Er wordt met je meegedacht

Klantvriendelijk en er wordt met je meegedacht.

Perfecte service

Mijn echtgenote en ik zijn altijd onder de indruk van de perfecte en zeer goede service. De vakbekwaamheid is indrukwekkend!!!! Wij hopen dat de werkzaamheden aan de aangelegen weg snel klaar komt.

Staan altijd voor je klaar en zijn oplossend gericht

Het bedrijf straalt professionaliteit-persoonlijkheid uit. Staan altijd klaar, zijn flexibel en zijn gewoon zeer goed.. Kortom een perfect team..

Topservice voor een eerlijke prijs

Bij AutoKempen krijg je goede service en eerlijk advies. Zowel over aankoop als reparatie van je auto. Fijne medewerkers en lekkere koffie.

Goed geholpen , fijne mensen

Nieuwe auto bevalt prima, goede service

Goede service, vriendelijk en redelijk van prijs!

Super snel en goed geholpen!

Geweldige service geleverd door Norbert afgelopen voorjaar

Top service!!

Al heel wat jaartjes en een paar auto’s verder, maar nog nét zo’n hoge service als in het begin, met als “cadeautje” altijd een schonere auto terug dan toen ik ‘m bracht. Bij Autokempen weet ik precies waar ik aan toe ben en weet zeker dat mijn auto goed gemaakt wordt. Als deze me toch een keer in de steek laat, dan hoef ik mijn redders in nood maar te bellen en hoef ik nooit bang te zijn dat ik zonder vervoer kom te zitten.

Keurig gewerkt volgens afspraak

Doen wat ze zeggen

Fijne monteurs.al 3 auto's hier gebracht wij zijn erg tevreden.

Topservice & goed werk!

Vriendelijke en klantgerichte service, flexibiliteit en kundig werk aan mijn auto. Kortom een zeer tevreden klant.

Ik ben heel goed geholpen

perfecte service en bekwaam

perfecte service en bekwaam

super bedrijf/mensen

Goed contact/vriendelijke mensen/al jaren diktevreden klant

Top!!!

Snel, kundig en vriendelijk. Niet het gevoel dat ze je het vel over je oren halen.

Transparant en erg klantvriendelijk

Erg positieve ervaring. Eerste keer dat een garagebedrijf een gespecificeerde kostenopgave vooraf geeft, i.p.v. een totaalprijs. Verder erg vriendelijke medewerkers. Dus in 1 woord Top!

Bijzonder klantvriendelijk

Goed geholpen

Prettig, zakelijk, goede service

uitstekende ervaring

netjes geholpen en alles prima op tijd en vriendelijk

Top service!

Ik kom al een aantal jaren bij Autokempen voor onderhoud aan mijn auto. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en al het onderhoud gaat in goed overleg. Ze denken met me mee om de kosten zo laag mogelijk te houden. Kortom, ik ben erg tevreden!

Geweldig bedrijf

Zij doen wat ze ze beloven Dus altijd duidelijk

Eerlijke en top service

Al jaren komen wij hier voor de apk/grote of kleine beurt van onze auto. De service is top! Maar ook net zo belangrijk, eerlijkheid!

Alles volgens afspraak. Prima uitleg van wat er gedaan is.

Direct geholpen

Met een lekke band gebruik gemaakt van de bandenservice. Er werd niet afgewacht, maar ik werd direct geholpen. Zoals een bandenservice ook hoort te zijn. De sfeer die binnen het bedrijf hangt is ook heel aangenaam. Iedereen vrolijk en vriendelijk Dikke pluim Groetjes Daan

Altijd meedenken! Tevreden klant, tevreden Norbert!

Mijn vorige auto, Ford Fusion (fantastische auto) ook van Autokempen maar niet helmaal geschikt vanwege mijn handicap, na korte tijd ingeruild op een Renault Scenic. Norbert denkt altijd mee over de mogelijkheden. Al negen jaar blij met Norbert en zijn team.

De Run 4301

5503LP Veldhoven