Bedankt Dieter voor de snelle afhandeling van onze scheiding, nu kunnen wij ook weer verder.
Na enige aarzeling of scheidingsnetwerk wel betrouwbaar was en wat onderzoek hebben wij toch de stap genomen om met ze in zee te gaan. Hele vriendelijke mensen die weten waar ze het overhebben en wat ze doen. Snel en kordaat geholpen. Ook de kosten vielen reuze mee, daar kan geen advocaat tegen op. Prima bedrijf wat ik ook zeker bij andere zal aanbevelen. Krijgen van ons een dikke 10.
Prettig contact met mediator. Alles werd steeds stap voor stap uit gelegd. Daardoor kon het ook echt niet mis gaan. Snelle reactie’s op vragen.
Een scheiding is nooit leuk maar wij zijn ontzettend goed geholpen door Susan. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en Susan werkt ontzettend snel wat natuurlijk heel fijn is want je wilt dit zsm achter de rug hebben! Ontzettend bedankt Susan!
We zijn goed begeleidt alles werd onafhankelijk Beoordeeld en behandeld. Goede communicatie en ook duidelijk werd alles uitgelegd. Een hele dikke 10
Fijne manier van communiceren. Ze maakte ook goed duidelijk wat we allemaal moesten regelen en op elke vraag kreeg ik snel antwoord.
Wat een professionele begeleiding, we kunnen niets anders zeggen. Dingen waar wij niet aan hadden gedacht, werd ons voorgelegd zodat we op een goede en fijne manier alles hebben kunnen bespreken en kunnen vastleggen.
Ettina, Ze is zeer betrokken en heel snel met de afspraken en het afhandelen van onze echtscheiding! Top coach! Echt een aanrader
Ettina heeft ons goed begeleid tijdens het proces. Ze heeft ons duidelijk geïnformeerd over de gang van zaken. Zij was zelfs in haar vakantie bereikbaar om vragen te beantwoorden die onduidelijk waren.
ondanks de vreselijk emotionele periode voorafgaand aan de scheiding hebben wij jouw hulp en meedenken als heel prettig ervaren.
Een scheiding is nooit leuk, maar dankzij de hulp van mevrouw Baijer hebben we het met een goed gevoel kunnen afronden. Het ging allemaal erg vlot met een goede communicatie en persoonlijke betrokkenheid.
In 1 woord super. We zijn in alles heel goed en snel geholpen. Met alle vragen kan je terecht en helpt ze je. Zeker een aanrader.
Ondanks een scheiding waarin het gevoelig kan liggen, toch een goede ervaring gehad als het gaat om het proces om dit tot een afgeronde scheiding te brengen. Voor een ander zeker een aanrader.
In de roerige en moeilijke tijd van de scheiding was het heel fijn om een stabiele, eerlijke en goed te bereiken contactpersoon te hebben. Ik ben ook erg tevreden over de samenwerking met en de hulp en adviezen vanuit Certus (het financiele advies gaf rust en overzicht). Wat mij betreft had het traject (op dat moment) nog sneller gemogen. Maar achteraf gezien was de scheiding toch al binnen 2,5 maand helemaal rond.
Janny is een topvrouw! Ze laat je erg op je gemak voelen. Werkt heel vlot. Praat niet met dure, moeilijke woorden. Erg fijne samenwerking. Ze heeft ons goed geholpen
Wij zijn zeer tevreden over Ettina onze scheidingscoach. Vriendelijk, meedenkend en goede communicatie.
Ik ben hier heel goed geholpen met de scheidingsaanvraag.Met vragen konden we gelijk terecht en het contact is zeer goed en vriendelijk.
We hadden geen idee wat en hoe we aan de scheiding moesten beginnen. Ron heeft ons stap voor stap duidelijk alles verteld wat we moesten doen. Hij is snel in zijn reacties en erg vriendelijk!!! Ron bedankt voor je hulp!
Mijn vraag werd direct beantwoord met een eerlijk advies. Erg goede service!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Alles is zo duidelijk uitgelegd en mijn contactpersoon is heel vriendelijk en meedenkend en snel met reageren.
Onze mediator Betty heeft ons perfect geholpen, bij elke vraag staat ze klaar om je verder te helpen. Ze reageert altijd snel en heel gericht op je vragen. Dus ik zou Betty van het Scheidingsnetwerk zeker bij jullie kunnen aanraden!
Bedankt dat je ons zo goed hebt geholpen en alles zo goed aan ons hebt uitgelegt. Je nam de tijd voor ons en dat vonden we een prettig manier van communicatie.
Tevreden over haar werkwijze en klantvriendelijkheid. Helemaal tevreden.
Ik heb veel gehad aan Betty, ze heeft me goed geholpen de rust te behouden en aan mijn zelfvertrouwen gewerkt dat nog wel eens wankel was na 3 convenanten hield ze de rust en gaf moed dat het goed kwam Dankjewel Betty voor je bemoedigd woorden je geduld en je aandacht, altijd snel een email terug dat is fijn als alles om je heen op instorten staat.
Ik ben erg tevreden met het werk van deze echtscheidingsspesialist. Ik raad iedereen aan.
Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.