Prettig in omgang. Vertrouwen in mate van deskundigheid.
top
Wat ben ik blij met Liane als mondhyginste. Ze stelt me geruste en werkt goed.
Persoonlijke aandacht!
Al jaren tevreden over de vriendelijke en rustige benadering! Daarnaast verlopen de behandelingen altijd snel wat ik heel fijn vind!
Nadat kies overnieuw gevuld was, heb ik pijn bij het kauwen met deze kies. Na drie keer terug geweest te zijn, heb ik nog steeds pijn.
Mijn ervaring is positief, de preventie assistentes zijn zorgvuldig in hun behandeling en geven goede adviezen voor het onderhoud van mijn gebit. Ook passen zij de behandeling aan wanneer deze te pijnlijk is. Over tandarts Milan ben ik zeer tevreden, hij doet zijn werk heel zorgvuldig en rustig wat maakt dat ik mij op mijn gemak voel en zelfs de laatste keer een behandeling zonder verdoving aandurfde, heel prettig! Voor mijn gevoel heb ik heb ik de keer dat ik doorgestuurd ben naar de specialist in Ede voor een wortelkanaalbehandeling een verkeerde diagnose gekregen(niet door Milan gesteld) De belastende en dure wortelkanaalbehandeling heeft uiteindelijk geen resultaat gehad. De oplossing zat hem in de kies vullen die achter de kies met de wortelkanaalbehandeling staat. Dat was mijn enige negatieve ervaring
Je komt in een fijne omgeving terecht die enerzijds heel professioneel en deskundig is en waar anderzijds echt oog en tijd voor de mensen is. Wat mij betreft een goede balans.
Prettig contact en goede communicatie. Daarbij snel en punctueel.
Kundige en vriendelijk behandeling
Met vertrouwen in deskundigheid stap ik al jaren de mooie en gezellige praktijk binnen.
Helaas, laatste behandeling was garantie voor een pas enkele dagen ervoor aangebrachte vulling die los gekomen was
Wat een fijn team! Ik kom altijd bij Marloes voor controle en zij biedt mij altijd de rust als ik in de stoel zit. Geeft altijd aan wat ze gaat doen en daarnaast is ze ook geïnteresseerd in jou als persoon! Daarnaast heeft Rosa mijn tanden een prachtig composiet laagje gegeven waardoor ze weer sterk zijn! Al zingend stelt ze je gerust in de stoel en maakt er een prachtig plaatje van in je mond! Elvera doet altijd de nazorg bij mij. Altijd een grote glimlach en altijd even gezellig! Dankjulliewel! TOP TEAM! Tot de volgende keer. Groetjes Ilona
Fijne praktijk, vriendelijk en duidelijk, lopen redelijk op schema
Werd erg goed geholpen door Elvera, fijne mondhygieniste en werkt keurig. Daarna door Roza controle gehad, ook een leuke vrouw die graag zingt tijdens haar werk. Leuke praktijk. En wordt erg goed geholpen.
Klantvriendelijk Kind gericht Hygiënisch Bij de tijd qua mail enz
Zeer professioneel!
Nemen de tijd, duidelijk over de behandeling. Eigen regie bij de cliënt.
Goede uitleg en advies. Stopt als het nodig is. Geruststellend.
Netjes geholpen en vriendelijk
Ik ben sinds kort bij deze tandartspraktijk, maar vind de tandartsen en mondhygiënischte zeer professioneel er is een goede sfeer tijdens de behandeling
Ondanks m'n gezondheid en ziekte Doet m'n tandarts meneer Milan de ruiter uiterst z'n best om mij op m'n gemak te stellen ben dat waardeer ik enorm
fijn en goed geholpen
Vriendelijk en vakkundig geholpen