prima bedrijf

uitvoering zeer snel na acceptatie offerte, personeel heeft zeer snel en netjes gewerkt en was bijzonder vriendelijk en correct

zeer tevreden over het werk

Goede voorlichting betreffende de werkzaamheden. Complimenten voor het personeel dat keurig gewerkt heeft.

vlot, netjes

Vond het vlug gedaan, Wel kwam opzichter op het laatste, hoorde hem zeggen, hier nog een paar dingetjes. Dus naar mijn inziens is het goed gebeurd, ja of het goed resultaat heeft, moet straks natuurlijk blijken.

Duidelijke informatie en snelle goed uitgevoerde isolatie

Prima bedrijf

Goede en betrouwbare service.

Vriendelijk en service gericht eerste bezoek. Offerte berekening was vrij snel gedeeld. Ook het plannen van de uitvoering was op niet al te lange termijn mogelijk. De uitvoering van de spouwmuurisolatie is, zover we kunnen beoordeling heel goed. Wel hadden ze iets vriendelijker mogen zijn. Volgens mij niet echt goedkoop maar een een betrouwbaar adres en dat is voor dit soort producten wel heel belangrijk.

*****

***** TOP

Goede service, snel geregeld

Beter iets meer gewaarschuwd voor het stof wat in de woning komt.

Isoleren prima(even een wintertje afwachten). Nawerk schoonmaken gigantisch.

Medewerkers zeer vriendelijk. Even vreemd dat muurisolatie tuinzijde via de huiskamer uitgevoerd moest worden. (Materiaal stond aan de voorzijde woning. Krasjes op voordeur door slangen en door openstaande tuindeur (slangen door deuropening) boorsel in de kamer. Zowel voorzijde als achterzijde veel boorsel op de kozijnen en tegels. Ruim 4 uur met 2 man bezig geweest met opruimen. Ook bovenramen en kozijnen onder boorsel. Zelfs bij de buurman kozijnen en deur onder boorsel. Tip: Afzuigen boorsel tijdens boren met een industrie stofzuiger. Vooraf bespreken dat slangen door de woning getrokken worden.

Wij zijn zeer tevreden over hoe het werk is uitgevoerd.

Klantvriendelijk.alles netjes schoon opgeleverd door sympathieke collega's.

Positieve ervaring!

Goede uitleg over de werkzaamheden, uitvoering en afwerking. Was geen probleem met het div.keren verzetten van de datum ivm.waterpeil onder de vloer. Geen rommel achterlaten. Prima gedaan ! Nu maar wachten op de ( erg) verlaagde stookkosten.

Zeer te vreeden

Zeer te vreeden alles netjes geleverd en opgeruimd

Gewoon goed!

De monteurs hebben zeker hun best gedaan om alles goed te isoleren

Vriendelijk en netjes.

Hoe gaat het nu verder met de subsidie, krijg ik daar bericht van?

Werken netjes en hard.

Wij kregen 2 jongere mannen aan de deur maar ze werkten goed door. Als er twijfels waren namen ze netjes contact op met degene die het werk bij ons heeft opgenomen. Overtollige korrels/parels werden zo goed mogelijk opgeruimd.

Uitboering geweldig nazorg zeer slecht

De uitvoering ging goed,maar wacht nu al ruim 3 weken op een oplossing oor de plak op mijn ramen en kozijnen na t isoleren van de spouwmuur. Hier zou actie op worden ondernomen maar tot op heden alleen maar mailtjes over en weer met geen oplossing Erg jammer

Tevreden klant

Na enige twijfel van mijn kant ,op den duur in overleg met Roderick de knoop doorgehakt, we zijn van t begin tot eind ,altijd keurig te woord gestaan , en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en alles schoon achter gelaten ,kortom wij zijn tevreden.Nu nog even afwachten of t vsn de winter wat warmer is in ons huisj.

betrouwbaar en oplossingsgericht

Zeer deskundig, wij hadden voldoende ruimte onder onze vloer voor isolatie aan te brengen, alleen de doorgangen onder de vloer waren erg smal. ze zouden het werk in 1 dag doen, maar dat is niet gelukt. uiteindelijk hebben ze 2 1/2 dag erover gedaan. maar het resultaat mag er zijn.

Snel en netjes

Prima contact en levering

Prima contact en levering van de producten

Goed advies en goede uitvoering

Het is een prettig bedrijf om samen te werken. Snelle reactie en de uitvoering wordt goed uitgevoerd. Prettige mensen in omgang.

Goed contact. Snelle service. Tevreden.

Prettig en helpend

Fijn om het huis doorgelicht te hebben en een rapport met stappenplan te ontvangen

Goede uitleg,snelle offerte en uit voring van het karwei

Goede uitleg,snelle offerte en uitvoering van het isoleren.

Goed en advies en vakkundige uitvoering

Wij hebben een plezierige en vakkundige adviseur op bezoek gehad, een goede en duidelijke offerte ontvangen en uiteindelijk een zorgvuldige uitvoering van de spouwmuur isolatie gezien.

Prima bedrijf met prima werknemers

Administratief bezien erg goed werk. Goede uitleg, goede informatie goede adviezen. Technisch gezien goed vakmanschap. Netjes en deskundig gewerkt en vooral de veiligheid prima gehanteerd, Personeel duidelijk tegen elkaar n goede communicatie. Alles keurig afgeplakt en na afloop alles keurig netjes opgeruimd, kortom niets dan lof.

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.