Ik ben altijd al bang geweest voor de tandarts maar deze jongen is heel relaxed en rustig
In het verleden had ik vaak het gevoel dat er gedragsverandering werd opgedrongen - steeds kreeg ik een spiegeltje in mijn handen gedrukt: ik zat altijd op dezelfde act te wachten. Nu niet meer! Hier werd ik zelfs ietwat plooibaarder van;)
Heb nogal angst voor de tandarts. Maar ben goed behandeld en heel fijn geholpen. Luisterde goed naar mij waardoor ik niet meer zo zenuwachtig was.
vakkundige mensen
Geheel volgens afspraak mijn tandhalzen laten behandelen. Ook zijn nare randjes weggewerkt en nu toont mijn gebit weer gezond. Prettig overleg, goed geholpen!
goed , maar ik hoop dat uw medewerkers ook allemaal gevacineerd zijn
Fijn
De behandelingen zijn goed uitgevoerd.
Fantastisch
Zeer goed en nemen de tijd voor je.
Prima geholpen en daarna kon ik snel terecht met de klachten die er nog waren
Gewoon goed
Laatste ervaring niet echt prettig geweest gaatje links boven moesten behoorlijk diep boren. Na mijn zin vrijlang ook napijn gehad
Ik weet voor wat ervaring.
Zoontje van 6 moest een melk tandje laten verwijderen omdat hij in de weg zat voor zijn grote tanden. Laten doen door Salih. Wat een heerlijke man! Allebei de kinderen zijn weg van hem.
Ben op tijd en aardig geholpen Veel dank hiervoor
Allemaal prima!
Ondanks dat de tandarts niet op mijn lijst met favorieten staat, was het gaatje vullen snel gebeurd bij mijn voortand. Dankzij Rosa zie je hier niets van. De mondhygiëniste Elvera gaat gestructureerd en rustig te werk, erg prettig.
Werd exact op afgesproken tijd toegelaten tot de ruimte voor behandeling voor een gaatje. Ik ben geen tandarts maar volgens mij is de procedure prima uitgevoerd. Daarna ook geen klachten gehad.
Loop al jaren bij deze tandartspraktijk . Volste vertrouwen
Zie boven
Nvt
Prima gedaan door mondhygieniste en door de tandarts.
Tevreden met de manier van behandelen en een fijne en goede uitleg.
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal