Prettig en duidelijk.
We hadden ons ingeschreven en werden de zelfde dag gebelt en toen ging het als een sneltrein voor dat je het wist ben je gescheiden tenminste als je er samen achter staat met je ex partner dan ken het heel snel gaan heel goed geholpen bedankt
Uitstekend, vriendelijk en correct!
Ik had verwacht dat de scheiding veel eerder rond kon zijn. In theorie zou dat ook moeten kunnen, maar achteraf is gebleken bij wie (of aan wie) dit lag en dat was niet de coach zelf!
Super goed geholpen, duidelijk uitgelegd. En snel handelen
Als je zelf goed weet hoe je alles geregeld wil hebben, is dit echt een aanrader. Betty is altijd goed bereikbaar en luistert naar wat jullie wensen zijn. Het was allemaal super snel gefixt.
Zijn er goed geholpen, en begeleid. Informatie die wij kregen was altijd uitstekend. Voor vragen kon je ze altijd bellen, en dat ging ook prima.
Vriendelijk en behulpzaam met vragen
Ik ben blij met mijn keuze omdat het duidelijk is wat er van je wordt gevraagd en wat je moet doen om uiteindelijk goed te kunnen scheiden.
Ik ben heel tevreden met de afloop
In een minder leuke persoonlijke situatie is het prettig als er met je mee gedacht wordt om de situatie netjes, goed en accuraat met elkaar af te handelen. Alleen de echt noodzakelijke afspraken maken, en verder zoveel mogelijk in onderling overleg kunnen regelen. Fijn dat daarin een rustige begeleiding in. Zelf vond ik het lastig dat ik geen/minder controle had over het proces, welke stappen wanneer nodig zijn, welke timing daarbij is, etc. Een meer duidelijk stappenplan (incl tijdigheid) was in mijn situatie prettig/wenselijk geweest.
Zeer goede begeleiding gehad!
Prettige samenwerking, ik miste soms we een terug koppel momentje. Niet dat deze er niet was alleen als je in een heftige tijd zit heb je soms net even een keer extra nodig
Hierbij wil ik zeggen , dat ik tevreden ben over de scheiding . Ik wou Ettina vriendelijk bedanken voor de hulp die ze mij heeft gegeven . Al met al ben ik tevreden met hoe het allemaal is vetlopen .
naar tevredenheid geholpen door Ettina gedurende het hele proces.
Onze begeleider was erg behulpzaam.
Ik ben heel goed geholpen. Kon vragen stellen via de app.
Onze scheidingscoach Betty Oegema heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze was vriendelijk en kon ons in begrijpelijke taal vertellen wat de bedoeling was. En wat er gebeuren moest. Beantwoorden onze vragen goed en duidelijk! Zij is een oprecht meelevende vrouw, die begrip heeft voor de situatie.
Als tussenpersoon raad ik Ettina van der Aar zeker weer aan voor een snelle scheiding.
Prettig contact. Ook wanneer wij over bepaalde zaken een aantal keer van gedachten veranderden vond Dieter was dit geen probleem. Ik had dan ook geen bezwaard gevoel, alle tijd en ruimte om na te denken.
Erg goed geholpen, persoonlijk en snel en tegen een keurig tarief. Zeker een aanrader!
Zeer prettig ervaren vanaf het eerste contact. Duidelijk en geen vraag is te gek of raar met daarbij goede uitleg en voor beide partijen meedenken. Ik beveel deze site zeker aan, om op een rustige manier na zoveel jaren te scheiden het toch op een goede manier te kunnen doen!
Het is (voor mij althans) lastige materie, waarbij ook nog eens de factor 'interesse' een minimale rol speelt. Ik ben adequaat door deze materie en de scheidingsprocedure heen geloodst.
Prima verlopen, geen hinder onder vonden
Patries is niet alleen zeer kundig, maar draagt je ook een warm hart toe. Ze geeft je de tijd om echt klaar te zijn voor deze moeilijke stap en is altijd bereikbaar.
Doelstraat 8a
4761CG Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.