Afspraken worden nagekomen. Er wordt duidelijk en adequaat communiceert. Fijne mensen die hun werk goed en kundig uitvoeren.
Van Hunen Verhuizers kan ik zonder meer aan iedereen aanbevelen. Correct, doelgericht kundig en een zeer goede service, zowel van het team als backoffice Het heeft ons heel veel stress gescheeld bij deze groete verhuizing.
Het team arriveert precies op tijd. Stelt zich netjes voor en luistert naar onze aanwijzingen waar de spullen naar toe moeten. Fijne snelle werkers. Aardige mannen. Mochten we ooit nog eens verhuizen, dan wordt het weer VAN HUNEN. met een groet, fam.Sauveur
Zeer correct en ervaren team verhuizers. snel en komt gemaakte afspraken in het voorbereiding gesprek na.
Met 28graden in de zon bergen werk versjouwen met heel veel glas en ondanks pech lekke band toch rustig blijven . Alles netjes op de plaats en zeer vriendelijke Mensen! En alle glas heel gebleven
De verhuizers kwamen op tijd, de verhuizing verliep gecontroleerd en alles werd netjes weer in elkaar gezet, zodat wij het bed ook direct weer konden opmaken. Het was alleen jammer dat niet alle verhuizers even zorgvuldig waren. Er was vergeten een kastje te sealen, waardoor de la eruit viel en beschadigd raakte. Helaas was een nieuw front niet meer te krijgen. Van een andere kast was een scharnier zoekgeraakt, een nieuw scharnier was ook niet meer te krijgen. De handyman heeft enorm zijn best gedaan om een passend scharnier te vinden, uiteindelijk heeft hij er zelf een gemaakt. Het was een knap stukje werk, maar het voldoet toch niet. De deur hangt nog steeds scheef en hij kan niet helemaal open. Wat ik ook jammer vind, is dat de verhuizer tussentijds geen dozen wilde ophalen. Uiteindelijk is dit toch wel gebeurd. Ik beveel deze verhuizer aan als ze zorgvuldiger te werk gaan. Verder ging alles goed.
Op korte termijn een verhuizing georganiseerd. Snelle actie. Rob van Hunen is langsgekomen overzag het hele interieur en het een plan geschetst. . Offerte gemaakt en vooral meedenken nog voordat ik getekend had. Op de dag van de verhuizing twee vakmannen. Jaap en Richard die kalm en vakkundig de hele verhuizing in een paar uur tijd in twee containers hebben gedirigeerd. Kortom van Hunen heeft mij enorm geholpen. En ondanks dat het een van de stressvolste dagen in een mensenleven zou kunnen zijn was het een aangename dag die ik mij zal herinneren als een warm afscheid van een fijne plek.
Alles verliep vlot. Een puntje: de verwachting was dat het verhuisteam om 8 u aanwezig zou zijn en dit werd middag. Even vergeten de gewijzigde tijd door te geven. Het team was super en hadden er zo te zien ook plezier in
De heren waren beleef, vriendelijk en correct. Niks was teveel. Service is gewoon weg top!
Tweemaal verhuisd en tweemaal super qua service
Vriendelijk, vakkundig, alles liep als een trein !
Meubels werden keurig verpakt en zorgvuldig in- en uitgeladen. Het bed, bureau en de linnenkast zijn uitelkaar gehaald en door een zeer kundige werknemer weer in elkaar gezet. Alles liep zoals we wensten.
super netjes zal dit bedrijf zeker aanbevelen .hele goede ervaringen mee
Vanaf het eerste contact was de communicatie uitstekend. Van Hunen is een geoliede verhuizer en de verhuizing liep dan ook gesmeerd. Wat ook gezegd mag worden: het zijn allemaal fijne en hardwerkende mensen.
Ferencz en de 2 mannen hebben het super gedaan! Goede communicatie en denken mee! Luisteren naar je wensen en door hun is mijn indeling helemaal top! Communicatie met kantoor voor eventuele vragen, ging soepel en helder.
Ook zeer correct en aardig personeel.
Goede prijs,afspraken en fantastisch personeel
Ik kon mijn ogen niet geloven! In no time was mijn hele inboedel ingepakt en opgeslagen in twee containers! Ik kon niets doen, alleen toekijken hoe er geconcentreerd in stilte werd gewerkt. Vijf mannen die zonder een onvertogen woord, zonder grof taalgebruik in alle rust werd doorgewerkt. Dankbaar voor wat ik ze kon aanbieden zoals koffie en een lunch. Ben er 100% zeker van dat ik het juiste bedrijf voor deze klus heb gekozen. Mijn complimenten!
Prettige ervaring met klantvriendelijke medewerkers. Alles zorgvuldig en keurig verhuisd. Kan iedereen uw service aanraden.
Snelle reactie, duidelijke communicatie, goed advies. Kortom een aanrader!
Vrolijke ervaren mannen, klantvriendelijk, meedenkend en alles in no time over en op de goede plek.
In alle opzichten een goede verhuizing, vakkundig, efficiënt, behulpzaam en dat voor een redelijke prijs
Mijn ervaring met Jaap, Nidal, Vincent en Jordy was top, prima gasten! Hebben hard gewerkt en het mooi gezellig gehouden.
zie boven
Razendsnel, inventief, professioneel. Dat zijn de termen die de verhuizers het best beschrijven. Van tevoren duidelijke instructies ontvangen, communicatie verliep goed. De verhuizing zelf verliep zeer soepel, met de nodige humor. Dank jullie wel!