Zeer vriendelijk en je wordt goed geholpen.
Ik heb zeer goede ervaringen met Vakgarage Tip. Heb er een aantal auto's in onderhoud gehad en nu nog steeds twee. (En onlangs één gekocht) Deskundig advies en goede raad bij eventuele beslissingen. Persoonlijke aandacht en de eigenaar kent iedereen (al heel snel) bij naam. De monteurs zijn ook vriendelijk en behulpzaam.
Zeer tevreden, al jaren vaste klant, vakkundig, vriendelijk, oplossingsgericht, goede service en een goede prijs/kwaliteit verhouding, Nog een tip, ga naar TIP :))
Top service en heel duidelijk
Het mag wel eens gezegd worden, de service die we bij Vakgarage Tip krijgen is gewoon zeer goed en dan zijn we aan gewend geraakt gedurende de laatste jaren. Vandaar gebruikelijke topservice
Als ik hulp nodig heb wordt er goed meegedacht en krijg ik goed advies.
Prima service, kom hier graag terug
Als er iets met mijn auto is krijg ik altijd goed advies. Maar ook bij kleine dingen, als banden op spanning brengen, zijn ze behulpzaam.
serieus autobedrijf dat doet wat afgesproken is.
serieus autobedrijf dat doet wat afgesproken is.
Zeer tevreden over de vakkundige service en de heldere communicatie
mijn ervaring is zeer goed er word goed nagedacht over het werk dat gedaan moet worden top
Vriendelijk en goede service
Ik kon ter plaatse wachten tot mijn auto klaar was. Super!!!!