Tevreden en met vertrouwen. Soms gehaast
Ik ben al enkele jaren bij deze tandartsenpraktijk onder behandeling bij de mondhygiënist en tandarts. Altijd professioneel, vriendelijk en vlotte behandeling.
Zoals het hoort, goed.
Het is rustig en ontspannen om door deze mondhygiëniste te worden geholpen.
Vooraf een goed uitleg gehad over de behandeling plus wat het ging kosten . Tijdens de behandeling werd er steeds verteld wat ze ging doen .
Bespreekt uitvoerig wat de mogelijkheden van een behandeling zijn en stuurt keurig een offerte voor de besproken behandeling
De behandeling van de mondhygiënisten en de tandarts zelf was fijn. Alleen erg jammer dat bij het foto maken van de tanden een stagiair kreeg en, ze elke keer dat ding goed moest doen in mijn mond. Tip: oefen eerst met stagiairs tot dat ze het echt kunnen ipv op de patiënt.
De zorg is echt geweldig en de service ook goed, maar wel een negatieve opmerking. op mails wordt er niet gereageerd. Dus op vragen die er per mail gesteld worden krijg ik geen antwoord Heel jammer
Middels een uitstekende communicatie kom je uiteindelijk in de behandelstoel terecht. Zowel tandartsen als mondhygiënisten zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam én leggen uit wat ze doen. Als patiënt heb ik het idee én het gevoel in deze praktijk op de juiste plaats te zijn.
Goede tandarts / mond hygieniste praktijk en erg vriendelijk personeel
Verteld goed wat ze doet. dat is geruststellend.
Prima, vorige keer lang moeten wachten (wegens ziekte van medewerkers) maar het zou prettig zijn als dat dan zou worden meegedeeld door de receptioniste. Ben gewend dat in pricipe alles op tijd gaat en als dat dan niet zo is, ga je twijfelen of de afspraak wel goed is. Dus communiceer dat even graag!
Ontspannen ,Duidelijk ,vakkundig.
In de 22 jaar dat we cliënt zijn bij Van Rij Mondzorg zijn we altijd professioneel geholpen, zonder negatieve ervaringen, in welke vorm dan ook.
Helder en duidelijke uitleg wanneer een behandeling nodig is. Zeer kundige artsen en asistenten. Alleen maar positieve ervaringen.
Ik ga zonder angsten naar Van Rij Mondzorg en wordt door de mondhygiëniste en tandarts Admiraal bijzonder goed en vriendelijk geholpen
vlotte service en vlotte behandeling
als boven
Zoals altijd prima
Het is nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar ervaar het tot nu toe als prettig. Goede preventie assistent en de tandarts (Milan) is vriendelijk, geduldig en secuur. Het is ook altijd fijn om extra adviezen te krijgen!
(Behandeld door tandarts én mondhygiëniste)
Vriendelijke en deskundige behandeling.
Professioneel, begripvol en prettig in de omgang
Kanaalweg 14
3901 ET Veenendaal