Snelle service, binnen één werkdag alles geregeld!

Zeer professionele club. Heb vooraf een korte video presentatie gekregen van de auto en een proefrit aan huis. Ook al was dit aan de andere kant van het land. Direct de eigen auto getaxeerd en met een mooie prijs de koop afgerond. Sinds die dag rijd ik met grote tevredenheid met onze nieuwe auto. Dank voor de snelle en professionele service! Ik zal jullie zeker aanraden!

Vakbekwaam, open, eerlijk en persoonsgericht

Bedrijf ziet er verzorgd uit wat doorwerkt in de auto’s die er te koop staan. De verkoper neemt alle tijd en en dacht mee in de wensen die ik had. Bij het ophalen is de auto van A tot Z goed uitgelegd. Fantastisch geholpen aan een geweldige wagen!

Professioneel ,komen hun afspraken keurig na

Goede ervaring ,keurige auto ,kundige eigenaar ,fijn bedrijf om een auto te kopen .

Super en klantvriendelijk geholpen

Zeker voor herhaling vatbaar

Professionele organisatie

Ben goed geadviseerd en geholpen met de aanschaf van de voor mij nieuwe auto. Ook de aftersales is daar goed geregeld.

Top service en begeleiding

Niet opdringerig, wel accuraat en snel reagerend op vragen. Prima!

Auto kopen bij Shift Up is voor herhaling vatbaar!

De trefwoorden die ik zou willen gebruiken zijn: -open en eerlijke communicatie, geen flauwekul praat, -creatief om samen tot een deal te komen, -en bovenal duidelijke communicatie in elke fase van het aankoopproces, -Komt zijn afspraken na! Ga zo door Constantijn!

Klant is koning

Klant is koning, dat ben je bij Shift Up. Vriendelijke, professionele en persoonlijke service. Dat tref je niet meer zo vaak maar hier wel. Aan iedereen aan te raden en heel blij met onze aankoop! Succes Constantijn, je bent een top ondernemer.

Superbedrijf !!

Eerlijk, transparant, vriendelijk zijn woorden die zeker op dit bedrijf van Constantijn van toepassing zijn. Voor mij was dit een verademing na niet altijd even positieve ervaringen met autobedrijven. Hier wordt op basis van openheid en vertrouwen zaken gedaan. Voertuigen zijn goed gedocumenteerd met volledige onderhoudshistorie . Dus zoek je een jong gebruikte auto dan zou ik Shift Up zeker niet overslaan.

Integer autobedrijf

Het bedrijf is flexibel met afspraak maken met betrekking tot bezichtiging en proefrit. Auto's zijn er keurig uit, heldere inzage in autoverleden en er wordt volop tijd voor je genomen. Tevens faire prijs voor inruilauto. En wat helemaal top is, auto wordt thuis voor de deur afgeleverd.

prima service

Top bedrijf van ontvangst tot aflevering van de auto dit bedrijf is zeker aan te bevelen

Vriendelijk met respect

Goedemiddag,we zijn vriendelijk te woord gestaan en niet opdringerig.We komen volgende week weer een auto kopen en dan alleen al voor de heerlijke taart!!!De Mercedes rijdt top.met vriendelijke groet fam.Snijder

Juist en volledig gedocumenteerde auto's, auto is top afgeleverd, dank!

Prettig, eerlijk, auto was volledig gedocumenteerd, werd gepoetst opgeleverd in mint conditie!

Super service!

Alles verliep heel prettig. Constantijn liet vooral gewoon zien wat de auto allemaal kan en verder was het een heel ongedwongen gesprek. Het contact is persoonlijk en bellen en vragen kon altijd. Ergens ook prettig dat er aan de verkoopprijs niet gesleuteld wordt, is helder en transparant vanaf het begin. De brengservice (en haalservice van de oude auto) was ook erg prettig. Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Wij waren blij verrast door de service van Shift Up!

