Slechte service
Ze kwamen hier voor dakisolatie incl afwerking. Afwerking is ronduit belabberd, lelijk en scheef. Alle muren zaten onder de vieze zwarte handen, moesten alle muren opnieuw verven ipv alleen het plafond. Plinten scheef, op een stuk van 3 meter waren 5 stukjes plint gebruikt en ook nog eens van ander materiaal. Gespleten plinten, 20 spijkertjes per kop, kieren van bijna 0,5cm tussen verstek. Drama. De gipsplaten liggen niet eens waterpas, maar dat lag niet aan hun maar aan de scheve muren... Gipsplaten te dicht op naden geschroefd waardoor veel stukjes uit gipsplaat die afbrokkelen. Verkeerde schroefgaten, niet 1 maar soms een hele rij per plaat. Dan komen ze met veel pijn en moeite iets herstellen, maar dan niet alles en klein deel dus zeer teleurstellend. Want tja ik moest maar beetje kitten en gaatjes vullen.
Na de isolatie kregen we vervolgens last van vocht (koude brug). Terwijl je er vanuit gaat dat je goed bent geïnformeerd/voorgelicht dat zij weten of daar kans op is. Je laat het niet voor niks door een bedrijf uitvoeren die is gespecialiseerd in (na)isolatie. Heeeel veel strijd moeten leveren om überhaupt iets opgelost te krijgen. Wij moesten aantonen dat zij fout waren geweest... Zelfs hun eigen mannen die later kwamen kijken waren verbaasd over de aanpak van hun leidinggevende. Uiteindelijk zijn ze het dak opgeweest en lijkt het opgelost, maar niks van vergoeding gehad voor de schade. Nee dit nooit meer, zoveel stress en ellende.