Vakkundig, creatief en flexibel.

Kampertbouw heeft onze jaren zestig woning volledig verduurzaamd. Onze wens was om het karakter van toen te behouden maar de wensen en eisen van nu toe te voegen. Kampertbouw heeft in de ontwerpfase goed naar onze wensen geluisterd en perfect weten te combineren met de eisen van verduurzamen. In de realisatiefase is er op een prettige en vakkundige manier met ons samengewerkt. En in een economisch turbulente tijd waar levertijden onder druk staan waren zij in staat de planning vast te houden. Onze beoordeling is voor het hele "Kampert Team", dat uit vakmensen bestaat die flexibel zijn en willen meedenken in oplossingen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betrouwbaar vakmanschap

Onze keuken is gestript, verbouwd en met 15m2 vergroot. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Opmerkelijk is de afstemming met de pui-leverancier, de loodgieter, de vloerenlegger, de electricien. Deze is volledig in handen van Kampert Bouw. En dat is een hele zorg minder. Tijdens de (ver)bouw is er volop gelegenheid om kleine veranderingen door te laten voeren. De bouwers betrekken je nadrukkelijk bij de uitvoering. Vanaf de vundering tot aan het eindresultaat. Wat vooral opvalt is het meedenken van de bouwers, zij houden rekening met het latere gebruik van keuken, de verlichting en de uitrusting in onze woonkeuken. Erg prettig!!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een mooie samenwerking met prachtig resultaat.

De keuze voor Kampert Bouw was snel gemaakt op basis van een uitstekende referentie. Deze referentie is meer dan volledig waargemaakt. Waar dat uit bestaat?: - Op basis van wederzijds respect met elkaar samenwerken - Dus weten wat een klant is die je boterham betaalt - Borging van directe bereikbaarheid en directe communicatie (zelfs in de avonden en in noodgevallen in de weekenden) - De diverse overleggen altijd met Gerrit en Jolijn samen. Je kunt daardoor snel acteren en je hebt gelijk commitment van de diverse verantwoordelijkheden. - Aanpak als hoofdaannemer. Alle contacten qua afstemming, planning en uitvoering met installatiebedrijf, elektricien e.a. altijd via werkvoorbereiding. (Jolijn) Je valt dan als particulier niet tussen wal en schip! (heel essentieel punt!) - Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Lukt dat een keer niet, geen probleem maar wel direct communiceren en actie nemen. - Elke vrijdag telefonisch overleg over de planning (in Exel) van alle activiteiten met werkvoorbereiding. Heel eenvoudig : gewoon managen. Al met al kijken we terug op een mooie samenwerking met dit prachtig resultaat. Wij wonen heel naar ons zin en zien en ervaren elke dag het resultaat van jullie noeste arbeid. Nog een keer: bedankt! En bovendien .. goede resultaten! Het ga KAMPERT BOUW B.V. goed!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een super bedrijf , dat mij in alle opzichten geholpen heeft en alles geregeld heeft voor mij, klasse

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Heel prettig

We hebben met Kampertbouw ons huis gebouwd. Over een periode van bijna 2 jaar hebben we met elkaar te maken gehad! Dat contact verliep over het algemeen heel goed, snel en duidelijk. Je voelt je echt klant. Problemen worden zo goed en snel mogelijk opgelost en er wordt meegedacht met de wensen die we hadden. Zowel de mensen op kantoor als de bouwmensen op locatie hebben ruime ervaring en schakelen onderling en met ons heel snel. Al met al een fijn bedrijf. En, niet geheel onbelangrijk, we hebben een prachtig huis gekregen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbaar bedrijf met vakmensen. Heel prettig in de omgang en dachten goed mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbare en eerlijke aannemers, komt zijn afspraken na.

Wij hebben ons huis door Kampertbouw laten bouwen en begeleiden. Het was voor hun, de architect en voor ons een geen standaard huis, dat was voor iedereen een uitdaging. Maar door het vakmanschap en de communicatie van Kampertbouw is het resultaat meer dan fantastisch geworden. De bouwplaats is de gehele bouw zeer netjes geweest. Ook de nazorg na volle tevredenheid.

Echte kwaliteit

De firma Kampert denk mee en heeft echte vakmensen in dienst. Bij onze bouw is er perfect overlegd en is nooit voor de makkelijkste weg gekozen. Een mooi eindresultaat dat is wat de mensen bij KampertBouw willen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Kennis en vakmanschap en de verbouwing met vertrouwen uit handen gegeven.

Vertrouwd gevoel, prettige mensen, netjes gewerkt, goed meegedacht en alles in fijn overleg. Wij zijn heel blij met het mooie eindresultaat van de renovatie van de gehele benedenverdieping!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer goede, betrouwbare en kwalitatieve bouwer en zeer klantgericht.

We hebben Kampertbouw via onze nieuwe overburen leren kennen. Na het eerste gesprek hadden we er gelijk een goed gevoel bij. Ze staan voor kwaliteit en zijn klantgericht. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt en reageren snel. Ze leveren zeer goed en degelijk werk tegen een marktconforme prijs. In de periode dat ons huis gebouwd werd waren er wat problemen met leveringen en onderaanneming. Dit hebben ze goed opgepakt en adequaat gehandeld. Kortom zeer tevreden en zou ze zeer zeker aanraden.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Geweldige aannemer die meedenkt

Kampert bouw heeft niet alleen een prachtige verbouwing gerealiseerd maar ook ons enorm geholpen nadat ons huis door brand werd getroffen. Er werd erg snel gehandeld waardoor wij sneller dan verwacht weer in ons huis terecht konden. Zowel door de aannemer zelf werd meegedacht maar ook zijn medewerkers zijn professioneel en komen met goede adviezen. Dit op een moment dat je zelf niet altijd meer helder kan nadenken. Geweldig wat een support en prachtig gemaakt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Gewoon een bedrijf met de voeten op de grond en super korte lijnen, zoals het hoort

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vertrouwen wekken en waarmaken.

De realisatie van onze 2 onder 1 kapwoning door Kampert Bouw verliep buitengewoon goed. In de ontwerpfase werden alle mogelijke opties besproken wat er in ons budget paste en werden ons opties aangereikt waar we zelf niet eens aan hadden gedacht. In de bouwfase werden we voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw en ook de oplevering werd zeer zorgvuldig afgehandeld. We wonen met veel plezier in onze prachtige en comfortabele woning. Het hele bouwproces is vooraf heel spannend als je er zonder kennis van zaken aan moet beginnen. Nu terugkijkend heeft Kampert Bouw ons vertrouwen gewekt en waargemaakt. Mocht de gelegendheid zich voordoen dat we in de toekomst nog een keer gaan bouwen of verbouwen is Kampert Bouw vanzelfsprekend de eerste die we dan zullen benaderen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

No nonsense, zeer creatief en betrouwbaar

Pro actief meedenken in het voortraject, uitstekende bouwbegeleiding en een dito afronding werkzaamheden zonder meerwerk. Aanrader.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Meer doen dan is beloofd.

No nonsense maar zeer creatief bouwbedrijf. Doen wat ze beloven, pro actief oplossingen aandragen en kwaliteit leveren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Maatwerk, vakkundig, zeer prettige samenwerking, zeer tevreden over eindresultaat.

Wij zijn zeer tevreden over de plezierige samenwerking, het vakmanschap van de fijne medewerkers en het eindresultaat van onze schuurwoning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Uiterst vakkundige advisering en uitvoering

Kampertbouw heeft de restauratie en verbouwing van ons gemeentekijk monument uiterst vakkundig opgepakt en uitgevoerd. Goede advisering tijdens offerte traject. Duidelijke en prettige communicatie. Restauratie en verbouwing is op hoog niveau uitgevoerd. Ook de opleverpunten zijn goed en tijdig uitgevoerd. Veel verstand en affiniteit van duurzaam bouwen en restauratie.Kan ze van harte aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

een aannemer waar je op kan bouwen

Onze architect legde het lijntje met Gerrit en Geurt van Kampertbouw, twee nuchtere mannen van de veluwe die weten waar ze het over hebben. Recht is recht en krom is krom, en mocht dat laatste zo zijn dan altijd zoeken naar een oplossing. Het eind resultaat is fantastisch. De weg ernaar toe kijken wij met veel plezier naar terug. Dat heb ik met andere aannemers wel eens anders meegemaakt. Kortom Kamperbouw is een fantastisch aannemers bedrijf waar je heel goed mee kan bouwen. ook als het heel uitdagend is.

Oud Willinkhuizerweg 3

6733AK Gelderland

0318 456583

Over Kampertbouw BV

Wij denken met u mee, voor het mooiste resultaat! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Bouwnu