Deze jongens maken hele goede banken die voldoen aan jouw specifieke eisen voor veel minder geld
Ik ben masseuse en ik had met het volgende rekening te houden: De bank moest elektrisch zijn, of hydraulisch. Anders kan ik zowieso niet masseren zonder er iets aan over te houden in mijn rug.
De bank moest praktisch zijn, dwz een goede lengte hebben. En het hoofdgat tot slot zo gesitueerd zijn dat je nek-en hoofdligging kan aanpassen. ( Bij veel banken zit het gat te hoog, en als je de hoofdplank dan scharniert, gebeurt er alleen iets bij de thorax.
Luuk heeft een aantal banken voor me klaargezet. Daaruit koos ik de zachtste. Een uur moet je erop kunnen liggen dus vandaar. Het hoofdgat zat te hoog, dus kwam Luuk erop het plankje van het hoofdeinde om te draaien. Top! Toen was de bank daardoor wat korter geworden, waarop het eenvoudig was een nieuwe grotere plank voor langbenige personen te maken en te monteren. .
Missie geslaagd. Het eindbedrag is vele malen minder dan wat een goede massagebank die elektrisch is, kost. Nog minder dan de helft daarvan zelfs. En deze bank kan daar bovenop tussen alle planken scharnieren.
Omdat het een bank is uit de fysiotherapiewereld, is deze in vergelijk harder dan wat je tegenkomt in de massagewereld. Al is deze nog heel zacht voor zijn doen. Daaar heb ik eenvoudig nog een traagschuimmatras van 5 cm dik overheen gelegd. Het resultaat is een bank die lekker zacht is, in alle hoeken kan, grote mensen kan hebben, goed is voor mijn rug, en nog mooi is ook.