Marianne van scherp legal heeft mij perfect geholpen met haar scherpte en haar vakkundigheid.

• Communicatie
  • Advies
  • Betrokkenheid
  • Geholpen door: Marianne Zeeman

Scherpe aanpak op menselijke manier met top resultaat

Wanneer een zakelijke situatie je als persoon compleet uit het veld slaat, wil je niet alleen zakelijk gezien horen waar je recht op hebt. Je wilt ook gehoord worden in de pijn die het je doet. Scherp.Legal, in dit geval in de persoon van Marianne, gaf ruimte aan die pijn, zodat ik zelf weer stevig in mijn zakelijke rechten kon gaan staan. Zij schetste de rechten die ik had en zorgde ervoor dat ik hierin mijn eigen keuze kon maken qua aanpak. Marianne zorgt dat je zelf aan het roer blijft staan en het vraagstuk oplost op een manier die bij jou past.

• Communicatie
  • Advies