Zie hierboven
Wij hebben in verschillende delen van het land gewoond maar dit is onze beste tandarts!
Prima geholpen weer door de tandarts en mondhygiënist. Jammer dat ik vaak van tandarts wissel en tegengestelde adviezen krijg.
Voel me niet angstig en vertrouw ze volkomen mijn gebit toe!
Altijd vriendelijke en vrolijke tandarts. Zeer kundig. Geeft vertrouwen.
goede uitleg van mijn terugtrekkend tandvlees probleem en mogelijke behandeling van de kies met klachten waar dit het meest plaatsvindt
Met plezier naar de tandarts is overdreven, maar door hun vriendelijkheid en deskundigheid is er geen reden om bang voor de tandarts te zijn. En verbouwde praktijk ziet er gelikt uit!
Totaal niets op aan te merken!
Zoals altijd ben ik prima geholpen.
Het was de 1e x dat ik bij de mondhygieniste heel prettig geholpen ben! Meestal zijn ze vrij hardhandig, maar deze deed het met beleid, waardoor je heel wat ontspannender in de stoel zit! Ook de tandarts verdient een pluim! Hij stelde mij goed op mijn gemak, legde uit wat de situatie was en wat hij ging doen. Ook kreeg ik een goed advies mee! Bij beiden wil ik een volgende keer wel weer in de stoel zitten!
Het personeel is ontiegelijk vriendelijk en denken ook mee met je mogelijkheden.
Ze heeft er veel werk aan gehad doordat het drie jaar geleden voor het laatst is gedaan super
Ik vond het een fijne behandeling, normaal ben ik altijd angstig voor afspraken bij de tandarts als het gaat om gaatjes vullen.. maar de tandarts (Milan volgens mij) stelde me gerust, was erg lief en deed zijn werk goed!
Milan is een goede tandarts die je je echt op je gemak stelt. Het enige puntje van kritiek die ik heb, is dat een systeemplafond wel erg saai is om een half uur naar te staren. Niet handig voor een tandartsen praktijk. Ook de verlichting misschien te verbeteren: https://www.newscientist.nl/nieuws/groen-licht-verzacht-pijn-migraine/#:~:text=Mensen%20met%20migraineaanvallen%20die%20erger,een%20aanval%20juist%20kunnen%20verminderen.
De mondhygieniste antwoorde keurig mijn vraag.
Ik heb heel tevreden. Behandelingen zijn goed. En communicatie ik krijg altijd bericht voor mijn nieuwe behandeling vind ik fijn.
Je word op tijd gewaarschuwd voor de herhaling
Word rustig met mij omgegaan.
Mijn vulling viel eruit en na overleg kon ik snel geholpen worden. Super
Niet lang hoeven wachten, een vriendelijk woord en een klein advies. Ik ga hier zelden met tegenzin naar toe.
Zie boven
Keurig alles geregeld ook omtrent covid,
Helemaal prima
Kanaalweg 14