Hele goede ervaring. Alles was netjes geregeld, steeds met uitgebreid overleg indien gewenst. Uitvaartbegeleider Robert was constant erg goed bereikbaar voor vragen. Hij bleef netjes en bescheiden op de achtergrond tijdens de uitvaart, maar was er wel indien nodig. Offerteprijs is een vanaf prijs, afhankelijk van de wensen komt daar nog wel wat bij, maar alles is wel transparant. Zielhuis Uitvaart is zeker een aanrader.
In het hele proces naar de uitvaart van mijn broer en bij de uitvaart zelf heb ik een grote betrokkenheid ervaren. Topklasse!
Zielhuis Uitvaart heeft een fantastische begeleiding gegeven en voor een geweldige uitvaart gezorgd na de dood van mijn partner. Wilma en Robert zijn allebei zeer betrokken en respectvol en en sensitief, je kan merken dat ze allebei in de hulpverlening rond ziekte en overlijden hebben gezeten, een zeer doorleefde benadering en geen standaard rouwambtenaar aanpak. Wilma was zeer ruim bereikbaar en niets was haar teveel en steeds probeerde ze de crematie nog mooier en perfecter te maken. Ze nam me ook zeer veel uit handen en was zeer goed op de hoogte en deskundig van de mogelijkheden van de herdenkingsbijeenkomst. Wilma hield de regie, waardoor er niets mis kon gaan. Wilma en Robert verdienen 12 sterren !
Samen met Wilma de uitvaart in fijne samenwerking kunnen vormgeven; met respect, flexibiliteit en zorgzaamheid. Het werd voor de aanwezigen een warm, liefdevol en bijzonder geheel, wat ook voor de online-toehoorders mooi werd weer gegeven. Ondanks het grote verdriet rond het verlies van onze dierbare, kijken we met grote dankbaarheid terug op het zo complete afscheid. Hierin had de betrokken ondersteuning van Wilma en het Zielhuis-team een groot aandeel.
Vanaf de eerste kennismaking was het al duidelijk dat ik mensen te maken had die wisten waar ze het over hadden. Ontzettend vriendelijk en helder. Wij kregen alle ruimte om de uitvaart op onze manier te organiseren en verleende ons daar alle professionele ondersteuning bij. Ook hielden ze het kostenplaatje in de gaten. Kortom ze waren er echt voor ons. De mensen die zij inhuurden waren allemaal even aardig en professioneel. Kortom we zijn erg tevreden.
Zielhuis Uitvaart is een kleine uitvaartonderneming die oog heeft voor uw persoonlijke wensen en tracht deze te vervullen binnen de mogelijkheden van de Nederlandse wetten. Probeer eens een andere soort uitvaartceremonie. Wilma en haar collega's proberen je daarin te stimuleren en te helpen. Opbaren thuis is mogelijk en dit is fantastisch. Je kunt dan op je eigen tijden en behoefte afscheid nemen van je naaste. Je bent dan niet afhankelijk van de openingstijden van het mortuarium. Je zult dan ervaren dat je het nooit meer anders wilt.
Wilma biedt een stevige begeleidende hand. Ze legt steeds weer keuze mogelijkheden voor die zijn afgestemd op je eigen ideeën over het afscheid van je geliefde en denkt met je mee. Wilma heeft oog voor details en overziet tegelijkertijd het geheel. De ruimte bij de uitvaart was heel smaakvol en persoonlijk gemaakt. Het klopte en het liep gewoon. De inspanningen om het in de ongewone Corona tijd voor elkaar te krijgen bleven toch op de achtergrond. Het belang van een waardige troostende en persoonlijke uitvaart bleef voorop staan.
Vanaf het eerste moment voelden wij ons thuis bij Zielhuis, met name bij Robert Witlox. Robert dacht met veel geduld met ons mee over het hele gebeuren betreffende de uitvaart en had waardevolle tips waardoor het een hele mooie en persoonlijke uitvaart is geworden. Mijn dochter hield van de kleur rood. Zijn voorstel was dit op de rouwkaart aan te geven: een rood accent in kleding of accessoires. Daar gaf vrijwel iedereen gehoor aan, ook Robert (rode sjaal). Bovendien had hij twee vlinderkussens uit zijn huiskamer onder de schaal van de mythe gelegd waar zij in opgebaard lag.
Drie weken voor mijn man stierf, verloor ik een goede vriendin. De herdenkingsbijeenkomst voor haar vond plaats in de Uilenburger Sjoel en was heel erg indrukwekkend, waardig en toch ontspannen. Zo maakte ik kennis met Zielhuis Uitvaart, de stille krachten achter deze bijeenkomst. Toen mijn man stierf twijfelde ik dan ook geen seconde en vroeg Wilma den Uyl en Robert Witlox mij bij te staan, en over de uitvoering daarvan heb ik niets dan lof. Hun betrokkenheid is aangenaam, de rust waarmee ze de zaken op zich nemen staat snelheid en adequaatheid in handelen niet in de weg. We waren in goede handen en dat is ongelooflijk fijn in zo'n emotioneel zware periode van je leven. En niet perse het alleerbelangrijkste maar toch: de rekening viel me mee.
