Prima geholpen in een lastige scheiding Complex
Zeer goede communicatie en vriendelijke benadering. Staan altijd telefonisch klaar voor vragen.
Ondanks dat de gehele procedure enige tijd heeft geduurd, heeft mevr. Oegema altijd voor ons klaar gestaan met raad en daad.
Met vriendelijke en deskundige hulp van Dieter is onze scheiding naar alle tevredenheid geregeld. Wij vinden Goedkoopscheiden 'n echte aanrader
Alles is volgens planning gelopen, snel en efficiƫnt,
Aardig werk, professioneel en meedenkend. Zeer bedankt
Alles goed geregeld Antwoord op mijn vragen Alles begrijpelijk stap voor stap
Als je onderling goed uit elkaar gaat is deze optie om te scheiden beslist aan te raden. De procedure is snel en soepel verlopen. Op alle vragen wordt snel en accuraat gereageert. Mocht je twijfelen niet doen en gewoon contact opnemen!
Het is niet leuk om te scheiden, maar Ettina heeft het proces ervan wel makkelijker gemaakt. Ze was erg betrokken, begripvol, dacht mee in mogelijkheden en beantwoorde vragen altijd snel. Ik heb me erg ondersteund gevoeld en dat was heel prettig. Ik hoop nooit meer te hoeven scheiden, maar als dit onverhoopt toch nog een keer gebeurd, weet ik Goedkoopscheiden te vinden.
Door plotselinge aankoop huis was het nodig de scheiding in sneltrein vaart te regelen. Betty handelde daadkrachtig en duidelijk waardoor we in nauwelijks twee weken tijd het verzoek hadden ingediend bij de rechtbank.
Met deze voor ons moeilijke materie en beslissingen zijn we heel goed begleid door onze Mediator! Hierdoor hebben ik en mijn vrouw deze periode waar we enorm tegen opzagen als heel goed begleid ervaren! Vragen werden helder en duidelijk beantwoord!
Ondanks de moeilijke periode is dit snel en prettig verlopen.
Heel fijn geholpen
Janny heeft ons zeer goed geholpen en alles goed uitgelegd over hoe en wat er ging gebeuren. Ik heb niet voor verrassingen gestaan.
De eenvoud
Ik werd op mijn gemak gesteld. Als ik iets niet goed had begrepen, werd mij dat in alle rust nogeens verteld. Dingen die ik vanuit het buitenland niet goed kon regelen, werden uit handen genomen. Het gaf mij een goed en geruststellend gevoel. De rust die ik op dat moment erg nodig had! Heel hartelijk bedankt hiervoor..
Ontzettend tevreden over de snelle afhandeling van onze scheiding. Patries was aardig en heel erg betrokken. Dat iets wat zo vervelend is, toch op zo'n prettige manier kan, was een opluchting.
Was heel betrokken bij onze scheiding.
Mw. Vonk heeft ons met een sneltreinvaart door de scheiding geholpen op een prettige en rustige manier. Zeer kundig en meedenkend. Zeker aanbevelingswaardig!
Ettina neemt alle tijd voor je zodat je het goed begrijpt. Komt een hoop op je af maar deze lieve en vrolijke mevrouw zorgt dat je op de hoogte blijft van de stand van zaken. Een uiterst goede begeleiding
Goed geholpen, er werd de tijd genomen. Goede uitleg en kennis van zaken
Als er in goede harmonie wordt gecommuniceerd wordt alles snel geregeld. Bij vragen heel snel antwoord.
Duidelijke afspraken kunnen maken, in belang van beide partijen en kind. Heel fijn dat alles online kon.
Ettina heeft ons goed door de scheiding heen geloodst. Ze nam de tijd om zaken uit te leggen. Met vragen reageerde ze snel. Ze was betrokken wanneer er emotionele dingen speelde. Al met al een prettige ervaring!
Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen
Het Scheidingsnetwerk-Goedkoopscheiden is een landelijk werkend samenwerkingsverband van echtscheidingsspecialisten. Het scheidingsnetwerk heeft vestigingen door het hele land zo heeft u altijd een echtscheidingsspecialist bij u in de buurt . Al onze specialisten zijn ingeschreven in het MfN-register een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars.