Een zeer open en vertrouwelijke garage
Ben al jaren bij Tip en ben nog nooit teleur gesteld. Altijd behulpzaam zeer vakkundig en het maakt niet uit met welk automerk je aan komt zetten. Zal je altijd proberen direkt te helpen bij problemen en bij kleinigheden is een dank je wel vaak al genoeg. Zal ook nooit de hoofdprijs vragen als er noodzakeljke reparaties nodig zijn. Betrouwbaar vakkundig en eerlijk.Heeft daarnaast ook nog een luisterend oor als ie ff tijd heeft.
Vragen beantwoord met duidelijke uitleg. Er wordt tijd genomen voor informatie voorziening.
Kom er nu een aantal jaar en leveren altijd goed werk af voor een prima prijs. Kom er absoluut terug.
Ik kom al jaren bij deze garage en ben zeer tevreden
Goed op de hoogte gehouden qua reparatie ... top!
Prima garage, helpt goed en is zeer betrouwbaar
Prima geholpen, zoals al jaren het geval is bij Arnold Tip.
Goed bedrijf!
Verder geen toevoevingen.
Mijn auto is met veel vakkennis weer helemaal top !
al jaren klant en zijn vakkundig en een eerlijke prijs
Al jaren een betrouwbare vakgarage met goede service.
omdat ik wist wat het probleem was, kon ik snel een goede afspraak maken.
Koppeling kapot, vooraf prijs gevraagd, tussen 450 en 500 euro, bij auto weer ophalen moest ik 699 betalen, wel fors hoger, had dan graag een belletje gehad dat het hoger was of zeg tussen de 500 en 700
Zoals we gewend zijn top service en correcte behandeling
Problemen met accu. Wilden wel ter plekke komen om het probleem op te lossen.
altijd een goede service en klantvriendelijk
Vakgarage Tip is sinds een paar jaar mijn steun en toeverlaat voor VAG automobielen. Normale prijzen worden gecombineerd met ervaring, kennis en kunde. Ik rij een oude Golf 4 diesel. Arnold en zijn team houden dit taaie auto rijdend waarbij bij iedere reparatie een goede balans wordt gevonden tussen kosten en baten. Je kunt hier je auto met een gerust hart achterlaten voor de juiste aandacht en verzorging.
Goede service.
Al 15 jaar een tevreden klant!
Volgens afspraak alles goed en correct top
Positief