We hebben de uitvaartbegeleiding door Zielhuis met als onze contactpersoon Robert als heel erg waardevol ervaren. Op een moment dat we eigenlijk niet goed wisten wat we moesten doen kregen we hele goede opties en konden we zo keuzes maken die voor ons goed voelden. De snelle communicatie en het inlevingsvermogen maakten dat de hele periode van organiseren en de uitvaart zelf heel goed is verlopen. Waarbij de daadwerkelijke organisatie door Zielhuis perfect verliep. We kijken er, ondanks het verdriet, op terug als een bijzondere tijd. Het aandragen van suggesties door Robert zat m soms in details en juist deze bleken erg waardevol. Met dingen waar we zelf niet snel aan hadden gedacht. Heel fijn om zo veel in vertrouwen uit handen te kunnen geven en te delen in een moeilijke tijd.
Fijne herdenking verzorgd door Robert. Erg sfeervol . Heel hartelijk dank Annie van de Ven - van de Kam
Zeer betrokken, deskundig, meedenkend tot in details, staat open voor bijzondere wensen
In de emotionele dagen rond het afscheid van mijn moeder moesten er in korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen worden. De begeleiding vanuit Zielhuis Uitvaart heb ik daarbij als bijzonder vertrouwd, zorgvuldig en duidelijk ervaren. Hierdoor wist ik steeds goed waar ik aan toe was en welke mogelijkheden er waren. In de uitvoering van alle stappen die er genomen moesten worden voelde ik me begrepen en gesteund en dat is voor mij enorm waardevol geweest.
Zielhuis Uitvaart heeft comfort en troost geboden in een moeilijke periode door ervoor te zorgen dat de uitvaart een mooi eerbetoon was voor de dierbare overledene. Het kleine team was altijd bereikbaar en door naar onze wensen goed te luisteren en met ons mee te denken, konden wij een mooie en bijzondere uitvaart realiseren. Hun goede begeleiding tijdens het hele proces van A-Z was een enorme steun en gaf ons als naasten meer tijd en ruimte voor het rouwproces.
In moeilijke, verdrietige tijden leven en denken en doen de lieve mensen van Zielhuis mee met de nabestaanden. Het afscheid van mijn zus Sigrid is o.a door hen een prachtige herinnering geworden, waarbij haar persoonlijkheid, haar leven en haar dood de leidraad was! Zielhuis werkt op een zeer persoonlijke manier met aandacht voor alles en iedereen betrokken bij het afscheid van een dierbare. Onze complimenten namens alle familie en vrienden van Sigrid en heel veel dank!
We hebben met elkaar een prachtig afscheid voor kunnen bereiden waar we met een prima gevoel op terug kijken.
Zielhuis was snel en zeer competent, maar bovenal heel warm en menselijk –zonder irritant of ja-knikkerig te zijn. Ze kwamen met de juiste vragen en opmerkingen, dachten heel goed met ons mee om de uitvaart geheel in stijl van de overledene te laten verlopen. Ik hoop dat mijn nabestaanden straks ook bij Zielhuis aankloppen.
Professioneel en betrokken.
Zo persoonlijk betrokken en aandachtig, alles is mogelijk en wordt zo georganiseerd als de overledene van te voren heeft aangegeven. Zo mocht ik spreken tijdens het afscheid van drie vriend(inn)en op een voor hen alle drie heel eigen en onderscheidende uitvaart, verzorgd door Zielhuis. Wilma den Uijl en Robert Witlox lopen meer dan een pasje harder om een gloedvol afscheid te organiseren, dat de wens van de overledene respecteert en tegelijk ook veel ruimte geeft aan de mensen uit de omgeving om op hun manier de plechtigheid in te vullen en te beleven. Daarnaast heb ik al meerdere uitvaarten van leden van mijn community meegemaakt die door Zielhuis zijn verzorgd. Ze waren allemaal weer anders en passend bij de overledene en steeds met veel ruimte voor nabestaanden. Ik zou voor mijzelf ook zeker kiezen voor Zielhuis
Nu enkele malen een door Zielhuis begeleide uitvaart mee gemaakt. Professionele nabijheid, oog voor detail, grenzen van betrokkenen in de gaten houdend rond de organisatie en ruimte gevend aan rouw, verschillende belangen in betrokkenheid. Zeer goed in het managen van verwachtingen. Ik ben onder de indruk. Dank Wilma en team.
Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer. Je kunt het niet meer overdoen. Het moet meteen zo goed mogelijk. Zielhuis Uitvaart heeft daar oog voor. Er werken mensen met veel compassie en inzet, professioneel en persoonlijk: liefdevol.
Na het overlijden van de mater familias, was er een waaier aan wensen voor sprekers tijdens de uitvaart. Heel bijzonder hoe er samen met Wilma Den Uyl en Robert Witlox een afscheid werd samengesteld met ruimte voor iedereen om zich op geheel eigen wijze te uiten.
de werkwijze van Robert Witlox is vol aandacht en alle zaken zijn zeer goed uitgevoerd.
Lieve mensen die met je meedenken en een prachtige roze uitvaart voor mijn dochter hebben georganiseerd!
Utrechtsedwarsstraat 85 C
1017 WD Amsterdam