Prima verhuisbedrijf met erg prettig personeel Wisten van aanpakken waren voorzichtig met de spullen en bleven de hele dag goed gehumeurd
Enorm indrukwekkend zoals deze mannen een verhuizing aanpakken en uitvoeren! In een oogwenk was alles in de auto geladen. Verhuizen met een verhuislift was razend snel en secuur! Ik kan helaas niet meer dan een 10 geven, maar de verhuizers van Van Hunen en dhr. Van Hunen verdienen een 12!! Heren, zeer bedankt!
Op tijd, snel en goed!
en geen klachten
Het was een perfecte verhuizing en personeel erg vriendelijk.
Tevreden
Prima informatie vooraf. Een efficiënt werkend team, zorgvuldig met de spullen en het huis en prettig in de omgang. Als wij over twee jaar naar ons nieuw te bouwen appartement gaan vragen we dit bedrijf opnieuw. Ik geef een 10 als beoordeling.
Alles word keurig netjes verplaatst vervoerd en weer opgebouwd. Super fijne mensen.
Zeer prettige, snelle en fijne verhuizing. Erg vriendelijk personeel, van kantoor tot verhuisteam. Absolute aanrader!
Er stond een heel goed samenwerkend team voor ons klaar. De verhuizing verliep zeer soepel en we werden volkomen ontzorgd.
Alle afspraken zijn nagekomen. Er was geen stress. Alles werd rustig uitgevoerd en de verhuizing was zo gepiept. Heel prettig om alles uit handen te geven.
We hebben onszelf de luxe gegeven door de verhuizers van Van Hunen & zn te vragen onze spullen te verhuizen. Met het tempo waarop zij dit doen, de super klantvriendelijkheid en beleefdheid is het echt een aanrader!
Houdt zich aan alle afspraken. Prettig contact.
uitstekend
Alles perfect geregeld voor een redelijke prijs
We zijn heel blij met de hulp van de mannen van v Hunen bij onze verhuizing. Heel prettige communicatie en overleg gedurende de dag. Het zijn harde werkers die snel al onze spullen op de juiste kamers neergezet hebben. Ook fijn dat men rekening hield met de regen en de vloer in ons nieuwe huis, dus alles werd netjes afgedekt voordat de spullen naar binnen werden gebracht.
Fijne verhuizers. Vriendelijk en behulpzaam. Gaan netjes om met de meubels tijdens de verhuizing.
Op het aller laatste moment in gevallen voor ander verhuisbedrijf. Konden zodoende toch de verhuizing plaats laten vinden. Waren wij erg blij mee! De verhuizing ging perfect en in driekwart dag waren we over.
goede offerte, goede uitvoering. op korte termijn kunnen plannen.
prettige groep mensen en breekbare spullen goed overgekomen
Goede service, nagekomen afspraken, frisse verhuizers met plezier in hun werk.
Het verhuisbedrijf heeft gedaan wat het heeft beloofd. De afspraken werden keurig netjes gemaakt en stipt nagekomen. Alles is uitgevoerd zoals geöffreerd. Het in de offerte genoemde bedrag was helder en billijk. Tijdens de verhuizing bleken de medewerkers van Van Hunen echte professionals die ons als, toch wel enigszins gestreste mensen, op ons gemak hebben gesteld.
alles ging super snel aardig mensen die weten wat ze doen