Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de kwaliteiten van ISOenergiy. Beide keren tot volle tevredenheid.

Goed geregeld! van advies tot realisatie!

Duidelijk geadviseerd en geïnformeerd in de avond! Daarna snel ingepland en de dakisolatie gerealiseerd. Ook het subsidietraject helder uitgelegd. Erg blij met het resultaat!

Topervaring

Degelijk bedrijf dat met enthousiaste en bekwame professionals het beste resultaat voor jouw huis (situatie) tot realisatie brengt. Met een pragmatische blik worden alle opties onderzocht en vastgesteld en vervolgens met zorg uitgevoerd. Geen "haastwerk" maar "kwaliteit" staat voorop. Alle respect voor de " jongens" die dit lastige werk elke dag weer uitvoeren! Het kan niet anders dan dat wij het verschil gaan merken komende winter!

Prima werk geleverd.

Prima werk geleverd door de mannen van ISO-energy. Vriendelijk, netjes, duidelijk en aardig.

ze hebben het netjes gedaan

woensdag de offerte en donderdag goed gekeurd en vrijdag de datum gepleegd voor dinsdag er op het werk wel even aan poten om de zolder leeg te maken en de vloer dicht maken

Goed werk geleverd overeenkomstig de afspraken.

Ik heb bewondering voor de monteurs. Zij maakten veel uren onder moeilijke omstandigheden. Ik ben ook tevreden de adviseur. Alleen heeft het mij verwonderd dat hij het na afloop van de werkzaamheden af liet weten toen ik zijn hulp inriep voor het verkrijgen van een paar foto’s van de situatie voor de werkzaamheden die in het inspectierapport waren opgenomen. Uiteindelijk heb ik een beroep gedaan op uw telefoniste/secretaresse die mij binnen een uur de verlangde foto’s verschafte. Voortreffelijk!!

Snel en degelijk werk.

De procedure van uitleg thuis, voorbereiding en plaatsing ging snel en vakkundig. Men heeft van het werk foto's gemaakt die ik zou krijgen voor het aanvragen van subsidie. Helaas heb ik al twee keer moeten om de foto's en heb ze nu nog niet. Jammer, anders waren er vijf volle sterren verdiend.

Goed bedrijf, aanrader voor jouw isolatieklus

Vanaf het moment van het eerste contact tot het opleveren van de klus zeer tevreden. Vloerisolatie en spouwmuurisolatie is goed merkbaar. Prettige medewerkers zowel in de verkoop als in de montage.

Snel en vakkundig gedaan

Wij vonden dat de isolatie snel en vakkundig was uitgevoerd. Daarnaast waren het aardige medewerkers die de tijd namen om mijn vragen te beantwoorden. Ook hebben wij direct ervaren dat het isoleren van de spouwmuren nut heeft. Het huis is warmer.

Goed maar kan beter.

Zolderisolatie, perfect. Spouwmuur: Eerste ploeg, niet ervaren, constateerde bijen, werk afgebroken in overleg. Achteraf was dit niet nodig geweest en kon men gewoon doorwerken. Tweede ploeg perfect

Duidelijk, vlot en correct.

Alles vlot verlopen zonder problemen. Correct en netjes werk geleverd. Fijn contact van offerte tot afwerking.

Gewoon erg, erg, goed,

Een prima ervaring, zeer duidelijk, no nonsense, alles goed geregeld, onze bodemisolatie snel en prima aangebracht. Klasse mannuh.

Goed bedrijf

Informatie over vleermuisvriendelijk isoleren kan beter, was niet helemaal duidelijk

Snel en netjes werk

Binnen een paar uurtjes hadden ze het al voor elkaar en gaten zijn netjes volgevoegd zodat je ze nu bijna niet meer ziet.

Isolatie van de spouwmuur heeft echt effect

De werkzaamheden aan mijn woning, half april, zijn naar wens verlopen. Gaten boren, spouwmuur vullen ging lekker vlot. Weinig van die bolletjes aangetroffen rond om de woning. Alles was netjes opgeruimd. Enkel aan de achterzijde van de zag ik nog wat liggen maar die heb ik met een oude stofzuiger opgezogen. Al vrij snel was het effect van die isolerende laag merkbaar in de woning. Een bijkomstig effect is de geluiddempende werking. Het viel mij gelijk op dat het ook een stuk stiller is in huis. Temperatuur binnenshuis blijft nu veel stabieler. Ik benieuwd hoe dat zal zijn in de zomer en als wij t.z.t. de winter in duiken.

Netjes gewerkt, nette werknemers, 100% naar tevredenheid

Ik had het bedrijf in onze straat zien werken, zag er allemaal professioneel uit. Navraag gedaan bij mijn overburen, zij waren 100% tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Zo ben ik ook bij ISOenergy terecht gekomen, zowel inspectie, de dag dat vleermuis werkzaamheden en de dag dat isoleren is uitgevoerd als zeer prettig ervaren. Ondertussen heb ik anderen ook gewezen op ISOenergy, een buur bij ons in de straat heeft ze nu ook in de arm genomen :-)

Ik ben erg tevreden

Vriendelijke mensen die de vloerisolatie kwamen doen. Uitleg zat er ook nog bij. De restjes werden ook nog opgeruimd en zelfs buiten werd alles netjes weg gehaald. Het werk was snel gebeurd. Precies op tijd kwamen de mannen en 3 kwartier later was het gepiept.

Goed werk geleverd!

Al heel snel merkten wij het verschil van temperatuur in huis.

Aardige mensen en snel gedaan

Duidelijk, Consequent, Hulpvaardig en Betrouwbaar!

Vanaf 1e kennismaking t.m. het isoleren fantastisch verlopen. Vakkundig bedrijf!

Ze doen wat ze beloven en communiceren duidelijk

Ze doen wat ze beloven en communiceren duidelijk

Kortom: professionals

prima.

alles volgens afspraak gedaan, op tijd en netjes gewerkt.

Het advies en werkzaamheden m.b.t. de te isoleren spouwmuur als prima ervaren. Wel jammer dat het administratief wat rammelt.

Zeer tevreden!

Ik kan kort zijn, onze ervaring is dat wij zeer tevreden zijn over de dakisolatie die is aangebracht! Zeker ook gezien de korte tijd die er zat tussen de offerte en het uitvoeren. Zeker aan te bevelen!

Ambachtsweg 5

4458 DA 's-Heer Arendskerke

Over ISOenergy

ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken.