Prima Tandarts en mondhygiëniste.
Altijd een prima behandeling bij Elvira met tussendoor de controle van Bas!!
Vakkundig, hygiënisch, vriendelijk en flexibel!
Behandeling goed. Soms wat lange wachttijd.
Ik ben met begrip en deskundigheid geholpen.
Zijn netjes met het maken van afspraken. Luisteren naar waar je last van hebt . Als je wel last van iets hebt houden ze rekening er mee . Heel fijn
Klantvriendelijk . en een nette praktijk
Ik ga altijd met plezier naar de tandarts. Gezellige en professionele club!
Ik word er zeer goed behandeld
De sfeer in wachtruimte is wat kil en onpersoonlijk. Wat wel fijn is zijn de filmpjes die worden gedraaid dat geeft een bepaalde rust. De bejegening is in tegenstelling tot de wachtruimte erg vriendelijk en er wordt met geduld en met rust met je omgegaan. Ik voelde me er op me gemak bij en er straalde ook professionaliteit uit.
Omdat en de mondhygiënische en de tandarts tijd namen voor mijn persoonlijk verhaal. De behandeling daarop afstelden en me zo het gevoel gaven als mens geIen te zijn. Over de kundigheid kan ik nog weinig zeggen, omdat ik nog niet vaak geweest ben. hoewel .... mijn vorige tandarts heeft ze wel aanbevolen.
Goede tandartsen en mondhygiënisten. Word altijd goed geholpen en zijn altijd vrolijk en vriendelijk. Denken ook mee met vragen die je hebt.
Niets op aan te merken
Het resultaat van het traject -dat in het voorjaar 2020 begon- is heel bevredigend!
Goede organisatie. duidelijke afspraken en later weer een herinnering van de afspraak. Vriendelijke sfeer en uitstekende tandartsen. Ga zo door !!
Goede zorg met de nodige aandacht voor de patient
Altijd fijn geholpen door dit leuke team. Niks is ze teveel en je kunt altijd snel terecht!
Ik heb angst voor de tandarts maar wordt door tandarts Bas goed op mijn gemak gesteld.
Prima geholpen met de gebitsreiniging. Daarnaast waardevolle adviezen gekregen om het gebit nog beter schoon te houden.
Fijn dat alles zo goed schoongemaakt was met de sneeuwval. De praktijk was goed toegankelijk.
Ik ben ben al jaren een zeer tevreden klant bij Van Rij mondzorg . Ik heb nog al eens problemen met mijn gebit en kom er regelmatig . Personeel is zeer vriendelijk en ook deskundig . Van receptie ( Inge ) , mondhygieniste ( Elvera ) tot tandarts ( Milan ) Ik ga er meestal vrolijk naar toe en kom er nog vrolijker vandaan , omdat ik weer zeer goed geholpen ben . Chapeau !!!
De praktijk hebben ze onlangs opgeknapt, het ziet er erg fris en netjes uit. Hele fijne tandartsen en assistentes, zijn altijd vriendelijk en bieden een luisterend oor. Er wordt erg professioneel gehandeld en stellen je altijd op je gemak. Het is fijn dat er een avondopenstelling is, dit maakt het net wat gemakkelijker voor werkende mensen.
Die is goed.
Mondhygienste, waarvan ik de naam vergeet (shame on me) is zeer goed, ik merk gewoon dat ze haar professie met veel liefde beoefend. Wees goed voor haar.
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal