Onze verhuizing van Gelderland naar Drenthe duurde slechts een halve dag, waarbij 3 vriendelijke verhuizers ons in alle rust volledig ontzorgden. Nadat we alles hadden uitgepakt constateerden we dat er helemaal niets was beschadigd! Een prima verhuisbedrijf!
Een fijn team met een goede, humoristische sfeer. Ze waren ontzettend snel klaar en alles stond precies waar wij het hebben wilde. Al met al een top ervaring!
Verhuizing netjes, efficiënt en volgens afspraak uitgevoerd.
Afspraken gemaakt, tussendoor gewijzigd, was geen probleem voor van Hunen verhuizingen
Voor ons een chaos, maar voor de boys van v. Hunen peanuts. Binnen 3 uur was het hele huis leeg. (3 verdiepingen)Goeie samenwerking en een goeie sfeer. Binnen 2 uur en een bakje koffie, weer uitgeladen. Niets was teveel. Absolute aanrader voor de service dus en voor de sfeer. Als er een verhuizing volgt bellen wij Rob v Hunen zeker weer. Reuze bedankt!
Nette en snelle service
was een goede keuze ze hebben het heel goed gedaan en correct
Bij de verhuizing is een kast kapot gegaan. Een glasdeur van een vierdeurs kledingkast was gesprongen. Helaas was deze kast en dus ook de deur niet meer leverbaar. Werd ik afgescheept met 100 euro korting.op de verhuizing. Voor dat bedrag koop ik natuurlijk nooit een nieuwe kast. Ze verschuilen zich achter hun slechte verzekering en lossen het niet netjes op. Zal ze nooit meer inhuren.
De "mannen" kwamen keurig op tijd en werkten vlot. Alles netjes verhuisd. Extra spullen die we in eerste instantie niet opgegeven hadden maar toch graag mee wilden verhuizen was ook geen probleem. Ophalen op één adres en aflevering op twee adressen verliep ook prima. Helaas van een (oud) kastje een handgreep gebroken tijdens het transport. Kratten met vazen en potten dan weer wel ongeschonden overgekomen.
Ze waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en gingen direct aan de slag. Iedereen was heel vriendelijk en professioneel en binnen vijf uur waren ze klaar met de verhuizing. Echt top service!
Goede communicatie en vlotte afhandeling
De dames aan de telefoon zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt duidelijk besproken en uitgelegd bij de voorbereidingen. Op de dag zelf was het allemaal netjes verwerkt en kleding en schilderijen et. keurig in speciale dozen vervoerd. De dozen werden trouwens ruim op tijd van te voren geleverd zodat ik genoeg tijd heb gehad om alles in te pakken. Ook werden de gemaakte afspraken altijd nog per mail ter bevestiging toegestuurd. Heel handig om zo alles up to date te hebben. Al met al een hele goede ervaring over de gehele verhuizing. Vakmensen waar de klant nog koning is!
Prettige ervaring, kundige verhuizers, flexibel en behulpzaam.
prima bedrijf, van begin tot eind denken ze goed mee en alles goed geregeld
Het huisbezoek voor de inventarisatie was prettig en accuraat. De offerte was er dezelfde dag en er konden goede afspraken worden gemaakt. De verhuizers hebben fantastisch werk gedaan - in no time was de inboedel ingeladen en op mijn nieuwe adres uitgeladen. Ze hebben keihard gewerkt en alles naar tevredenheid en volgens afspraak afgehandeld!
Een super fijn bedrijf om mee te werken. Alle personeelsleden even aardig en behulpzaam en vooral zij weten wat ze doen. Al onze spullen zijn netjes en ongedeerd over verhuisd.
Onze verhuizing is door de fa van Hunen prima uitgevoerd. Deskundige en vriendelijke vakmensen, geen moeite was hen teveel. Dank
Goed verlopen
Goede communicatie, vriendelijke respectvolle personen die snel en accuraat werk hebben geleverd. Alles weer keurig op zijn plaats gezet en aangesloten.
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, vanaf het eerste gesprek tot het moment dat het team hier bij het nieuwe huis de poort uitreed. Vakkundig, hoog tempo, prettige sfeer, goede aansturing, humoristisch, vriendelijk en voorkomend. Kortom: prima, hartelijk dank!
Beetje chaotisch verloop. Dit ondanks mijn uitgebreide duidelijke markeringen. Wellicht door de 2 aflever adressen en het verstouwen van de inventaris over (uiteindelijk) 2 busjes. Het personeel waarmee we begonnen die ochtend was, laat ik het zo formuleren, wat 'scherp', stilletjes en niet echt vriendelijk.
Vanaf maken van offerte tot en met verhuizen super strak en goed geregeld. Super service en leuk en fijne verhuismannen die van aanpakken weten!
Vooraf goede afspraken gemaakt. Deze werden goed nagekomen. Fijne begeleiding tijdens verhuizing en zorgvuldige aflevering van de spullen
De jongens hebben, ondanks de extreme hitte, keihard gewerkt, optimaal hun best gedaan om goed werk te leveren. Vriendelijk in contact en dankbaar voor een bakkie koffie en of iets fris. Helaas is er geen gebruik gemaakt van een lift zodat de zware spullen van de tweede verdieping eerst naar de eerste verdieping getild werden om ze vervolgens via een slaapkamer raam(pje) naar buiten, begane grond te laten glijden. Hierdoor waren beschadigingen aan trap (oude en nieuwe woning) raamkozijn en aan ons extreem zware bed niet te voorkomen. De medewerkers hebben ontzettend hun best gedaan, super hard gewerkt, niets op aan te merken. Ik maak me oprecht zorgen om de lichamelijke gezondheid van deze hardwerkende jongens en ben regelmatig weg gelopen omdat ik bang was dat de jongens iets zou overkomen tijdens onze verhuizing. Een lift zou hun zoveel hebben kunnen ONTLASTEN. Vorige verhuizing met lift was voor ons en voor de verhuizers een stuk ONTSPANNENDER. Dit gun ik de opdrachtgevers en met name jullie hardwerkende medewerkers.