Nette monteurs en adviseur

Alles is prima verlopen. Nette adviseur en nette monteurs, ook fijn dat ze al foto’s maakten voor de subsidie.

Harde werkers, snel klaar....

Goed geholpen met zeer ervaren en slim personeel

Goed geholpen binnen een ochtend alle spouw muren geïsoleerd. Zeker de helft goedkoper dan de concurrent.

zeer goed bedrijf met een hele mooie prijs

Vriendelijk geholpen door het personeel en was de heft goedkoper dan de concurrent.

Test

helaas werd onze afspraak op de ochtend zelf afgezegd. een nieuwe afspraak maken kon pas 4 weken later. het isoleren van de muur zelf is goed gegaan en vriendelijk personeel.

Verkoper heeft alles goed uitgelegd en alles is netjes uitgevoerd.

Verkoper heeft alles goed uitgelegd, zowel de voordelen als de nadelen. De offerte was netjes opgesteld. Het isoleren ging snel en netjes. Een minpuntje er was nogal met plaksel gemorst.

Verkoper heeft alles goed uitgelegd en alles is netjes uitgevoerd.

Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief

Ik ben van mening dat het bedrijf dat de isolatie in mijn huis heeft gedaan betrouwbaar is en het aanbevelen waard, en de medewerkers die de service hebben uitgevoerd, waren professioneel.

Keurige monteurs en adviseur

Prima ervaring. De monteurs waren netjes en beleefd ook de adviseur was dat. Fijn dat ze meteen foto’s maken voor de subsidie.

Het is allemaal super verlopen

Top gedaan.

Afspraken nagekomen, alles volgens planning, vriendelijke medewerkers.

De afspraken goed nagekomen.

De oude spouwmuurisolatie laten verwijderen. Dit zat er al 30/40 jaar in en was ingezakt. 5 dagen later de nieuwe isolatie erin. Dit alles werd goed gecommuniceerd en uitgevoerd. Zeer te vreden mee!

Heel goed!

Fijn verlopen

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.