Dieter straalt vertrouwen uit en kan de lastige aspecten van een scheiding eenvoudig uitleggen. Voor ons is alles vlot en soepel verlopen.
Ik had in eerste instantie niet verwacht dat het scheiden zo snel voor elkaar zou zijn. Scheiden is natuurlijk niet leuk maar als het dan toch gebeurd kan het maar beter zo snel mogelijk achter de rug zijn.
Zeer fijne samenwerking gehad met Ettina, altijd goed bereikbaar en snel in het beantwoorden van de vragen die we hadden. De uitleg op zaken was zeer helder en heeft ons geholpen om snel te keuzes te komen. Ook betrokken, rustig en fijn persoon om mee in gesprek te gaan. Zou Ettina zeker aanbevelen bij bekende.
Ettina luistert heel goed en past de invulling van haar rol aan wat nodig is. Zij reageert snel op mailtjes wat in dit proces belangrijk is. Heel plezierig in de omgang en is deskundig vwb de relevante zaken. Als tip geef ik haar mee om de verschillende versies van het conventant te voorzien van een versienummer zodat je weet wat de laatste is. Dat voorkomt verwarring.
Hele fijne ervaring , alles was erg snel geregeld!
We zijn heel erg fijn geholpen en ook heel goed advies gekregen
Super snel!
Goede hulp lijn naar instanties toe, zeer aan te raden als mediators, Ettina had ons geholpen alles rond te maken.
heel lief,aardig,en gekijk reactie. zeer fijn geholpen. met een goed gevoel de scheiding geregeld,fijn contact en duidelijk
Fijne ervaring met Dieter, erg kundig en fijne ondersteuning bij alle lastige zaken.
Vriendelijke en kundige mensen.
Uiteindelijk voor scheiden moeten kiezen is al erg genoeg en dan volgt ook nog die moeizame worsteling met procedures en instanties. Nou, geef dat laatste met een gerust hart uit handen en laat het over aan het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden. Onze ervaring: wij zijn door de zeer deskundige specialisten niet alleen snel maar ook met heel veel zorg voor beide partijen bijgestaan met raad en daad. Het heeft ons tijdens de weken die nodig zijn om de scheiding rond te maken veel rust gegeven en vertrouwen dat we met hun hulp onze zaken goed hebben afgerond.
Tevreden over alles.
Prettig kontakt en luisterend oor en open voor overleg en advies
Betty heeft ons goed en snel geholpen en advies gegeven. Fijn om iemand te hebben die met ons meedenkt ondanks dat we al veel hadden besproken/afgesproken.
Wij zijn heel goed geholpen. het was snel en met veel aandacht voor de wens van de partners. Ook blij dat wij niet zoveel kosten hoefden te maken.
Deskundig en op een vriendelijke wijze geholpen.
alles was snel geregeld en aangepast waar nodig . thanks
We hebben fijn kunnen schakelen met Betty. Alle stappen zijn goed doorgenomen en vragen snel beantwoord. Wij kijken tevreden terug op deze samenwerking.
Ik ben door Dieter heel goed begeleid en hij heeft mij duidelijk inzicht gegeven in het gehele proces. Dit heeft mij erg geholpen. Naast deze emotionele tijd is het fijn wanneer iemand je zakelijk met beide voeten op de grond houdt en daar heb ik veel aan gehad. Het proces liep daardoor voor mij makkelijk en ik hoefde verder nergens aan te denken. Dit heeft mij echt rust gebracht in het verwerkingsproces alhoewel ik er nog lang niet ben natuurlijk. Maar alle beetjes helpen. Het was ook fijn dat alles online/telefonisch kon, zoals alle stukken doorsturen en de gesprekken. Voor mij was Dieter een hele fijne scheidingscoach. Dit blijft je altijd bij en vergeet je nooit meer omdat dit zoveel impact op je leven heeft. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik zo'n coach als Dieter heb gehad.
We zijn door Jan-Paul heel fijn geholpen bij onze scheiding. Zeer prettig en professioneel. Jan-Paul kan alles heel duidelijk uitleggen zodat we een goed overwogen beslissing hebben kunnen nemen. Daarnaast heeft ons van goede adviezen voorzien. Bedankt, Peter en Ingrid
Best geholpen
Gezamenlijk wilde wij snel een oplossing en die vonden we bij het scheidingsnetwerk
ik werd gehoord, ik werd bijgestaan, ik voelde me begrepen en goed begeleid in een situatie, die voor mij emotioneel en vreemd is.
Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.