Zie boven
Hele fijne en vakkundige verhuizers. Vriendelijk, professioneel en zuinig op onze spullen. We hebben Brocken ingeschakeld vanwege een grote stalen kast die snel beschadigd. Ze hebben onze kast perfect én zonder beschadigingen verhuisd. Heel blij mee. Één kast durfde ze niet aan om naar boven te tillen, vanwege de mogelijkheid op veel beschadigingen aan de muren en het meubel. Fijn dat ze dit aangeven en niet zomaar doorzetten. Prijs- en kwaliteitverhouding is perfect!
Zeer vriendelijk en empathisch
Duidelijk sfspraken correcte afhandeling, Klantvriendelijk
Prima verhuisd en men was bereid mee te denken waar de grote eettafel het beste kon staan.
top!
het is duidelijk dat dit team op elkaar is ingespeeld en de klant voorop stellen. Alles gebeurt naar wens.
Uiterst positief, goede afspraken leuk verhuisteam en prettige contacten, zowel vooraf als tijdens de verhuizing.
De verhuizing moest op heel korte termijn geregeld worden. Maar alles is perfect verlopen. En voor een heel eerlijke prijs. Keurig dus!
Zeer klantvriendelijk, beleeft.
Onze ervaringen met Brocken Verhuizingen hebben onze hoge verwachtingen nog overstegen. Men had begrip voor het feit, dat onze leeftijd ons soms parten speelt. We hebben echte vaklui ontmoet, die vakkundig en zorgvuldig onze boedel hebben overgebracht. De - geringe - foutjes, welke achteraf bleken, werden zonder mankeren hersteld. Zelfs ongevraagd zijn we nog geholpen met het overzetten van ons meubilair op een betere plaats. Kortom: een bedrijf waarop je kunt vertrouwen!
Mijn ervaring met mijn verhuizing door Brocken Verhuizingen is een uitstekende ervaring. Er wordt zeer goed meegedacht en verder zeer effeciënt en snel. Het was klaar, ruim voordat ik verwacht had.
Rustig, professioneel, voorzichtig, schoon en zeer goed verpakte kunst en kwetsbare dingen. Niets beschadigd, ongelooflijk fijne verhuizers!!!
The moving team arrived on time and were very efficient and worked timeously. Team was friendly and careful with our possessions.
Alles is goed verlopen; de voorbereiding, de verhuizing zelf, de communicatie, het ophalen van de lege dozen erna. Een aandachtspuntje: het checken vooraf welke spullen we al zelf hadden verhuisd, had iets minder gedetailleerd/uitvoerig gekund.
Ik had niet verwacht dat de verhuizing zo soepel zou verlopen! De medewerkers hebben snel en efficiënt gewerkt. In het nieuwe huis stond de boel ook heel snel weer op zijn plaats! Heel fijn, ik denk er met een goed gevoel aan terug!
Wik waren al op de hoogte van de handelwijze van Brovken verhuizingen vanwege aanbevelingen van anderen. Maar in de praktijk mogen ervaren dat de buren gelijk hadden.
Wat een fijne mensen werken er bij dit bedrijf, volop aandacht voor mijn spullen en voor mijn wensen. Niet dat ik ooit nog wil gaan verhuizen maar ik het doen dan bel ik Brocken weer!
komen hun afspraken na en gaan zorgvuldig met de spullen om
Wat een stressvolle periode leek te worden, is door Brocken verhuizingen prettig en voorspoedig verlopen. Vooral het van te voren meedenken was een verassing. Maar ook op de dag zelf werd er door de verhuizers ingespeeld op de voorkomende zaken en verliep het geheel zeer voorspoedig en beter dan verwacht.
Gemaakte afspraken worden goed nagekomen, al vanaf het eerste contact. De mensen zijn uiterst vriendelijk en bekwaam. Dit was de tweede keer dat Brocken een verhuizing voor ons heeft verzorgd, en wij kunnen nu al stellen, zeker niet de laatste keer.
Afspraak is afspraak
De verhuizing verliep vlekkeloos op 3 augustus Het schoonmaken van de oude woning op 9 augustus verliep ook goed Resultaat Geen opmerkingen tijdens de controle van de woning corporatie Portaal
Verhuizers erg vriendelijk, en werken snel en netjes Fijn om zo alles uit handen te kunnen geven
Galjoenstraat 43 E
5017CL Tilburg