Niet alle medewerkers even bekwaam.
De parels in de spouwmuur schelen echt in de energierekening en geven binnen een comfortabel klimaat.
Bij het plaatsen zijn echter de ventilatieroosters dichtgesmeerd en zijn er geen nieuwe geplaatst. Gelukkig maakte iemand ons hierop attent. Inmiddels opkruipend vocht uit de kruipruimte, het was daar zeer nat. Na een belletje is er een -expert- wezen kijken die concludeerde dat er inderdaad roosters moeten worden geplaatst tegen kostprijs. Maar dat de stuclaag los laat kan hier niet van zijn. Toevallig, we wonen hier 14 jaar en nooit last van gehad.
Wij vinden een half jaar na het isoleren nog steeds parels in de tuin. Ook al zijn ze zogenaamd biologisch afbreekbaar, dit is niet wenselijk. Zeker niet in de vijver, vissen eten ze op met alle gevolgen van dien.
Waar de parels vandaan komen, is een raadsel volgens ISO Energy. Als we ze na een tijdje nog vinden, moeten we weer bellen.
Let ook op de afdichting van de gaten, dit is bij ons niet netjes gedaan.
Controleer het werk dus goed. Ook al doen medewerkers alsof, ze hebben er niet allemaal veel verstand van. Anders waren er meteen ventilatieroosters aangebracht. En medewerkers blijven hangen in de auto omdat ze anders te snel klaar zijn en nog naar een andere klus moeten. Bijzonder.