Het was een lastige verhuizing van 8 hoog met een defecte lift naar een beneden woning. Uitstekend gedaan. Dank daarvoor.
Uitstekend bedrijf en fijn personeel.
Na het arriveren was er in een mum van tijd een hoop spul al naar de vrachtwagen verplaatst, de snelheid waarmee gewerkt werd was enorm. Ook het uitladen verliep zeer snel. Als je van bijzondere diensten gebruik wil maken moet dat van te voren overeen zijn gekomen, dat had ik voor de T.V. niet gedaan omdat ik dacht dat dit erbij inzat, helaas...... voor de rest ben ik tevreden.
Vakkundig, snel en effectieve verhuizing. Complimenten!! Jullie zijn de beste.
Onze ervaring dat de verhuizers te weinig tijd krijgen of nemen om alles goed af te leveren. De grote kast stond niet goed, half voor een stopcontact terwijl er aan de ander kant ruimte genoeg was. Er waren aardig wat spulletjes gebroken of beschadigd.
Gezellig team van verhuizers. Alles tiptop en snel geregeld. Ik ben al weer voor de 4e keer met dit bedrijf verhuisd en altijd dik tevreden!
Nette aardige verhuizers, vond het uitpakken een beetje rommelig en stond niets meer hetzelfde, terwijl er toch een foto was gemaakt..
Prima uitgevoerde verhuizing
Vakkundig, goed en plezierig
Wij hebben de spullen tijdelijk in de opslag gehad ivm werkzaamheden. Vanaf het eerste contact tot aan het terugbrengen van de spullen kan ik niet anders zeggen dat alles perfect gegaan is. Vriendelijk en nette medewerkers.
Goed snel en proffessioneel
Goede en prettige communicatie vooraf. De verhuizing zelf ging ook heel goed. We zijn erg tevreden!
Goed op elkaar afgestemde vakmensen die zichtbaar plezier in hun werk hebben, goed naar de wensen van de klant luisteren en een grap kunnen velen en er zelf ook een maken.
De heren waren prima op tijd, en hebben goed aangepakt. Binnen 1 ochtend was alles verhuist en weg. Het was een fijne ervaring om alles uit handen te kunnen geven! Toppers
Het was een goed op elkaar ingesteld team, en het overtrof onze verwachtingen zo snel als het ging. De verhuizing is verder zonder schade verlopen en alles kwam op de juiste plek te staan zoals aangegeven . Echt top !
Omdat ons huis een grote renovatie tegemoet ging, moesten wij onze meubels en spullen opslaan. Van Hunen is voor ons geen onbekende, daar zij al vaker voor ons een verhuizing hebben gedaan of spullen hebben vervoerd. En altijd zeer naar wens! Het is fijn dat je met deze verhuizer heel gemakkelijk afspraken kan maken wat je gedaan wilt hebben en hoe je het gedaan wilt hebben. Ze komen op de afgesproken tijd bij je langs. En de kwaliteit van de werkzaamheden voldoen helemaal aan de verwachtingen. De verhuizer komt met een team van mensen met kennis en kunde van verhuizen, je meubels komen onbeschadigd terug. En daarnaast heeft deze verhuizer de mensen in dienst met een vleugje humor wat het net wat leuker maakt. Heb je vragen of je hebt extra inpakmateriaal nodig, een belletje naar deze verhuizer is voldoende en je wordt uitstekend te woord gestaan door een hele vriendelijke charmante assistente. Wat ons betreft: Verhuizen met een pluim!
Van Hunen heeft recent onze verhuizing verzorgd. Het contact en de informatie vooraf waren duidelijk en goed. De verhuisdag zelf verliep vlot dankzij vier sympathieke mannen. Terwijl zij ontzettend hard en snel aan het werk waren, was er gelukkig tijd voor wat grapjes waardoor het ook nog eens een gezellige dag werd. Goed ook dat zij zelf mee dachten en dat niet alles klakkeloos ergens neer werd gezet. Erg fijn was ook het contact met de dames op kantoor. Altijd een snel en vriendelijk antwoord aan de telefoon. Samen met de mannen op de weg vormen zij een goed team. Kortom, erg tevreden en zeker een aanrader!
Alles verliep volgens afspraak. Vantevoren prettig contact gehad. Het verhuisteam werkte snel, netjes en ze waren erg vriendelijk.
Zeer ervaren verhuizers die met een flinke dosis humor en maximale aandachtvoor onze spullen te werk gingen. Bovendien snel en vakkundig. Een aanrader, zekervoor een particuliere inboedel.
Fijn bedrijf ,zeker een aan rader!
Schade tijdens de verhuizing is na ruim 10 weken pas opgelost! Communicatie met klant is er niet, moest zelf bellen. Jullie mogen blij zijn met de werknemer Tommy die vriendelijk en correct de schade na schade veroorzaakt door collega's heeft opgelost. Chapau voor Tommy!! Wel een bloemetje ontvangen met excuus. Compensatie was op zijn plaats geweest na alle ellende en frustratie.
Dank voor een probleemloze verhuizing!(zelfs 2x). v Hunen is een geoliede machine, vanaf het kantoor t/m de verhuizers een goed team, sympathiek, aanpakken en ontzorgen. In alle opzichten wordt er meegedacht. Verhuizen is stressen maar de boys van van Hunen stralen rust uit, natuurlijk een paar stuiterballen uitgezonderd maar die weten dan ook weer het gezellig te maken. Echt onvoorstelbaar hoe ze op 1 kop koffie in een paar uur het hele huis leeg hebben. Reuze bedankt voor jullie business! Fam Rombouts