Mevr. C. Dooijenwaard was uitmuntend!

De communicatie is goed, snel en professioneel. Mevr. Dooijenwaard heeft zich er direct in vastgebeten en zich hard gemaakt voor mij. Zeer doeltreffend te werk gegaan. Met een voor mij gunstige uitspraak. Mijn dank is groot, Charlotte Dooijenwaard. Je bent het aanbevelen meer dan waard! Gr. Vanessa

• Geholpen door: Mr. C.H.J. van Dooijeweert

Als je vast komt te zitten is dit de engel die jou bezoekt in de hel

Ik ben al jarenlang een zeer tevreden client. Dit advocatenkantoor werkt meer dan dat je geld waard is. Ook als je in het weekend vast zit in een arrestantencomplex, zijn ze bereid om op je te woord te staan. Ook al word je in een andere provincie aangehouden is er een bereidheid om naar je toe te reizen. Wanneer niemand je meer gelooft dat je onschuldig bent, staan ze achter je. Wanneer je schuldig bent staan ze achter je.

Betrokken advocaat

Nam de tijd voor gesprekken, duidelijke en snelle communicatie.

Een goede ervaring

Mr. W. Vahl heeft veel moeite gedaan om het beste eindresultaat voor mij te behalen. Mr. W. Vahl is goed betrokken geweest en heeft mij goed geadviseerd gedurende de rechtzaak.

• Geholpen door: Mr. W. Vahl

Hartstikke goed

Mw van Dooijeweert is een top advocaat heb altijd vertrouwen gehad in haar. Zij heeft mij telefonisch goed geholpen en tijdens de zitting goed bij gestaan. Ik raad haar zeker aan.

Wilhelminastraat 16

3771 AR Barneveld