Samen met mijn jongste dochter bij de mondhygieniste en tandarts geweest. Zij wisselden van ruimte. Het was heel goed en efficient. Een mooie ervaring in Coronatijd. Ze wisselden elkaar af en de wachttijd tussendoor was relaxt door het fijne gesprek.
Behandeling en voorlichting enz. zijn naar tevredenheid verlopen.
Deze afspraken liepen als een zonnetje * ad hoc nog een controle afspraak in kunnen plannen * de daarop volgende behandelafspraak ook snel gemaakt Ditmaal snel geholpen Normaal moet je nog wel eens lang wachten in de wachtruimte, maar nu (waarschijnlijk door corona maatregelen) snel aan de beurt
Na een minder prettige ervaring van een nieuwe tandarts. Kreeg ik de mogelijkheid om behandeld te worden door een tandarts na keuze. De behandeling was klantvriendelijk zoals ik altijd al gewend was in deze praktijk.
vriendelijke, deskundige behandeling, duidelijke uitleg
Alles is het oke' en corona proef.
is goed
Ik vind het goed bij jullie
Goede informatievoorziening en veel geduld!
Deskundige gebitsverzorging, plezierige bejegening, goede tips voor tandenpoetsen. Jammer dat mensen in de wachtruimte gewoon hun gezicht of telefoon aanraken na het reinigen van de handen (als dat gebeurd is...). Er stond wel een bordje met oproep, maar daar werd geen gehoor aan gegeven.
Al jaren onze tandarts. En dat naar volle tevredenheid. Altijd vakkundig en vlot.
Meestal nette en snelle behandeling (soms nogal "beginneling-niveau")
Goed en netjes geholpen
Kon heel snel terecht en goed geholpen
Redelijk op tijd aan de beurt. Aardig personeel. Enige is sinds mijn kies gevuld is wat gevoeliger gebit
Voor het eerst bij tandarts M geweest, mijn eerste ervaring met haar is goed, op mijn verzoek weggegaan bij vorige behandelaar omdat ik zelf niet geheel tevreden over was.
Ben goed en secuur geholpen
Er wordt de tijd genomen, er is veel persoonlijke aandacht door Marlous en Elvera en ik ga er altijd met een glimlach weg.
Netjes geholpen door kundige mensen
Kwaliteit staat bovenaan. Zeer te spreken.
Een prima tandartsenpraktijk. Kundig, correct en vriendelijk personeel. Goede behandeling. Alles ziet er netjes en schoon uit.
Wordt altijd goed behandeld .
Wat een fijne zorgvuldige mondhygieniste had ik weer. Erg tevreden over de rustige manier van werken. De controles van de tandarts zijn ook naar tevredenheid. Erg blij en tevreden met deze tandartspraktijk!
Ik was altijd angstig voorafgaand aan een bezoek. Dat is nu voor 80% afgenomen. Ook heb ik plezier gekregen in het verzorgen van mijn mond en gebit door de goede uitleg en begeleiding van tandarts en mondhygiëniste.
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal