auto doorgestuurd en we werden hartelijk ontvangen voor een proefrit. Zeer kundige mensen met kennis van zaken geen vraag bleef onbeantwoord. Onze nieuwe Mini clubman werd in de week erna thuisbezorgd en zelfs de winterset werd er op ons verzoek nog onder gezet. Top service!!

Keurmeesterstraat 18

1187ZX Amstelveen

0202101434

Over Shift Up B.V.

Shift Up is gespecialiseerd in het leveren van jong gebruikte BMW's en MINI's tot 6 jaar oud. Auto's met de prijsvoordelen van een jong gebruikte, maar met de beleving van een nieuwe! We hebben een complete voorraad van verschillende complete BMW en MINI modellen. Transparant, meedenkend, 7 dagen per week bereikbaar en continu vernieuwend, dat is waar wij voor staan!