Wij hebben de verhuizing als zeer professioneel en prettige ervaren. Prettige mensen om mee te werken en zeer kundig, bij ons zijn ook de kasten gedemonteerd en weer opgebouwd. Dit is ook naar tevredenheid gedaan en is toch altijd een lastig klusje.
Goed; snel en kundig!
Zeer goede handeling!
Hulpvaardig, vaklui, harde werkers
Erg goed geholpen, ook in de periode voor de verhuizing prettige, snelle communicatie.
Contact met Rob en zijn team verliep in aanloop naar de verhuizing soepel en snel. Veel handige tips en hulpmiddelen om in te pakken. Duidelijk wat wel en niet uit elkaar moest worden gehaald. Op de dag van de verhuizing verliep alles zoals afgesproken. Mannen hebben hard gewerkt en als er ergens schade was zeiden ze dit direct (niets noemenswaardigs overigens). Al met al een fijne ervaring, behulpzame mensen en alles is goed en soepel verlopen.
Het verhuisproces van A tot Z geregeld. Dat begint al met een intake waar men de tijd voor je neemt. Je kunt je verhaal, je wensen en andere zaken kwijt. Er wordt naar je geluisterd. Dit in verhouding met verhuisbedrijven die binnen 8 tot 10 minuten de verhuizing opnemen en daardoor het persoonlijke contact verliezen. Van Hunen & Zn doen dat dus niet! Zij benaderen je persoonlijk. Er wordt netjes gewerkt en je hoeft alleen maar aanwijzingen te geven hoe jij het hebben wil. Het is wel belangrijk dat je er zelf bent als klant. In goed overleg is heel veel bespreekbaar en willen bepaalde verhuizer van de gebeende paden afwijken om het voor jou in orde te maken als klant. Mijn verhuizing vanuit de opslag moet nog plaatsvinden maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Erg positief Vriendelijk en ervaren verhuizers. Deden hun werk erg professioneel
Wat ik fijn vond is dat er een offerte gemaakt is na een bezoek aan het appartement. Zo'n opluchting dat alles geregeld is en ook het demonteren en monteren ging perfect. Een heel gedoe minder in een toch al stressvolle tijd. Heel fijn!
Uitstekende dienstverlening
Top verhuisteam! Stipt op tijd stond er een vrachtwagen met aanhanger voor de deur. Binnen 2,5 uur stond de hele inboedel netjes in de wagen. Ook het uitladen ging vlekkeloos. Alle meubels werden netjes neergezet waar wij ze wilden hebben. Fantastisch om dit uit te kunnen besteden aan deskundigen! Ook erg leuk dat we van te voren een voorleesboekje voor de kinderen kregen over verhuizen.
Het team ging bevlogen aan de slag en waren voordat ik het wist al klaar met inpakken. Heel vriendelijk, professioneel en kundig team.
Prettige ervaring snel en efficiënt
Het contact met Van Hunen verloopt prima. Dat geldt zeker ook voor de verhuiswerkzaamheden welke men uitvoert. Een aanrader om met deze partij zaken te doen!!!
Wat kan Jaap vanaf het eerste contact geweldig rust brengen in een stressvolle situatie die verhuizen nu eenmaal is. Het hele huis door met z'n allen om te selecteren wat waar moest komen.Daarna als een tsunami begon ieder teamlid in te pakken.Zo zorgvuldig dat tandenborstel en handdoek voor eind van de dag ook verdwenen waren. Echt geweldig!!! Wij moesten erom lachen. En dan de stuurmanskunst van Jaap,mijn hemel wat kan die man sturen met de combinatie!! Petje af en groot respect!!! Ferensz heeft zo geweldig onze kasten en lampen gedemonteerd en weer opgebouwd, dat hadden wij nooit in zo'n korte tijd voor elkaar gekregen. Ook zijn samenwerking met Jaap is bijzonder,je ziet gewoon hoe goed zij op elkaar zijn ingespeeld.Jordy is ook heel serieus met inpakken en is ondanks zijn jonge,jolige leeftijd heel goed bezig. De anderen hebben ook heel erg hun best gedaan maar hen hebben wij 1 dag meegemaakt dus daar kan ik niet veel over vertellen. De "ingevlogen" 2 verhuizers ,de 2e dag,vonden wij niet zo adequaat. Zij waren van goede wil maar niet betrokken als team. Conclusie: wij waren blij met de verhuizing door jullie!!
De service is buitengewoon gewoon. Zowel de inschatting aan het begin (in no - time een goede inschatting van het aantal benodigde dozen) als de uitvoering zelf. Vlak voor de verhuizing werd nog heel netjes een mailtje gestuurd met een check op de gemaakte afspraken en de bevestiging hoe laat het bedrijf zou komen. Vriendelijke medewerkers die voorzichtig met de spullen omgaan, van aanpakken weten en plezierig in het contact zijn. Het zorgde voor verhuizen zonder stress!! Complimenten!
Een verhuizing due perfect werd uitgevoerd door vriendelijke, kundige en snel werkende mensen
Een wervelwind door je huis. Voor je het weet is alles leeg. En ingepakt. Soms neergezet op een plaats die nou niet echt logisch is. Bv. Dekbedovertrekken en dekbedden op zolder in een uiterste hoek. En ik ben nog schoenen kwijt. Mar dat komt goed. Dus bedankt. Hartelijke groet, Peter van de Laar
Verhuizers waren op tijd, deskundig en hadden het werk snel en goed geklaard. We hadden geen schades, stelden vragen wanneer zaken onduidelijk waren en zorgden ervoor dat alles naar wens op de plek kwam in het nieuwe huis.
Zag erg tegen de verhuizing op, maar de verhuisdag was een van de meest relaxte dagen van het project “verhuizing naar senioren proof huis”.
zij zijn zeer deskundig in alle opzichten.
gezellige en hartwerkende mensen.
Een prettig bedrijf met fijn personeel. De verhuizers werken erg hard, denken mee en stralen een rustig, het komt goed, gevoel uit. Het klopte gewoon