Fijne service

Doen zijn werk goed

Vriendelijk personeel. Denken met je mee.

Nette vriendelijke verkoper, die geen kletspraat probeert te verkopen

Prettig snel geholpen, vrijdag proefgereden, woensdag opgehaald. Inclusief net bosje bloemen en een hoge prijs voor mijn inruiler

top garage op alle merken ruime ervaring

klant vriendelijk, leen auto of fiets altijd aanwezig , en de koffie is altijd klaar

Behulpzaam, profesioneel en vriendelijk

Wordt er altijd vriendelijk ontvangen, het personeel is zeer behulpzaam en professioneel.

Vlotte service

Op zeer korte termijn terecht gekund voor een storing. Binnen drie uur na het wegbrengen kon ik de auto storingsvrij weer ophalen. Heldere communicatie.

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Zeer tevreden over de service en gastvrijheid

Prima service altijd vriendelijk

Auto weer gekeurd en alle punten netjes gerepareerd

Denkt in oplossingen!

Ik heb een Fiat 500 aangeschaft. Deze lekte olie, Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om dit te verhelpen. Ze konden de lek niet vinden, ze hebben hem toen naar een mechanisch bedrijf gebracht en daar vonden ze de lek. De Fiat is weer helemaal gerepareerd. Wat een service!! Ze hebben dit heel goed opgelost. Klasse!!!!

Buitengewoon goed. Meer kan ik er niet van zeggen

Wordt vriendelijk geholpen. Desnoods een lekker kopje koffie als je wacht tot de auto klaar is. Helemaal top

Topservice!

Garage met een superservice. Enorm meegedacht en meegeholpen toen ik door omstandigheden mijn oude auto niet zelf kon brengen en de nieuwe auto ophalen. Prima en snel geregeld!!

Ik ben al jaren klant bij deze garage en ben super tevreden. Goede afspraken en goede service. Ik hoop nog vele jaren klant te blijven.

Prima verlopen

Prima geholpen

Uitstekende service en snel klaar

Ook deze keer weer supersnel APK en kleine beurt kunnen regelen en laten uitvoeren. Wordt gebeld als er meer aan auto blijkt te zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Aardige jongens in de werkplaats. Ik raad deze garage dan ook zeker aan!

Heel fijn en snel geholpen!

Vriendelijk en snel geholpen. Telefonisch aardig te woord gestaan.

Goed geholpen, eerlijk en redelijk personeel

Voor een reparatie naar deze garage gegaan. Uiterst transparant werd gecommuniceerd welke onderdelen besteld moesten worden en hoe duur dit ging worden. Toen de reparatie vertraging opliep wegens leveringsproblemen, kwamen ze tegenmoet met vervangend vervoer. Dit hadden ze natuurlijk niet hoeven doen, ze waren gewoon genereus.

Prima geholpen meedenken en afhandelen . M.a.w. goede service.

Vriendelijk te woord gestaan en een goede en fijne afhandeling van alles.

Great price √ Friendly staff √ accurate and honest diagnosis √

Im lucky to have found such a brilliant garage right by my place of work. Very honest, very good price, no extra hidden costs and on top of this very friendly owner and staff. Rear wheel bearing and connecting hub, APK, headlamp all done in a couple of hours and ordered/received on the day! Ive never had such quick and efficient work carried out by a garage before and trust me ive been to alot of garages in my life! Definitely will be returning for more business! Thanks guys! Kristian Harley - Red Toyota Yaris

Zeer klantvriendelijk en zeer nette prijzen

De vakbekwame en uiterst correcte monteurs die netjes werken en de afgesproken reparaties goed en snel uitvoeren. De leiding is persoonlijk betrokken bij het contact met de klant en de rekening geeft geen verrassingen.

Een erg fijn bedrijf waar ze eerlijk zijn en alle tijd voor je nemen.

Een maand geleden kocht ik mijn auto bij Autokempen. Ik ben erg prettig geholpen door de eigenaar. De auto had destijds vier slechte banden, maar er werden netjes vier nieuwe banden opgelegd alvorens ik de weg op ging. Hij is keurig, met een beurt en nieuwe APK, afgeleverd door de toppers uit de werkplaats.

Top!

Goed geholpen en duidelijke uitleg, heel fijn!

Gewoon goed geholpen

Aardig en vriendelijk geholpen.

top

zeer tevreden over advies, service en werkzaamheden.

Snelle, fijne hulp

Door de hitte van de afgelopen tijd problemen met de airco, gelukkig kon ik op korte termijn terecht en werd het probleem snel verholpen!

Klantvriendelijk en uitstekend geholpen.

Correct vriendelijk ontvangen en sympathieke en kundige monteurs. Kom graag terug.

De Run 4301

5503LP Veldhoven