De begeleiding van Robert was een professioneel maar zeer warm bad

Robert heeft ons vakkundig door het hele proces begeleid. Het overlijden was onverwacht en overrompelde ons. Met kleine stapjes hielp hij ons verder. Zijn verfrissende blik heeft gemaakt dat ik tevreden en zelfs trots kijk naar wat hebben neergezet. Heel fijn. Dank, Robert!

• Respect voor uw wensen

professioneel, zorgvuldig, respectvol en creatief

Plotseling was mijn broer overleden en zochten een uitvaartonderneming in Amsterdam die paste bij mijn broer, ons (2 zussen) en zijn dierbare vrienden: kleinschalig, betrokken, zorgvuldig en prettig regisserend. Dit hebben we gevonden in 'het Zielhuis' en Robert. En nog veel meer: Robert was zorgzaam, met een intuïtief gevoel voor afstand en nabijheid, creatief meedenkend (heel veel boeken rondom zijn kist tijdens de dienst, mijn broer hield van erg van lezen en boeken). Verder heeft hij samen met ons de voors en tegens, mbt de soms moeilijke besluiten, op een rijtje gezet, waardoor wij zelf weloverwogen beslissingen konden nemen. Een warm en liefdevol afscheid om verder te kunnen Robert, van harte bedankt........ Greet

• Respect voor uw wensen

Tot in de details alles perfect georganiseerd!

Met het plotseling heengaan van mijn zuster hebben ik en haar vriend een zeer grote ondersteuning gehad. Wat mij betreft ben ik zielsgelukkig dat alles perfect is verlopen en dat de wensen van mijn zuster en haar vriend zijn vervuld.

Warme, deskundige begeleiding door Wilma en Robert van het Zielhuis

Voor de tweede keer heb ik Wilma van het Zielhuis gevraagd voor de uitvaartbegeleiding van een dierbare. Zij is altijd bereikbaar, goed op de hoogte, empathisch en meedenkend met wensen zonder sturend te zijn. Zij weet de rust te bewaren en bij ons zo nodig te herstellen om tot de noodzakelijke besluiten te komen. Zij neemt je alle praktische rompslomp uit handen en werkt met goede partners, dat is een geweldig ontzorgend. Haar voorbereiding van en inleiding bij de crematie was warm en creatief, met speciale aandacht voor de kinderen in het gezelschap. Het afscheidshuis in Amsterdam Noord is goed bereikbaar en een fijne plek om bij elkaar te komen.

harmonieus

Perfect verzorgd, zeer sfeervol en afgestemd op onze vraag. Er was ruimte voor al onze emoties. Wilma had ook nog haar halve weekend gestoken in de planning van de uitvaart. Wij zijn dankbaar.

• Respect voor uw wensen

Het klopt echt: alles wordt op alles gezet om het afscheid te organiseren zoals jij dat wilt

Meteen toen ik belde na het plotselinge, veel te vroege overlijden van onze lieve zoon, pakte Wilma de regie met liefde, aandacht en doortastendheid. Ze heeft met haar netwerk van professionals van begin tot eind vanuit ons perspectief en met haar ervaring alles op alles gezet om hem snel bij ons thuis te brengen, zo lang mogelijk bij ons te houden en een prachtig, liefdevol afscheid te geven. Altijd bereikbaar, aandacht voor detail, overzicht houden en rust brengen, creatief en humorvol: Wilma had alles in huis wat wij nodig hadden. Haar oplossingsgerichtheid en praktische aanpak is continu verweven met heel veel liefde voor de mens.

• Respect voor uw wensen

Houd het overzicht met respect

Vanaf het eerste gesprek met Wilma op het terras met een kopje koffie al een goed gevoel. Met veel geduld en respect heb je alles heel soepel laten verlopen. Heel veel dank voor de mooie ceremonie en herinnering die ik altijd zal meedragen! Niek

zeer ondersteunend

We hadden direct een prima ‘klik’ met Robert. Hij luisterde goed en baseerde daarop zijn advies. Bijzonder was dat hij altijd meerdere opties aanbood en de voor- en nadelen benoemde. Hij was uitermate rustig, zeer empathisch, gewoon heel aardig en hij had het antwoord op al onze vragen. Hij gaf ons de steun die we nodig hadden. Tijdens de uitvaart zorgde hij er voor dat het allemaal vlekkeloos verliep precies zoals we in gedachten hadden.

• Respect voor uw wensen

Werken met Zielhuis uitvaart is in de gegeven verdrietige situatie heel prettig en ontzorgend.

Al drie keer met Wilma en Robert gewerkt. Alle keren zeer prettige ervaringen. Ze zijn altijd bereikbaar, denken fantastisch mee, tonen compassie en voelden ons heel goed aan. Kan het niet vaak genoeg zeggen: “enorm bedankt voor alle hulp en steun”.

• Respect voor uw wensen

Heel warm, betrokken en attent.

Vanaf de eerste kennismaking met Robert was de begeleiding in goede handen. Nog in totale verslagenheid naast mijn pas overleden man, wist Robert ogenblikkelijk de juiste toon te pakken om ons door het doolhof van handelingen te loodsen. Zijn persoonlijke benadering van ons als nabestaanden maakte het ons lichter het afscheid voor te bereiden. Hij dacht goed mee, gaf goede raad en wist met onze wensen soepel om te gaan. Bedankt voor de hulp Robert.

• Respect voor uw wensen

Een prettig, aangename en vlotte samen werking!

Het contact met Robert Witlox, Zielhuis Uitvaart ,is bijzonder Goed verlopen. Hij is een prettig persoon, correct en weet van wanten. Tijdens de besprekingen is hij flexibel en staat open voor onze ideeën. De communicatie verloopt goed. Aan eind van de dag wordt het besprokene door hem gemaild aan de betrokkenen. Bij de ceremonie, het afscheid, blijft Robert integer en bescheiden, maar neemt ook het voortouw als het nodig is. Al met al een geslaagde samenwerking.

• Respect voor uw wensen

Compleet: steunend, persoonlijk, warm en toegankelijk

Ik zou niet anders willen en raad Zielhuis iedereen aan. Alle stappen in het proces worden zorgvuldig en prettig en zonder stress doorlopen. Intake, globale planning maken en uitvoeren van de overbrenging: dit verliep soepel en fijn. Er is veel mogelijk, zonder dat het overweldigend wordt. Afscheid en overleg draaiboek in het Afscheidshuis was ook fijn, hoe ingewikkeld ook. Wilma vangt kleine dingen flexibel op, bewaakt de grote lijnen en houdt einddoel in de gaten: een mooie uitvaart waarin heel veel elementen samenkomen. Ontvangst, muziek, beeld/geluid, planning, alles klopte. De locatie werkte ook mee, evenals de goede techniek waarin de dienst is vastgelegd. Kortom: top!

Wilma was onmisbaar

Ze ging tot het uiterste in de 6 dagen dat we de uitvaart van mijn oma moesten regelen, en het is een prachtig afscheid geworden. Wilma was super betrokken en ging alles aan met een hele warme energie. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Voortreffelijk

Wilma was als een lid van de familie. Betrokken, vol goede oplossingen, meegaand en ook strak.

• Respect voor uw wensen

respectvol en zeer meelevend, zonder op de voorgrond te treden

Mijn ervaring met Zielhuis is zeer positief. Eén en ander moest in een sneltrein vaart worden geregeld en dat is tot mijn grote tevredenheid gelukt. Mijn wensen zijn volledig vervuld. Dank, grote dank

• Respect voor uw wensen

Zeer persoonlijke begeleiding waarbij zorgvuldig rekening werd gehouden met de eigen inzichten

Vanaf het eerste gesprek is rekening gehouden met de wensen van de familie en op het moment van overlijden is geruisloos de uitvoering achter de schermen geregeld

warm

Van begin af aan was het contact vriendelijk en efficient. Die efficientie, die nooit opdringerig of koel werd, hielp om inzicht te krijgen in de manier waarop wij afscheid wilden nemen. Robert Witlox heeft ons begeleid in een mooi en warm afscheid van een geliefde partner, broer en vader.

• Respect voor uw wensen

Meteen toen ik belde voelde ik dat ik goed zat

Ja, daar sta je dan. Het is tien uur ‘s avonds en je hebt dit nog nooit eerder gedaan. Je hoort wel op de radio reclame van de grote partijen in de uitvaartsector, maar je wilt toch liever iets kleiners en persoonlijks. Gelukkig had ik een tijdje geleden in mijn vriendenkring rondgevraagd of ze misschien ergens goede ervaring mee hadden, in Amsterdam. De naam Zielhuis werd genoemd en ik maakte een notitie. Ze bleken ook nog eens om de hoek te zitten. Maar nu moest ik dus een mij compleet onbekende bellen voor een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die je in je leven kan meemaken. Toen ik Wilma aan de telefoon kreeg wist ik bijna meteen dat ik goed zat. Ze regelde meteen wat er geregeld moest worden, maar wel alles in goed overleg. Ze vertelde me ook dat ze er de komende dagen niet zou zijn en dat haar collega Robert het zou overnemen. ‘Is hij net zo aardig als jij?’, vroeg ik haar nog. ‘Misschien nog wel aardiger’, antwoordde ze. Vanaf dat moment heeft Robert ons perfect begeleid en ons keuzes aangegeven, waarbij we het gevoel hadden alles helemaal zelf naar ons gevoel te kunnen regelén waarbij Robert op de achtergrond, maar altijd bereikbaar, ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep. We hadden, na een paar drukke dagen, een mooi en warm afscheid waar iedereen erg dankbaar voor was. Het feit dat een derde van de aanwezigen Engelstalig was werd door Robert perfect opgevangen. Het voelde of Robert deel van de familie was. Ik wens iedereen die een afscheid moet regelen een Zielhuis-ervaring toe.

betrokken, persoonlijk, perfect

Robert Witlox van Zielhuis Uitvaart heeft het afscheid van mijn man begeleid vanaf voorgesprek, via opbaring thuis, tot en met de dag van de uitvaart. De hele familie- en vriendenkring was onder de indruk van zijn begeleiding. Robert Witlox weet alles duidelijk te structureren; hij is een heel prettige persoon om mee te overleggen; hij heeft een persoonlijke stijl die hij perfect weet af te stemmen op de familie die hij voor zich heeft. In ons geval, een mix van verdriet en humor, angst voor het gemis, en alles mooi willen regelen. Ook alle aanvullende informatie van Zielhuis over zaken die je moet gaan regelen was heel welkom. Al met al een enorme steun in een loodzware week. Alleen maar complimenten voor deze uitvaartbegeleiding! Van harte aanbevolen.

Een heel mooi afscheid

Wij hebben nu voor de tweede keer binnen onze familie een uitvaart laten verzorgen door: Zielhuis Uitvaart. Warm, betrokken, duidelijk, ondersteunend en oprecht. Wilma en Robert verzorgen de uitvaart tot in de puntjes waarbij de wensen van de nabestaanden voorop staan, ontzorgd in de mate waarin je dat wenst en de regie waar je die zelf wil hebben. Persoonlijk en kwaliteit zijn de kernwoorden om deze kleinschalige uitvaartonderneming te typeren. Wilma en Robert weten op een zeer professionele wijze een prachtige persoonlijke uitvaart neer te zetten. Zij hebben veel ervaring en een breed netwerk waardoor er veel mogelijk is. Alle ondersteunende partijen die zij inschakelen zijn zorgvuldig geselecteerd en leveren alleen hoge kwaliteit. Van Catering (Absolutely delicious) en bloemen tot en met drukwerk: alles tot in de puntjes verzorgd. Wederom veel dank Wilma en Robert!