Een ervaring boven verwachting

Bij Shift Up geweest voor een proefrit in een mooie X5 40e. Toen we daar arriveerden stond de X5 al te glimmen. Hij zag er net zo uit als op de foto's. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt! De proefrit bevestigde wat we al dachten: dit gaat hem worden! Constantijn toonde zich een echte BMW kenner. Kende alle ins en outs van de X5. Het voelde vertrouwd dat hij goed wist waar hij het over had. De onderhandeling duurde kort en de prijs was Fair. Constantijn zou nog wat steenslag aan laten aantippen en een laadkabel bestellen. Zonder meerkosten! Toen de X5 thuis werd afgeleverd klopte alles. Kortom, een zeer aangename ervaring met Shift Up en een dikke Thumbs Up voor Constantijn.

Prettige verkoper en zeer goede service

Fijne ontvangst, goed gesprek met prettige verkoper die absoluut niet opdringerig was om een deal te sluiten. Zeer goede service, auto netjes thuis afgeleverd en ook aftersale altijd keurig en snel geholpen.

Zeer proffesioneel

Ik ben zeer goed geholpen door dit bedrijf. Zeer professioneel en een uiterst prettig contact gehad met de verkoper. De service is uitstekend! Constantijn was zeer geduldig en een uitstekende verkoper. Hartelijk dank voor de goede service. Dit bedrijf is zeker een aanrader mocht je hier een mooie auto vinden naar je smaak.

Correct en zeer vriendelijk

Constantijn is een persoon waarbij je direct het gevoel krijgt eerlijk en oprecht te zijn. Waar vele auto bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen. De juiste mentaliteit heeft! Heb het jou ook persoonlijk gezegd hoe ik over jou denk. Nog veel succes met je bedrijf!!!!

Top service en kwaliteit

Ik heb een Mini Paceman Cooper S gekocht bij Shift Up. Wagen is in werkelijkheid zeker zo mooi als op de foto. Verschillende keren gebeld met Constantijn omdat ik niet echt in de buurt woon. Enkele dagen nadat ik was gaan kijken en beslist had dat dit mijn wagen werd is deze keurig netjes thuis afgeleverd. nogmaals dank aan het team.

Mega tevreden!

Op dinsdag wezen kijken in Amstelveen en op woensdag een nieuwe MINI COUNTRYMAN voor de deur, hoe top is dat!!!

Het overtrof al mijn verwachtingen!

Ik ben tijdens het kopen van mijn auto erg fijn begeleid door Constantijn. Het afhalen van de auto was het absolute hoogtepunt. We zijn door alle opties gegaan en de auto zag er top uit!

Prima en vriendelijk te woord gestaan

Zoektocht naar mijn ideale auto is goed gelukt bij dit bedrijf. Goede communicatie!

Prima service!

Alles liep soepel met inruil en levering van de nieuwe auto voor de huisdeur. Constantijn is zeer geëngageerd en makkelijk in de communicatie.

Keurig net bedrijf en autos - serieus en eerlijk zaken doen.

Alles volgens afspraak afgehandeld - bedrijf (en autos) ziet er zeer netjes uit. Geeft goeie indruk. Mensen nemen de tijd en willen alles netjes afhandelen. Zeker aan te bevelen.

Erg fijn bedrijf, ze nemen de tijd voor jou als klant!

Netjes ontvangen, de auto stond klaar zoals afgesproken. We kregen eerst uitleg over de auto en daarna hebben we een proefrit gemaakt. Tijdens de proefrit heeft Constatijn de inruil bekeken en een reeel bod gedaan. We hebben hierna de deal gesloten. Papieren keurig meegekregen en ook via de mail mogen ontvangen. Wij hebben het hele proces omtrent de aankoop als erg prettig ervaren.

Keurmeesterstraat 18

1187ZX Amstelveen

0202101434

Over Shift Up B.V.

Shift Up is gespecialiseerd in het leveren van jong gebruikte BMW's en MINI's tot 6 jaar oud. Auto's met de prijsvoordelen van een jong gebruikte, maar met de beleving van een nieuwe! We hebben een complete voorraad van verschillende complete BMW en MINI modellen. Transparant, meedenkend, 7 dagen per week bereikbaar en continu vernieuwend, dat is waar wij voor staan!