Prettige benadering, goede pijnbestrijding, uitleg over wat men gaat doen.
Loopt wel soms erg lang uit.
Goed advies. Alleen voor een half uurtje gebitsreiniging €80.00 vindt ik wel veel geld.
Goede ervaringen
Ik zag op tegen het trekken van een verstandkies maar dat is voorspoedig verlopen. Kleine slordigheid was dat de getrokken kies even in mijn mond viel maar gelukkig niet in mijn keel.
Al jaren prima en fijn geholpen. Kundig en snelle behandelingen
vriendelijke en goede verzorging. Tevens aan de balie
Wat wel opvalt is dat de rekeningen steeds hoger worden. Het zal wel komen van de leeftijd...
Het personeel is altijd erg vriendelijk. Je wordt op een fijne, deskundige en professionele manier benaderd en bij vragen geven ze altijd deskundig antwoord. Ze zijn erg goed te bereiken en de receptionisten is ook altijd aardig. Kortom, een hele goeie praktijk waar ik al jarenlang met plezier kom (in hoeverre zin je natuurlijk met plezier naar de tandarts gaat). Ik ben zowel bij de tandarts als bij de (paro)preventieassistente geweest en bij beide heb ik altijd een hele goeie ervaring.
Mijn angst voor de tandarts is in deze praktijk sterk verminderd.
Bij tandarts Bas nieuw Klikgebiot aangemeten, gewoon geweldig, aanmeten, passen, indoen en nu gewoon half jaar later nog niet 1 x terug geweest zit gelijk als gegoten, geen drukpunten of andere pijnpunten
Werkt snel, zorgvuldig dat vind ik perfect . Een fijne praktijk met leuk personeel.
Ze houden rekening met je.
Bang binnen gekomen maar doordat er veel tijd wordt genomen voor uitgebreide uitleg en er rustig wordt behandeld ben ik over mijn angst heen.
Fijne praktijk met professioneel personeel. Ze nemen hier de tijd voor je en luisteren goed naar de patiënt. In het verleden nare ervaringen gehad met de tandarts maar sinds ik bij van Rij onder behandeling ben is mijn angst helemaal verdwenen.
Fijne behandeling zonder klachten.
Ik wordt altijd goed geholpen door Elvera als mondhygiëniste en door Marloes met haar assistente Jacolien
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal