Top en snel geregeld.

Fijn en goed advies gehad! Blij met mijn Enphase installatie, snel geregeld mannen! Tot nu en zover helemaal goed.

Snelle service en duidelijke uitleg van het systeem

De hele installatie was in drie uur geklaard, goed en correct bekwaam personeel. De installatie draait nu ruim een week naar alle tevredenheid.

Een zeer prettig samen werking en super netjes installeert

De uitleg was in zeer gebruikelijke taal en was super!! En de montage was zeer netjes en vlug en schoon!! Alle lof voor Jullie als Bedrijf!!! Super!!

Nette monteurs die de pannelen hebben geplaatst

De plaatsing is goed verlopen en netjes gedaan door vriendelijke monteurs alleen de naservice zoals het verzorgen van de beloofde BTW teruggaven loopt wat stroef zou een bericht krijgen van de accountant deze moet nog gegevens van mij hebben ,wacht alweer een week.

Enorm klantvriendelijk, duidelijke uitleg

Komen aan huis. Hebben hele plan voor je klaar waar alles duidelijk wordt uitgelegd. Heel klantvriendelijk. Snel met alles regelen. Een week later lagen de panelen op het dak. Goede app waar je kunt zien wat ze opleveren. Top bedrijf die ik iedereen aanraad.

snel, simpel en relaxed

een prima zonnige dag komen de heren aangelopen en beginnen vol goede moet de stijgers en ladders tegen het huis te plaatsen. binnen afzienbare tijd is dit geregeld en heeft de elektricien zijn weg gevonden in onze meterkast. alles gaat in een zeer vlug tempo en met uiterste precies te werk. na een kort uitstapje voor ons gezin naar het winkelcentrum komen we terug en hebben de heren de meterkast inmiddels vervangen voor een gloednieuwe en is de aanpassing gemaakt om de zonnepanelen hierop aan te kunnen sluiten. gezien we op 2 daken te gelijk panelen willen laten leggen moeten er nog wat kabels door gevoerd worden en weggewerkt worden, dit gebeurt in goed overleg waar deze dienen te komen en na de koffie is ook dit geregeld. voor het avond eten hebben de mannen alles weer opgeruimd en krijgen we nog en leuke uitleg over de bijhorende app om alles de komende tijd eens goed in de gaten te kunnen houden. kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe panelen en deze werken ook top

Hekkehorst 5 J

7207BS Zutphen

Over Energyxl.nl

Wij zijn een team van jonge mensen die gedreven zijn om hun steentje bij te dragen aan het verduurzamen van onze samenleving. We willen ons onderscheiden door een prettige persoonlijke service, scherpe prijzen en uiteraard a-kwaliteit producten en diensten. Wij hebben ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen voor particulieren en MKB’ers en willen u graag helpen om op een groene manier uw energierekening te reduceren!