Ettina heeft ons erg goed begeleid. Het is snel en spoedig verlopen.
Ik ben heel blij dat we bij Scheidingsnetwerk zijn uitgekomen. Het heeft ons geholpen met dingen die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Inzicht gegeven in de belangrijke zaken en vooral dingen uitgelegd als ik/we het even niet begrepen. En de nazorg is hopelijk niet nodig, maar fijn om te weten dat we altijd nog wat kunnen vragen als het nodig is.
Goede afhandeling van de scheiding. Duidelijke uitleg en veel begrip .ook in deze corona tijd goede gesprekken gehad via skype. Duidelijke afspraken gemaakt en goed alles afgehandeld.
Ondanks nogal wat complicaties heeft Betty alles uitstekend verzorgd, waarvoor dank.
wat ik al boven heb aangegeven, Ettina vond niets teveel. ook toen het even wat vervelend tussen mij en mijn ex verliep. Zij regelde alles met rust. Bedankt Ettina, ik heb veel steun aan je gehad
Onze makkelijke scheiding werd alleen maar makkelijker door de hulp van Patries. Nogmaals Dank Patries ;)
Ettina, Heeft het geweldig geregeld, snel en en duidelijk. Echt een toppertje.
Ik heb de Mediation als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aanraden het op deze manier te doen wanneer de verstandhouding nog goed is. Fijn contact en snelle reacties op vragen/mails. Bedankt voor de ondersteuning!
Goed contact en alles når tevredenheid opgelost.
wisten niet wat te verwachten maar ging prima. Vlot, duidelijk en volgens afspraak. Mediator kwam met aantal goede aandachtspunten. Scheelt veel tijd, gezeur en fouten
zeer goede professionele hulp en zeker een aanrader
Zelf heb ik het contact als laagdrempelig en fijn ervaren. Belangrijk vind ik dat ik het gevoel krijg dat er naar beide partijen wordt geluisterd en dit had ik zeker. We hebben precies de ondersteuning gehad die we nodig hadden. Heel erg bedankt hiervoor!
Erg vriendelijk en duidelijk geholpen.
Makkelijk snel en professioneel.
Snel en professioneel afgehandeld.
Bedankt Dieter voor de snelle afhandeling van onze scheiding, nu kunnen wij ook weer verder.
Na enige aarzeling of scheidingsnetwerk wel betrouwbaar was en wat onderzoek hebben wij toch de stap genomen om met ze in zee te gaan. Hele vriendelijke mensen die weten waar ze het overhebben en wat ze doen. Snel en kordaat geholpen. Ook de kosten vielen reuze mee, daar kan geen advocaat tegen op. Prima bedrijf wat ik ook zeker bij andere zal aanbevelen. Krijgen van ons een dikke 10.
Prettig contact met mediator. Alles werd steeds stap voor stap uit gelegd. Daardoor kon het ook echt niet mis gaan. Snelle reactie’s op vragen.
Een scheiding is nooit leuk maar wij zijn ontzettend goed geholpen door Susan. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en Susan werkt ontzettend snel wat natuurlijk heel fijn is want je wilt dit zsm achter de rug hebben! Ontzettend bedankt Susan!
We zijn goed begeleidt alles werd onafhankelijk Beoordeeld en behandeld. Goede communicatie en ook duidelijk werd alles uitgelegd. Een hele dikke 10
Fijne manier van communiceren. Ze maakte ook goed duidelijk wat we allemaal moesten regelen en op elke vraag kreeg ik snel antwoord.
Wat een professionele begeleiding, we kunnen niets anders zeggen. Dingen waar wij niet aan hadden gedacht, werd ons voorgelegd zodat we op een goede en fijne manier alles hebben kunnen bespreken en kunnen vastleggen.
Ettina, Ze is zeer betrokken en heel snel met de afspraken en het afhandelen van onze echtscheiding! Top coach! Echt een aanrader
Ettina heeft ons goed begeleid tijdens het proces. Ze heeft ons duidelijk geïnformeerd over de gang van zaken. Zij was zelfs in haar vakantie bereikbaar om vragen te beantwoorden die onduidelijk waren.
ondanks de vreselijk emotionele periode voorafgaand aan de scheiding hebben wij jouw hulp en meedenken als heel prettig ervaren.
Doelstraat 8a
4761CG Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.