Alles was vlot en goed geregeld. We waren vroeg klaar, dat hadden we niet verwacht. Heel fijn.
Verhuizing prima geregeld en uitgevoerd
Een verhuisbericht zoals je wil dat een verhuisbericht is.
Deskundig, betrouwbaar en goed verhuisbedrijf. Met goede, bekwame en vriendelijke verhuizers.
De communicatie verliep goed. De afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Vriendelijk, goed samenwerkend personeel.
Onze ervaring met de verhuizers van Van Hunen is een heel positieve. Vooraf werd alles tijdens een huisbezoek duidelijk afgesproken, en de verhuizers zijn ook alle gemaakte afspraken goed nagekomen. Ze kwamen op tijd, gingen onmiddellijk aan de slag, werkten in een rustige sfeer en precies volgens schema. Ook toen het nieuwe huis wat tegenviel qua parkeermogelijkheden en de trappen in huis, werd er niet gemord en kwam er meteen een oplossing. In een paar uur was alles klaar en konden we met uitpakken en inrichten beginnen. Wij kunnen Van Hunen aan iedereen aanbevelen!
Prettige sfeer onderling tussen verhuizers. Goed afgestemd met mij vanaf het eerste contact. Klantgericht en klantvriendelijk.
Eén ding viel ongelofelijk op. Het plezier en het vakmanschap van de verhuizers. Jammer dat wij de jongens niet meer zien.
volgens afspraak alles snel en doeltreffend afgehandeld. Vriendelijke mensen.
De 3 verhuizers van Van Hunen deden hun werk prima. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en ook het aanbleveren opp het nieuwe adres ging als een trein!
In de ochtend om 08:00 uur zijn ze begonnen met in laden van onze meubels en verhuisdozen en om 12:00 stond alles in ons nieuwe huis. Het ging echt waanzinnig snel. En super vriendelijke mannen. Wat een topservice. Echt een AANRADER!!
Hele goede ervaring met deze verhuizer. Kan het iedereen aanraden.
Verhuizers waren ruim op tijd en de verhuizing werd goed georganiseerd.
Onze verhuizing verliep zeer gecontroleerd en georganiseerd. We keken toe en moesten per verdieping nagaan of alles mee was wat moest. Eenmaal op de nieuwe bestemming werd er net zo hard gewerkt. Binnen 6 uur was t ene huis leeg en t andere voor zover mogelijk ingericht. We zijn erg tevreden.
Goed geolied team dat met veel plezier hun werk doen. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en hoe.
Dit was de tweede verhuizing met Van Hunen. Ook deze keer weer heel tevreden. Vriendelijke verhuizers die hun werk goed deden. Bedankt!
Goed op elkaar afgestemd weten wat ze doen en snel. Een goed team!
Uit stekende verhuizers. Netjes en correct. Een aanrader
Prima traject vooraf ( dozen inschatten/brengen/ accurate contacten) en op dag zelf plezierig en deskundig personeel.
Een piano is vervoerd van Arnhem naar Den Bosch. Goede afspraken kunnen maken met het bedrijf en alles is prima verlopen .De piano staat nu op zijn nieuwe plek in Den Bosch dankzij de goede service van Van Hunen& Zn. Verhuizingen B.V.
Goede service en veel aandacht voor de klant.
Onze ervaring is positief, netjes ingepakt alles naar de plaatst die wij aangaven, rustig naar binnen gebracht
Heel goed. Wij moesten nogal eens de einddatum van de opslag verplaatsen. Maar dat is zonder gedoe steeds gelukt.
Goede service en ontzettende aardige verhuizers
Verhuizing moest op korte termijn plaatsvinden. Ondanks dat het op de bewuste dag druk was voor Rob van Hunen, kon hij ons er nog wel bij hebben. Alles was snel geregeld. Bedankt dat de verhuizing voor ons in zo’n korte tijd kon gebeuren. Verhuizers waren vriendelijk en correct. Al met al dik tevreden.