Fijn contact. De uitvoerende personen, netjes en sociaal.

Fijn contact. De uitvoerende personen, netjes en sociaal.

Goed geregeld!

In minder dan een dag de hele zolder netjes geïsoleerd.

Goede service, met heldere afspraken

Heldere afspraken konden snel aan de slag. Eindresultaat is goed en de boel netjes achtergelaten. Zeer tevreden

Alles goed geregeld en netjes gedaan.

Alles netjes volgens afspraak verlopen! Vriendelijke vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Vriendelijke en goede service van begin tot eind

Goede en snelle service

Alles prima geregeld.

Mijn buurman heeft alles geregeld. Zelf hoefde ik nergens voor thuis te zijn, het betrof een appartement in mijn geval.

Prima dienstverlening

Fijn bedrijf, snel iemand ter plaatse daarna vlot een duidelijke offerte gekregen. Na akkoord afspraken ingepland, en de werken zijn correct en kundig uitgevoerd, ook hebben de monteurs de werkomgeving netjes achtergelaten. Nu hopen dat de isolatie zijn werkt doet.

geweldig

Snelle offerte en duidelijk. Degelijke Vakmannen. Afwerking keurig, inclusief opruimen. Factuur zonder bijkomende kosten.

Goed bedrijf met uitstekende medewerkers en adequate service

Deze maand hebben wij onze spouwmuur laten isoleren. Dit is netjes en zorgvuldig gedaan. Contact met de medewerkers en de service is super

Snelle en goede benadering

Duidelijk in het geen wat ze doen, en levering van de isolatie was allemaal snel en zonder gedoe.

Communicatie zowel voordien om alles uit te leggen etc als nadien erg goed. We hadden ook info aan gevraagd voor de spouwmuur te isoleren, werd gewoon duidelijk aangegeven dat het bij ons niet kon omdat we dan een schimmelprobleem konden krijgen. Die eerlijkheid is erg fijn, gebeurt tegenwoordig niet meer zo vaak:( Monteurs werken erg netjes en zijn vriendelijk en ze laten weinig tot geen zooi achter in je huis achter. Nu afwachten of het het gewenste resultaat oplevert:)

Netjes gewerkt

De mannen hebben netjes en zorgvuldig gewerkt

goede ervaring

iedereen was vriendelijk en behulpzaam kennis van zaken

Positief. Er waren wat onduidelijkheden maar die zijn goed opgelost!

Positief. Er waren wat onduidelijkheden maar die zijn goed opgelost!

Prima werk geleverd.

Contacten met waren vanaf het begin goed. Vriendelijk mensen in de voorbereiding en afwerking van bodemisolatie.

mijn ervaring met ISOenergy is prima

Mijn ervaring met ISOenergy is prima

Goede en snelle methode van na isolatie.

De na isolatie van het dak is snel en goed uitgevoerd, door vriendelijk en vakbekwaam personeel. Na het spannen van de plastic folie over de gordingen wordt het isolatie materiaal tussen het dakbeschot en de folie gespoten. Hierdoor ontstaat een dikke isolatie laag die overal aansluit op de bouwkundige constructies. Deze manier van werken is snel en geeft weinig overlast.

Vriendelijke heren die langs kwamen. Alles zeer netjes achter gelaten .

Heel netjes gedaan

Medewerkers zeer vriendelijk en schoon gewerkt.

Netjes en snel

Ze waren op tijd. Hebben goed overleg gepleegd. En alles netjes achter gelaten.

voor mezelf: volgende keerweer en aanbevelen bij de buren

1. wonderlijk hoe alles op de minuut af verloopt (aankomst , vertrek). Waarschijnlijk heeft het Ministerie van transport daar op de achtergrond een fikse vinger in de pap. 2. Zeer correct personeel; zowel commercieel als uitvoerend. 3 Uitvoering werkzaamheden; niets op aan te merken. 4 Het belangrijkste is natuurlijk, dat de maatregelen gaan helpen. Misschien houd ik je op de hoogte (zéker als ze NIET werken). Ik ga voorlopig van het positieve uit. groet

Nette service, prettig contact. Laat die winter maar komen!

Het contact met de projectleider en de monteurs bij mijn spouwmuurisolatie verliep prima. Doordat ik nog 4 buren had die mee wilden doen, werd de prijs ook aantrekkelijker per huishouden.

Goed advies en uitvoering

Vanaf het advies tot en met de uitvoering prima werk. Fijne samenwerking!

Het isoleren van vloer en spouw is deskundig en snel uitgevoerd.

Vooraf is er een deskundige inspectie uitgevoerd door Harold, waaruit bleek dat vloerisolatie niet mogelijk was, als alternatief stelde hij bodemisolatie voor. Daarna volgde snel de offerte. Het werk werd keurig daarna uitgevoerd volgens de afgesproken planning. De mannen werkten snel en ruimden na afloop alles keurig op. Al met al ben ik heel tevreden over het geleverde werk.

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.