• Respect voor uw wensen

Onder de indruk vaan de professionaliteit.

Aanpak, voorbereidende gesprekken, vriendelijkheid, begeleiding van de uitvaart, hebben bij ons een grote indruk achtergelaten. Het heeft zeker geholpen bij het verwerken van het verlies. Dank hiervoor.

Warm, betrokken, ondersteunend, professioneel

Wilma en Robert, wat hebben jullie ons fantastisch geholpen om een perfect afscheid te organiseren. Zo een afscheid helpt heel erg bij het verwerken van het gemis en gun je iedereen. Wat jammer dat jullie alleen in Amsterdam omgeving werken.

• Respect voor uw wensen

Wat een warme en fijne begeleiding.

Wij, als familie, hebben de begeleiding van Robert als zeer prettig en warm ervaren. Hij heeft ons elke stap van het proces begeleid en geholpen. De begeleiding voelde oprecht en persoonlijk, dit maakte het voor ons makkelijker om deze moeilijke periode door te komen. We mochten elk moment bellen en mailen en kregen ook zeer snel een reactie terug. Geen vraag was te veel of gek. Dit heeft er voor gezorgd dat wij op een mooie en liefdevolle manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare.

Prettige en persoonlijke samenwerking met Wilma van Zielhuis Uitvaart

Inmiddels al 2 keer Wilma van dichtbij meegemaakt in de organisatie van het overlijden van dierbaren. Ze is duidelijk, niks is te gek en komt met goede voorstellen als je het even niet weet. Het is prettig samenwerken in informele setting en ze voelt feilloos aan wat er nodig is. Hartelijk dank!

• Respect voor uw wensen

Een afscheid om te koesteren

Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart zo'n ontzettend groot cadeau was en nog steeds is tussen al het verdriet door. Wat een rijkdom is het om afscheid te nemen op de manier die helemaal goed voelt, om een afscheid te hebben om voor altijd te koesteren. Het is de afsluiting van iemands leven - in dit geval mijn partner - en ik had gehoopt dat het een viering zou worden van haar volledige leven en dat wás het gewoon. Uitzonderlijker vind ik het dat het voor iedereen een heel mooi afscheid is geweest van diens eigen persoonlijke band met de overledene. Echt knap. Zeer Waardevol. Zielhuis Uitvaart wil ik echt even mijn best voor doen in deze review: - zeer ervaren en professioneel - hebben aan één woord genoeg - denken mee - communicatie is top - ook after care contact met het sturen van bijv. beeldmateriaal gewoon de dag erna al. - voelen in kwetsbare periode even als onderdeel van die kleine vertrouwende cirkel van de overleden. Als familie. - op ieder moment bereikbaar en betrokken in ons geval was Wilma zelfs het weekend van overlijden op vakantie, maar dat kon ze prima combineren. Waarvoor nogmaals dank, Wilma. - nemen zorg écht uit handen óók tijdens de uitvaart, rijtje stoelen erbij, herschikking, nog even handjes schudden met gasten, parkeerbeleid auto's, fietsstoet door Amsterdamse binnenstad regelen, gelijke aankomst begraafplaats, niemand vergeten op de wc? Nog even foto'ś maken.. een arm om je schouder, in de gaten houden wat ieders wensen zijn en op de dag zelf ook nog proberen die in ere te houden én ruimte te maken voor de verschillen onderling. Ieder neemt namelijk op diens eigen manier afscheid. En die manieren verschillen. - denken mee - communicatie is top - ook after care contact met het sturen van bijv. beeldmateriaal gewoon de dag erna - voelen in kwetsbare periode even als onderdeel van die kleine vertrouwende cirkel van de overleden - op ieder moment bereikbaar en betrokken. Wilma, ontzettend bedankt <3.

Utrechtsedwarsstraat 85 C

1017 WD Amsterdam