Apk, Prima geregeld
APK keurig volgens afspraak en als service starthulp kunnen gebruiken. TOP!
Al ruim 16 jaar klant en meerdere auto's in onderhoud gehad met positieve ervaringen. Altijd bereid om in oplossingen te denken.
Top garage !!!
Erg fijne service
Zeer klantvriendelijklijke benadering.
topservice en alles wordt goed benoemd
Zeer prettig
Zakelijk en prettig
Helaas een elektrische storing in mijn bedrijfsbus. Arnold kon het niet gelijk vinden, maar hij geeft nooit op. Gelukkig probleem opgelost voor een goeie prijs.
Apk en onderhoudsbeurt deskundig en netjes gedaan.
Prettig bedrijf en aardige mensen
Sinds ik in Elst woon, kom ik bij Tip. Behulpzaam, leveren vakkundig werk af en denken met je mee. Mooie schone entree.
Gewoon een goede vakgarage
Snel en goed
Goede vakmensen en altijd correct en zelfs de leenfietsen zijn goed!
Altijd tij’deskundig
We hadden een keer pech ( verlichting) kwam voor de eerste keer daar het probleem werd direct opgelost en gerepareerd. Toen kwam het gevoel hier moet ik zijn als klant voor onderhoud aan je auto
(Alles wat ik verder invul doe ik met de kanttekening dat ik te weinig kennis heb van auto-onderhoud om een aantal zaken goed te kunnen beoordelen.) Mijn auto is jarenlang goed onderhouden geweest en ik heb er dan ook al die tijd met veel plezier in kunnen rijden. Ook over reparaties en de afhandeling van schade ben ik heel tevreden.
Snel en vakkundig geholpen
Word altijd heel goed geholpen, betrouwbaar
Jaren lang al mijn garage en nog nooit ontevreden geweest. Weet waar die over praat!
Fijne garage met goede service.
Geen verborgen gebreken achteraf