Alle afspraken op de minuut nagekomen!

Gedegen “voor” onderzoek en een perfecte uitvoering. Dik tevreden en een bedrijf om aan te bevelen.

Alles naar wens verlopen

Waren vriendelijk. Maakten er geen zootje van. Ruimden alles netjes op. Ik wil het bedrijf 1 tip geven. Ga er niet vanuit dat iedereen een computer of printer heeft. Je moet steeds vragen of het via de post bezorgd kan worden. Dit was ook zo bij ons.

Snel, nauwkeurig en netjes werk geleverd

Goed en netjes werk geleverd, na afloop netjes alles weer dicht gemaakt en netjes alles achtergelaten. De isolatie werkt ook goed. Zo zie ik het graag!

Aardige mannen...lekker gewerkt.

Topwerk afgeleverd!

Ondanks de hoge temperaturen zijn mijn muren netjes geisoleerd en netjes afgewerkt!

Vakkundige, aardige en schone vaklui. Onze zolder is uitstekend geïsoleerd, de trap en looproute werd afgeplakt en alles keurig opgeruimt.

Vlotte service en keurig werk geleverd.

Afspraken goed opgevolgd. Werk netjes gedaan. Geen afval achter gelaten.

de gemaakte afspraken zijn op juiste wijze uitgevoerd

uitvoeringsteam was op afgesproken tijdstip aanwezig en heeft in prima sfeer in pittig tempo het isolatiewerk afgewerkt. eigenlijk hebben we er nauwelijks hinder van gehad, behalve boorlawaai, maar na afloop van werk werd ook alles netjes opgeruimd. Slechts 1 boorgaatje werd niet opgevuld, maar heb ik dichtgespoten met kit. Of deze spouwisolatie werkelijke besparingen oplevert en geen vochtproblemen zien we ujiteraard pas in de komende maanden.

Vakkundige en sympathieke monteur

vakkundig,

Netjes geholpen

Duidelijke afspraken en netjes geholpen

Goed snel. Aardige werknemers

Zie boven.

netjes gewerkt

nog niet het resultaat kunnen merken. dat zal van de winter gaan worden. hard werkende mannen, die het ook netjes achter laten.

prettig contact met medewerkers. enig klein minpuntje er bleef een olievlek op de straat waar de compressor uitblaast,

Gedaan wat is afgesproken!

Kleine klus volledig volgens afspraak geklaard.

prima geregeld

Het isoleren is snel en netjes verlopen.

prima alles uitgevoerd naar wens

betrouwbaar en vakkundig

Perfect uitgevoerd werk, onduidelijke advisering.

Het werk door uw mensen namelijk vloerisolatie is op een perfecte manier uitgevoerd. Mijn bedoeling was ook spouwmuur isolatie maar volgens uw adviseur was dit onmogelijk. Tot mijn verbazing kreeg ik een brief van een andere firma die spouwmuurisolatie wel konden uitvoeren bij mij. Natuurlijk heb ik hierover een vraag gesteld aan de jongens die het werk bij ons gedaan hebben. Men vroeg of de adviseur gaten geboord had en binnen de muur gekeken had. Toen ik vertelde dat dit niet gebeurd was werd mij gezegd dat je dan nooit kan weten of het mogelijk was ja of nee. Ze vertelden mij dat jullie soms ook spouwmuur isolatie doen en dat het de ene keer makkelijker gaat dan de andere. Maar het is blijkbaar wel mogelijk. Dat is dus een teleurstelling voor mij omdat ik op deze manier ook subsidie misloop, want alleen voor vloer isolatie krijg je niets. Omdat uw jongens bij mij het werk heel goed gedaan hebben kan ik jullie toch aanbevelen maar echt van harte is het niet en dat is jammer.

Prima uitleg gekregen wat betreft de werkzaamheden.

Alleen had het goed geweest als de vertegenwoordig verteld had, dat ze water gebruiken voor de roosters in de muur te boren.

Alles volgens afspraak keurig en netjes uitgevoerd. Echt een aanrader.

Vakmanschap

Het eerste huis is goed gedaan, het tweede huis netzo.

Goed contact met adviseur en nette prijs.

Omdat het huurwoningen betreft ben ik niet bij de uitvoering van het werk geweest. Ik heb geen klachten van de bewoners gekregen. Dus voor mij is alles naar wens verlopen.

Goed geregeld

Goed bedrijf

Goed afgewerkt

De eerste keer waren de heren weg,zonder te vertellen dat ze terug zouden komen.wij dachten dat ze alles hadden gedaan. Verder geen probleem goed afgewerkt

Duidelijke uitleg, afspraken en goed werk geleverd

Uitstekend en klantvriendelijk

Zeer vriendelijke man die alles komt opmeten en bekijken. Geeft goede uitleg. Uitvoering een paar weken later door een stille maar hardwerkende man. Hij liet geen rommel liggen en zorgde dat alles schoon opgeleverd werd. Aan te bevelen goede service

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.