zeer goede ervaring
Er wordt meegedacht met de kosten en de prioriteiten. Goede en directe communicatie
Mijn auto wordt hier goed & snel onderhouden en er is klantvriendelijk contact. Er zijn niet zoveel parkeervakken. Het is even zoeken naar een plek waar ik mijn auto neerzet.
auto moet onverwachts gebracht en men heeft veel moeite gedaan om de auto dezelfde dag te repareren. Vriendelijk personeel.
Vriendelijk, goede service, klantvriendelijk
Prima service vakkundig en vriendelijke bediening
Kom al zoveel jaren bij deze garage
Altijd luisterend oor, deskundig, vriendelijk, goede betaalbare service, onderhoud en reparaties.
Deze garage bezocht ik voor de eerste keer. Aangezien er sprake was van achterstallig onderhoud (onder andere airco, bougies en remsysteem) werd hierover duidelijk uitleg gegeven met een indicatie van de bijkomende kosten. De wagen is nu weer tiptop in orde, waarvoor dank. Mijn tip: ga naar Garage Tip In Elst.
Vriendelijke en Vakkundige garage.Je weet waar je aan toe bent.Duidelijke afspraken, en altijd meedenkend, naar de beste oplossing. Nu alweer jaren een tevreden klant. Als ik een goede tip mag geven ;), Ga naar VakGarage Tip, het vertrouwde adres voor je jouw auto. Ga zo door, Groet Mike Polman
fijne monteurs vlot geholpen bij kleine reparaties.
Ik zat met een acuut probleem waarvoor direct werd meegedacht om het op te lossen. Prima service!
Alles weer prettig, snel en top geregeld.
Volgens afspraak en snel geregeld
Is nog maar kort maar goed
Al jaren breng ik mijn auto met plezier naar Arnold en co. Altijd goed advies, neemt de tijd en stelt zich flexibel op.
Eerste ontmoeting met Arnold gaf onmiddellijk een goed gevoel nu zit de rest van familie en vrienden met hun auto's ook bij Tip.
Het contact is prettig en betrokken. Het vakmanschap zorgvuldig en accuraat. Ik kom hier al jaren met veel plezier en vertrouwen.
klantvriendelijk, deskundig, attent, betrouwbaar, snel.
De auto tegen 08.00 uur gebracht en laat in de middag weer opgehaald. Dat vond ik wel een minpuntje.
Duidelijke rekening met uitleg en ook over de volgende onderhoudsbeurt. Alleen jammer dat je voor de leenauto moet betalen.
Heb Hier Mijn auto heen gebrachtvoor de apk keuring en ben Vakkundig voorzien van informatie voor de apk keuring voor volgend jaar.fijne mensen en komen met goede ideeen .
Betrouwbaar en goede service
Uitstekende service, goed advies en zeer klantvriendelijk. Geen garage die je het vel over de oren trekt. En wat ook belangrijk is, vakkennis.
Auto moest APK gekeurd worden, bellen netjes op als er dingen gemaakt moest worden met eventuele bijkomende kosten. Superservice