Wij zijn goed en snel geholpen. Ben heel erg blij met de service en ook ontzettend tevreden met hoe bereikbaar Mark was .
Goed geregeld
Voor herhaling vatbaar is natuurlijk een grapje over een serieuze zaak. Wij zijn dan ook serieus goed geholpen in een ontspannen sfeer. Naast alle formele handelingen kregen we een goede uitleg over het proces en talloze bruikbare tips. Onze dank hiervoor aan Janny Vonk.
In een moelijke periode alles soepel laten verlopen. Martha dankjewel..
Nvt
Vlot verloop van de scheiding
Heel vriendelijk geholpen en ons goed advies over alles gegeven. Zeker aanrader voor wie wil scheiden.
Zeer tevreden over de manier waarop de mediator te werk ging en de duidelijke informatie die verschaft werd
Vriendelijk en betrouwbare en snel geregeld super bedankt
Als er een vraag was mijnerzijds dan werd deze meestal dezelfde dag beantwoord. Fit is zeer fijn. Het is al moeilijk genoeg om een scheiding mee te maken. Dus Aukje bedankt voor al jouw hulp Succes verder Maureen Haremaker
Wij zijn erg goed geholpen door Janny vonk
Raad iedereen aan Want je wordt heel goed geholpen en goed advies
Mijn ervaring was erg fijn. Ze was duidelijk en alles was snel geregeld. Het is zeker een aanrader voor iedereen die snel en makkelijk en betaalbaar wil scheiden. Dank jullie wel
Ettina heeft ons goed geholpen gedurende dit proces, ze weet je goed op je gemak te stellen en altijd een snelle reactie op de vragen die je hebt!
Wij zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen. Het is duidelijk en snel gegaan en we zouden jullie zeker aanraden aan anderen. Enorm bedankt!
Totaal niet het gevoel van betrokkenheid en hulp gehad.
It's very professional and accurate. Thank you.
Een hele goede ervaring door duidelijke communicatie en een snelle afwikkeling.
Goede communicatie en uitleg en afhandeling.We werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen en Maec reageerde altijd snel en duidelijk op onze vragen.
Goedkoop scheiden, maar dat laat zeker niks weg in de kwaliteit van service. We werden snel geholpen en ook af en toe buiten kantooruren. Onpartijdige mediatior en duidelijke instructies via email.
Heel professioneel en snel geholpen
Marc heeft ons vakkundig en vlot geholpen. Door zijn adviezen konden wij snel de procedure afronden. Telefonisch zeer goed bereikbaar wat ik prettig vond. Prima
Zeer vriendelijk, deskundig en betrokken. Alles snel en netjes afgehandeld! Hartelijk bedankt Janny.
alles in 3 weken geregeld. van eerste gesprek tot officiële documenten naar de advocaat.
Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.