The service was really good and the workers very kind.
DE online offerete was een lokkertje was de goedkoopste maar bleek van alles bij te komen werd dus 25% duurder . Schade aan stoel ,een kast die niet omlaag kon enz.
geachte heer van Leeuwen, bedankt voor uw reactie en jammer om te zien dat u er zo over denkt. de kast die u bedoelde hebt u gezegd dat hij van de trap af kon maar het paste niet en daar bent u bij geweest en gezien en toveren kunnen we nog steeds niet. dan de melding van de stoel , op de dag toen wij er waren was er niks en dan heeft de klant de kans om als er wat zou zijn dit met 2 dagen te melden want anders kan het ook zijn dat er wat in huis is gebeurd waar wij niet de schuld van zijn . de spullen hebben bij mijn broer in de auto uitgestald gestaan tijdens het transport en niet gestapeld of iets , verder zijn alles design meubels strak ingepakt en hebt u ALL THE WAY alles constant in de gaten gehouden , uw goed recht maar dan was de stoel ook opgevallen als wij dit hadden gedaan en waren wij best wel grote jongens geweest om dit toe te geven maar zo is het niet gegaan . dat mensen tegenwoordig met een review proberen hun gelijk te halen en als druk middel gebruiken is jammer en dan houd ik mij vast aan de goede cijfers die we gelukkig krijgen. de kosten is een eerste indicatie en dan komen we kijken en zien we dat het meer is als opgegeven en maken we een offerte . dan krijgt u de kans om JA of NEE te zeggen en u hebt JA gezegd voor de grotere hoeveelheid , dus ook weer een onterechte beschuldiging. wij doen niks zomaar , altijd de klant de keuze laten . ik wilde dit toch kwijt want vind het niet fair als wij hiermee anders worden neergezet als dat wij in werkelijkheid zijn . met vriendelijke groeten , Rob van Hunen.
Prettige werksfeer zeer vriendelijk personeel.
Zie hier boven
Hard werkende medewerkers waaronder deskundigen voor kasten uit elkaar te halen.
1ste gedeelte is prima verlopen. Nu alles in de opslag. Hoop dat het 2de gedeelte net zo gaat goed verloopt.
binnen een uur hebben de mannen alles netjes ingeladen, en een week later keurig alles in elkaar op de plek gezet. prima voor elkaar
Vriendelijke en hardwerkende medewerkers
Hele nette jongens net werk geleverd mee gedacht en sympathiek.
Naar aanleiding van de offerte voor van Hunen gekozen. De afspraken werden volledig nagekomen. Ze waren in de ochtend op tijd. Alles werd netjes ingepakt. Zou volgende keer zeker weer voor van Hunen kiezen.
Alles volgens afspraak
Twee containers vol in no time ingepakt.
ervaren mannen met goed gevoel voor humor. Weren netjes en zijn zeer dienstverlenend. Montage verloopt snel en correct. Mooi bedrijf met vriendelijke en keurige medewerkers. Dank en groet.
very good EXPERIENCE; professionaliteit and kindness
Alles keurig ingepakt en goed bewaard Ook alles weer keurig uitgepakt
Snelle, vriendelijke en professionele verhuizers!
Vooraf goede informatie gekregen. Beide keren van de verhuizing vriendelijk personeel.
Van begin af aan goed contact met de eigenaar. Mooie scherpe prijs en geen poespas. Via een verhuislift aan de gevel de inboedel vanaf de vierde verdieping uit het appartement gehaald. Dit ging zorgvuldig, beheerst en snel. Ik was eerst wat benauwd erover maar alles is netjes in de andere woning neergezet.
Kundige, positieve, en behulpzame verhuizers
aangezien de vorige keren altijd alles keurig verzorgd was, had ik wederom van Hunen het verhuizen wederom gegund. Maar helaaas is dit anders uitgepakt, 3 heren kwamen om te verhuizen, en later kwam ook de baas zelf om te komen laden en lossen. Alles was prima tot dat men met de gaderobe kasten aan de gang ging. Nu in tegenstelling tot de vorige keren heeft men deze in folie gedaan en dus in zijn geheel proberen te verhuizen, zo gezegd zo gedaan. Tot dat ze deze weer probeerde in te huizen. Maar dit ging niet meer, de kasten waren totaal ontzet, men heeft deze geprobeerd in elkaar te zetten door spijkers in de kasten te doen, maar des al niet te min, kasten zijn niet netjes in elkaar gezet vallen bijna uit elkaar, maar ondanks de klachten bij de baas, werd het weggewuifd dat de kasten natuurlijk al eerder in en uit elkaar waren geweest bij de vorige verhuizing, dus excuses naar mij zelf nee ho maar, en als ik weer netjes zou moeten zitten, ben ik genoodzaakt om nieuwe kasten te kopen. een 2 deurs en een 3 deurs linnenkast. Maar wel gelijk de rekening sturen, dat weet hij wel. groetjes mevr Peters uit Ede
geachte mevrouw Peters, ik zie deze reactie met verbazing tegemoet. de hele dag is alles in goede harmonie en gezelligheid gegaan. de kasten uit elkaar halen was geen mogelijk meer omdat ze dan niet meer in elkaar gezet zouden kunnen worden . de 3 deurs kast hebben we geseald en dat was ook de enigste manier om hem nog over te krijgen , de 2 deurs kast is gewoon heel over gekomen . een kast die al 3 a 4 keer uit en in elkaar gezet word kun je niet meer als nieuw plaatsen . maar goed we hebben elkaar hier over aan de telefoon gesproken en heb ik u netjes uitgelegd hoe het zit met de kast. dus nu toch als mosterd na de maaltijd deze reactie neem ik mee in mijn werk maar vind dat hij wel wat genuanceerder had kunnen zijn . iets wat al niet meer goed is , kun je niet als nieuw weer neerzetten. al uw andere dure zaken zijn ook gewoon perfect over gekomen . maar goed , het is zoals het is maar wel jammer . groetjes Rob van Hunen.
Vriendelijk personeel. Rob van Hunen komt ook thuis om in te schatten hoeveel er echt verhuist moet worden. Dus geen onverwachte extra kosten en gedoe achteraf! Eerlijke prijs.
We hadden een tijdelijke opslag van de inboedel en een verhuizing van de spullen die nog in het huis stonden. Het was een fikse verhuizing van meubels, kasten, bed enz. en 240 verhuisdozen. Zowel de tijdelijke opslag als de verhuizing werden door een professioneel bedrijf zoals van Hunen is uitgevoerd. We hadden ook kasten en een bed die uit elkaar gehaald moest worden en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet moest worden. Dit is echt een aanrader en scheelt heel veel gedoe. Dit ging perfect. De groep die onze verhuizing deed was een leuke en gezellige ploeg die wist was ze moesten doen. De communicatie van de groep was goed met ons. Communicatie vanaf kantoor kan beter. Al met al is van Hunen een zeer goed verhuisbedrijf die ook een redelijk grote klus zoals die van ons zonder problemen kan klaren. Een aanrader.
Snel, goed, deskundig en vriendelijk
keurige mensen enwisten wat zij volgens offerte moesten doen.