Fantastisch

Door ZonStijl (Uitgeest) geleverd en gemonteerd. Zeer tevreden!

Prima rolluiken, netjes opgehangen, erg tevreden.

Prima rolluiken, netjes opgehangen, erg tevreden.

Prima!

Mooie, nette screen. Is ook professioneel opgehangen.

In een woord geweldig, goed wek geleverd. Aan te raden hoor.

Geweldig werk geleverd hoor, fijne jongens hoor. We zijn er heel blij mee. Echt een aanrader.

Hele goede ervaring

Op afgesproken tijdstip aanwezig,vlotte en deskundige montage. Vriendelijke mensen in omgang. Groeten Rinus

Vandaag zijn onze sunscreens gemonteerd door het bedrijf ZonStijl uit Uitgeest. Duidelijk uitleg en afspraken kunnen maken bij het opmeten en doornemen van onze wensen. Het ophangen is zeer vakkundig gebeurd. Wij hebben gekozen voor elektrische bediening maar hadden geen stopcontacten op de juiste plekken. Zeer vakkundig opgelost zonder schade aan onze nieuw gestucte muur. Zijn erg blij met de screens. Filteren mooi het licht. Zijn zeker een aanwinst. Kom maar op zon!

Keurig afgewerkt en Super kwaliteit

Dit zijn onze 6e screens van Sun Circle en kan niet anders zeggen dat dit Top kwaliteit is, wij wonen in Zeeland waar altijd een hele harde wind staat als het stormt maar hier kunnen ze HEEL GOED tegen

Mooi product, werkt perfect.

De screens zijn door Zonstijl B.V. uit Uitgeest op vakkundige wijze gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.

Snel en goed

Na een telefoontje kwam men langs voor een prijs opgave en gelijk inmeten Levertijd 4 weken maar binnen 14 dagen geleverd en gemonteerd Super

Heb nog geen ervaring met het scherm, omdat het winter is.

Zonnescherm is in december jl. geplaatst. Hebben nog geen ervaring met het scherm. Maar in de zomer hebben we er plezier van.

Geweldige verduistering en vermindering van geluid buiten

Ben zeer tevreden over SunCircle rolluiken, maar ook Marcel van der Voort die uw rolluiken heeft geleverd en gemonteerd verdient 5 sterren.

Nijverheidsweg 22

3771ME Barneveld