Wat een zorgeloze professionele verhuizing. Geen aanmerkingen!
Waardoor de verhuizing super snel en voorspoedig is gegaan!
Vriendelijke hulp. Snelle verhuizing. Wel veel geld.
Alles ging prima! ze waren op tijd en alles gedaan zoals vooraf beloofd. Zeker een aanrader!
Goede communicatie. Vlot geregeld en niet duur
Door het inhuren van Van Hunen en Zn had ik bijna geen omkijken naar het verhuizen. Alles werd goed uitgelegd van te voren en dozen geleverd om zelf in te kunnen pakken. De verhuizing zelf liep erg soepel en het verhuisteam was erg vrolijk en aardig. Verder waren ze heel professioneel en werd alles goed en netjes verhuisd.
Dit is wat text
Prima ervaring met Van Hunen, snel met antwoorden op vragen voordat de opdracht werd gegeven, beetje extra service door wat spullen nabij Lobith te brengen en weer naar Lobith te verhuizen, snel met verdere afhandeling. Gewoon goed
Ik heb maanden tegen de verhuizing aangekeken, maar dit team was geweldig! Dank jullie voor alles!!!
Fijne en professionele verhuizing
Deskundig advies, persoonlijk, behulpzaam en inspelend op de situatie ter plekke.
Onze 2e verhuizing met Van Hunen & Zn. en niet voor niks want weer was de dienstverlening in orde, afspraken worden nagekomen en de mannen werken correct, vriendelijk en vooral hard.
Was goed geregeld en in korte tijd
Professionele fijne verhuizers die flexibel meedenken en afspraken nakomen.
Een vrolijk team heeft op uitstekende wijze mijn verhuizing uitgevoerd.
Vriendelijke mannen, deskundig, behulpzaam en professioneel. Geven je een vertrouwd gevoel. De verhuizing kun je met een gerust hart uit handen geven aan dit bedrijf.
In 1 woord subliem. Van 1e tot laatste moment hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt over deze voor ons best stressvolle verhuizing. Alles werd professioneel en zeer vriendelijk opgepakt
Gewoon prima
Verhuizing werd snel en zorgvuldig uitgevoerd!
Erg geschrokken van de prijs(van de meerprijs)
Zoals zowel telefonisch als per email aan u uitgelegd hebben wij een vaste prijs met u afgesproken voor de 7,5 m3 te verhuizen grote stukken, zoals omschreven in de door u ondertekende bevestiging. In deze bevestiging is tevens vermeld dat voor elke m3 extra er een meerprijs in rekening gebracht wordt. U heeft maar liefst 10 m3 extra door ons laten verhuizen; dan is het logisch dat wij de extra kosten hiervoor aan u in rekening brengen. U heeft bovendien zelf ook de lijst met extra inboedel die onze mannen voor u opgesteld hadden ondertekend. Als Erkend Verhuizer voelden wij ons verantwoordelijk voor het overbrengen van dit extra volume omdat wij u er niet mee wilden laten zitten. Dat wij vervolgens een negatieve review krijgen voor deze extra werkzaamheden, voelt niet redelijk.
Het ging echt heel snel. Onze spullen zaten zo in de vrachtwagen, zonder het beschadigen van de muren. Op ons nieuwe adres zat alles ook weer zo in elkaar. Bedankt!
Verhuizing is heel goed verlopen. Liep soepel en snel. Verhuizers waren vriendelijk en maakten leuk contact met de desbetreffende bewoner die ging verhuizen. Dit maakte dat het erg prettig was voor haar. Ook op de andere locatie waren alle spullen top op de plek gezet.
We kunnen niet anders zeggen dan dat alles weer prima is verlopen. Dit was onze 2e keer dat zij ons verhuist hebben.
Ik heb van hunen verhuizingen als goed en snel verhuizing ervaren
zie boven