prima service
Heel fijne ervaringen met goed en eerlijk advies.
Fijne garage, we zijn al jaren tevreden klant. Ze zijn druk maar we hebben altijd het gevoel dat we gezien en gehoord worden. Als na onderzoek van de auto blijkt dat er meer reparaties nodig zijn dan eerder gedacht wordt dat altijd eerst besproken. Dat is netjes en eerlijk en zo voelt het gewoon in alles bij deze garage.
Alles werkzaamheden en planning zij ln conform afspraak.
Snelle service, doen wat nodig is, werken netjes, prijs kwaliteit correct.
Mijn oude Corsa heeft weer een Apk,Arnold is een goede vent en in voor een praatje kortom een topper !!!!!
Netjes en vlug
prima service
Bij controle een breuk ontdekt in een steunbalk. Hierover werd ik geïnformeerd welke ik vervolgens heb laten maken. Bij het ophalen van de auto heeft men mij het betreffende onderdeel laten zien. Ben heel tevreden, ga zo door
Al jaren een betrouwbare partner. Kunnen elk type auto aan en zetten de klant centraal. En dit alles tegen een zeer goede prijs/kwaliteit.
Vriendelijk geholpen, goede verhouding prijs/kwaliteit
Het herstel uitgevoerd zoals vertelt
Zeer deskundig bedrijf met uitstekende service. Personeel en eigenaar zijn altijd vriendelijk en denken altijd met je mee. Er worden goede en eerlijke adviezen gegeven en de prijzen zijn fatsoenlijk. Ze hebben me meerdere keren enorm uit de brand geholpen toen er problemen met de auto waren. Ik ben dan ook al jaren een zeer tevreden klant.
Mooie gebruikte wagen aangeschaft
Er wordt de tijd voor je genomen als je problemen hebt met je auto. Goede garage
Goede monteurs en vriendelijke mensen. Zeer tevreden.
alles gaat naar tevredenheid
Nette garage. Snelle service.
Fijn geholpen.
Op vriendelijke en bekwame wijze altijd zeer goed geholpen.
Correct geholpen
Ik kom al een aantal jaren bij deze garage. Altijd wordt ik netjes en snel geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk.
Prima uitgevoerde APK
Vriendelijk personeel
Zeer kundige en betrouwbare garage. Er werken hier louter vakmensen, die met liefde voor het vak je auto inspecteren en onderhouden.