Kort van tevoren word je via een email herinnerd aan de afspraak. Vriendelijke ontvangst aan de balie. Medewerkers zijn goed herkenbaar aan hun (uniforme) kleding en zien er keurig verzorgd uit. Schone, ruime, lichte wachtkamer, helaas nu wel zonder tijdschriften vanwege het coronavirus. Doorgaans goed op tijd geholpen. Prettige bejegening, persoonlijke benadering. Duidelijke uitleg over wat er gedaan gaat worden, wat de keuzemogelijkheden zijn en wat er wordt geadviseerd (b.v. wel/geen verdoving, kies repareren of trekken). Dit alles maakt dat ik al jaren zonder angst en inmiddels zelfs met plezier op de praktijk kom.
Klantvriendelijk en je mag aangeven bij wie je wilt . Dat is erg prettig
Vakkundig en vriendelijk
Mooi op tijd , Het vooraf waarschuwen per e-mail van de afspraak
Heel gezellig
Mijn ervaring is dat ze geduldig naar je luisteren.....vooral na mijn kunstgebit.....wat helemaal niet wilde lukken...ben ik uitstekend geholpen en goede uitleg gekregen....wat gebit betreft hoop ik dat het bij andere mensen wel lukt, wat bij mij helaas niet lukte.....maar wel fantastisch bij geholpen ben....daar als nog heel hartelijk voor bedankt
Ik ben altijd erg blij met Van Rij. Prettige vriendelijke mensen die meedenken en het beste met je voor hebben.
Ik vind het personeel heel goed en fijn communiceren en vooral heel lief voor kinderen
Goede uitleg, veel geduld. Rustig geholpen. Vertrouwen!
1 punt van kritiek is dat ik soms wel eens behoorlijk kort af te woord word gestaan via de tel. Eerst volgende keer dat dat weer gebeurt zal ik daar op reageren, voorheen dacht ik altijd het zal druk zijn maar vind het niet prettig Met vriendelijke groet.
Altijd tijd, uiterst behulpzaam, beleefd, respect en professioneel personeel
Na 48 jaar werd er voor de tweede keer in mijn leven opnieuw een kies getrokken omdat er een ontsteking onder zat. 48 jaar geleden: de verdoving werkte niet goed, de tandarts was weinig invoelend en ik heb lang last gehad van pijn en tandartsweerstand. Na zorgvuldig onderzoek en verwijzingen naar anderen die mee hebben gekeken, volgde het besluit om toch de kies achter de hoektand te moeten trekken om erger te voorkomen. Nu werd binnen 20 minuten een kies met een scheurtje getrokken, de kaak schoongemaakt en gehecht, een plaatje geplaatst en na duidelijke uitleg, met een A4tje aan adviezen en mogelijke complicaties naar huis. Vier ubiprofens later heb ik geen pijn meer, kan alles eten, kan door het plaatje nog steeds vriendelijk lachen en wacht met vertrouwen de behandeling voor de kroon af. Toptandarts!
Vakkundige behandeling door vriendelijke mondhygiëniste.
zie boven
Hier terecht gekomen omdat mijn tandarts samenging met Van Rij (en inmiddels is vertrokken). Altijd uitstekend geholpen. Zijn ook goed met de kinderen.
Na jaren ons gebit tot zeer grote tevredenheid te hebben verzorgd is “de chef” met stille trom vertrokken?! Nu een andere jonge tandarts die ons met een glimlach ontving....dat komt wel goed tussen ons!
Goede ervaring en een vrolijke tandarts!
Prima geholpen.
Ondanks de uitgebreide behandeling was het bezoek ontspannen en bijna gezellig! Fijn dat alles zo vlot ging!
Fijne controle en check door tandarts
Voor veel mensen is de tandarts een ‘dingetje’ maar bij Van Rij Mondzorg is de behandeling altijd
Fijn team binnen Van Rij Mondzorg. Je word deskundig geholpen en er is begrip wanneer nodig.
Implantaat gekregen. Zeer deskundig. Vakkundig geplaatst. Niet veel pijn. Controle bij tandarts. Prima. Mondhygiënist erg vriendelijk. Goede tandarts. Goede voorlichting.
Correcte en coulante behandeling bij herstelwerk. Gezellige wachtkamer: leestafel, bloemen, infoscherm.
Ik ben heel erg bang voor de tandarts maar sinds kort een vrouwelijke tandarts die alle tijd voor mij neemt alles uitlegt wat ze gaat doen echt een verademing.
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal