Het hele traject van offerte vragen tot verhuizing is zeer voorspoedig verlopen. Belangrijk was dat men kwam kijken in de woning voordat een offerte werd uitgebracht. Daarmee ontstond er een goed beeld van de benodigde hoeveelheid dozen, extra faciliteiten (transport piano!) en andere niet-triviale zaken. Voor vragen en opmerkingen was het bedrijf altijd toegankelijk. De verhuizing verliep zeer voorspoedig. Enige minpuntje was dat bij de verhuizing een deur beschadigd is geraakt in de oude woning. Al met al zeer tevreden.
Het beste ervaring, mensen zijn professioneel diensten. Ze hadden op tijd gekomen en deed alles heel fijn gedaan.
Ze weten van wanten, zijn erg behulpzaam en behalve dat ze alles goed en snel hebben gedaan, was het erg gezellig met ze!
De medewerkers door Van Hunen en Zn. ingezet hebben goed werk verricht. De verhuizing is netjes en goed verlopen. We zijn zeer tevreden en kunnen dit verhuisbedrijf aanraden.
de verhuizers waren op tijd netjes en snel
Erg vriendelijke mannen die met veel plezier in hoog tempo de boel verhuisde. Niets kapot of beschadigd.
Kwamen zelfs al eerder dan gepland. Verhuizing ging vlot en soepel doordat de verhuizers goed op elkaar waren ingespeeld.
Ervaren verhuizers die snel en vakkundig alle uit mijn oude woning hebben verhuisd. Met de verhuislift werd alles netjes op zijn plek in mijn nieuwe appartement gebracht. Ik ben zeer tevreden over de verhuizing, ook over de communicatie vooraf.
Verhuizers Tommy en Daniel gingen vakkundig te werk. Ze werken hard, maar met humor. We hadden snel door dat onze spullen bij hen in goede handen waren. Binnen no time was ons appartement leeg en stonden de dozen en meubels op de goede plek in ons nieuwe huis. Zwaar respect voor de verhuizers, zij hebben echt vakwerk geleverd. Enorm blij dat we gebruik gemaakt hebben van Van Hunen & Zn., zeker een aanrader!
Door Van Hunen & Zn de grote meubels en bedden laten overhuizen, we waren netjes op tijd en alle spullen zijn voorzichtig en snel oververhuist. Alles was netjes beschermt tijdens het transport en het stond snel op zijn plaats weer.
Binnen 4 uur tijd was de hele inboedel van de ene stad naar de andere stad verhuisd! Ging erg snel en met een hoop humor!
De verhuizers waren stipt op tijd en hebben alles in goed overleg met ons afgehandeld. Een dikke 10 hiervoor.
Hele fijne jongens die ons hebben verhuisd. Vriendelijk, behulpzaam en gemotiveerd.
Verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig. Bedankt mannen.
De verhuizers waren erg netjes en snel met het verhuizen en het waren zeer beleefde mensen.
Zeer goede ervaring met alles. De omgang, de vertrouwelijkheid(dozen en garderobedozen mogen blijven staan) De kennismaking, info gesprek, de afwikkeling. Het inpakken en vervoeren van het verhuisadres naar het woonadres, liep op rolletjes. Zeer goed georganiseerd. We waren en zijn er heel blij mee geweest.
Gewoon een goed en dienstverlenend verhuisbedrijf met zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers.
Vriendelijk personeel, alles netjes ingepakt. Goed aan de afspraken gehouden. Een top ervaring!
Kledingboxen vaker vernieuwen (niet schoon) verder geen opmerkingen.
men kan er goede en duidelijke afspraken mee maken, de prijs is uitstekend en de service is super. De mannen die kwamen verhuizen allemaal even correct, behulpzaam, secuur en op tijd. Heb zelf nog nooit( en dat waren er een paar) zo een goed bedrijf mee gemaakt als Van Hunen. Men ging eerst werken alvorens er koffie werd gedronken, toen men uiteindelijk koffie dronk, zaten alle spullen al in de wagen ( binnen 2 uur van 1 hoog). Het uitladen ging even zo soepel en ook weer met de nauwkeurigheid ten top. Al met al een super verhuizing. Rapport cijfer voor dit bedrijf en de verhuizing een 10
De verhuismannen van Van Hunen zijn deskundig, voorzichtig en weten wat ze doen. Ze hebben alle spullen netjes en veilig over gebracht naar mijn nieuwe thuis. Top!
De baas luistert naar de wensen van de klant en biedt reëel kostenplaatje aan. Medewerkers zijn zorgvuldig met de spullen en niet te beroerd om een paar dingen extra mee te nemen als het in de wagen past.
Kundige en vriendelijke medewerkers. Weinig stress vanwege hun flexibele manier van werken. Werkzaamheden goed uitgevoerd. We kunnen dit verhuisbedrijf aanraden.
‘n pluim voor de verhuizers
Alles is volgens afspraak verlopen Van Hunen maakt waar wat ze afspreken Alles netjes op tijd Bedankt voor de goede SERVICE