Van het begin tot het einde van het project, om een thuisbatterij te laten plaatsen, duidelijke en deskundige communicatie. Indien er vragen waren werden deze adequaat beantwoord en werd er de tijd voorgenomen. Tijdens de schouw werden de voor en tegens tegen elkaar afgewogen en geluisterd naar onze wensen en de oplossingen aangedragen. De installatie gebeurde op een vlotte en deskundige wijze en werd er zeer netjes gewerkt en met oog voor detail. Na de installatie was er geen rommel meer te vinden. Na de installatie werd er nog contact opgenomen of alles naar wens was gegaan en of de thuisbatterij voldeed aan de wensen.
goed snel en vakbekwaam
Recent hebben wij zonnepanelen en twee airco’s laten installeren door De Duurzame Jongens, en wij zijn bijzonder tevreden over hun service en vakmanschap. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Het team dacht proactief met ons mee en adviseerde ons zorgvuldig over de meest geschikte oplossingen voor onze situatie. De installatie werd zeer vakkundig uitgevoerd. De monteurs werkten efficiënt en nauwkeurig, en hielden daarbij voortdurend rekening met onze wensen. Na afloop werd de werkplek keurig schoon opgeleverd, wat wij zeer waardeerden. De geïnstalleerde zonnepanelen functioneren uitstekend, en de airco’s vormen een waardevolle toevoeging aan ons huis dankzij hun efficiënte en stille werking. Wat ons vooral opviel, was de focus van De Duurzame Jongens op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Niet alleen leveren zij hoogwaardige producten, maar ook een service die uitblinkt in zorgvuldigheid en professionaliteit. Wij kunnen De Duurzame Jongens dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare, duurzame oplossingen voor hun woning. Een absolute aanrader!
Het zijn harde werkers alles in overleg gedaan. Netjes gewerkt. Om 14.00 uur was alles al klaar. Ben super tevreden hoe alles in zijn werk is gegaan.
De Duurzame Jongens hebben in ons huis 2 thuisbatterijen geïnstalleerd. Dit tot volle tevredenheid en alles werkt perfect. Met onze 14 zonnepanelen kunnen we nu energie opslaan. We hebben ons huis weer een stap verder gebracht in de verduurzaming en minder afhankelijkheid van het stroomnetwerk. Samen met de Duurzame Jongens op naar een duurzaam en beter milieu.
De installatie van de airco is zeer soepel verlopen en het team heeft alles keurig achtergelaten. Helaas was er bij de dakdoorvoer een probleem, maar dit hebben we direct gemeld. Het bedrijf heeft dit probleem professioneel opgepakt en binnen 24 uur volledig opgelost. We zijn zeer tevreden over zowel de installatie als de service van "de duurzame jongens". Het bedrijf heeft zich van zijn beste kant laten zien door snel en adequaat te reageren. We hadden niet alleen een vlotte oplossing, en een goede klantgerichtheid. We hebben het als positief ervaren en kunnen het bedrijf alleen maar aanbevelen.
The battery was installed on time, but it did not work properly. After a few calls and complaints, the team came forward and rectified the faults at their own expense. I am very happy with the professionalism and level of expertise on the latest technology displayed by the installers. Battery systems are pretty new in the Netherlands and this organization gives the ideal solution.
De installatie van de zonnepanelen is heel goed verlopen. Leuk team van 3 mannen die heel professioneel te werk zijn gegaan. De mannen waren heel vriendelijk. De installatie was binnen een korte tijd gefixt.
De Vriendelijke Duurzame Jongens hebben zojuist een airco geplaatst in mijn woonkamer en de buitenunit geplaatst. Ook stroom aangelegd door de kruipruimte naar de meterkast. Alles opgeruimd, schoongemaakt en uitgelegd. Heerlijk warm nu binnen. Superblij mee! Een aanrader dus!
vanaf het eerste contact een goede indruk van dit bedrijf. monteurs hebben kennis van zaken en hebben vakwerk geleverd en alles schoon opgeleverd. Ik beveel dit bedrijf dan ook aan.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u vanaf het eerste contact een goede indruk heeft gekregen van ons bedrijf en dat onze monteurs vakwerk hebben geleverd. Het is fijn om te weten dat alles correct en volgens afspraak is uitgevoerd, en dat ons team alles schoon heeft achtergelaten. Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we waarderen uw vertrouwen in onze diensten. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
vandaag zijn bij ons de panelen en een nieuwe meterkast geplaatst en tot nu toe zijn wij super tevreden of het nu over het contact met kantoor gaat of de instalatie alles is toppie. over de jongens die schouwen kwamen en de monteurs zijn we alleen maar goed te spreken, alles netjes verwerkt en schoon achter gelaten, ze wilden zelfs nog stofzuigen en bij vertrek kregen we een goede en duidelijke info. bedankt jongens superrrrrrr
Beste familie van Oijen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met de installatie van de zonnepanelen en de nieuwe meterkast. Het doet ons goed te weten dat zowel het contact met ons kantoor als de installatie zelf naar wens zijn verlopen. We zijn trots op ons team en hun toewijding om alles netjes te verwerken en schoon achter te laten. We waarderen uw complimenten en zullen deze zeker delen met onze jongens. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en wij wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Goede info van aanvraag t/m plaatsen van panelen. Uitgebreide offerte/schouwen en goede uitleg. Bedankt team Bunyamin Toppie gewerkt
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de informatie die u heeft ontvangen van de aanvraag tot het plaatsen van de zonnepanelen. Het is fijn om te weten dat onze uitgebreide offerte en uitleg u hebben geholpen bij uw beslissing. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan team Bunyamin. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Veel problemen gehad met het instaleren alsook de werking van de airco. Het heeft een erg lange tijd geduurd, maar het is uiteindelijk opgelost dankzij Nyvin.
Originele beoordeling
We waren op tijd, door in maart al aan airco op te willen laten hangen. Echter na de verkoop en een schouw, is het een continue stroom van ellende. Het begon al met het ophangen van de airco, waarbij de monteur toegaf naar meerdere excusjes dat hij zich verslapen had waardoor wij onze werk agenda op de laatste minuut moesten omgooien om in de middag de airco geplaatst te krijgen. Vanaf het begin dat we de airco hadden hangen, kregen we veel problemen met het doortrillen door de muur. Dusdanig hard, dat het trillen van de airco doorheen bijna het hele huis te horen was. De buitenunit zelf leek ook niet goed te lopen, en maakte vaak rare geluiden. Daarop volgende een half jaar van niet geloofd worden, afgescheept worden door hun monteur en veel excuusjes waarom we zo lang moesten wachten vooraleer het opgelost zou worden. We hebben foto's gemaakt, opnames gemaakt en ondertussen ook vochtschade aan de binnenmuur. Maar desondanks kregen wij telkens te horen dat er weer iemand moest langkomen om er naar de komen kijken of het te beoordelen, waarbij niemand het antwoord had. Er werd uiteindelijk afgesproken om de unit op de grond te zetten, echter, zoals ook op de foto te zien is, werd de airco op betonblokken gezet. De uiteindelijke reden die de monteur zelf aangaf "Het is ontzettend veel werk om de leidingen aan te passen dus zo werkt het ook". Uiteindelijk kregen we eindelijk iemand die zich over ons ontfermde, Nyvin (waarvoor onze dank!). Zij was de eerste die zorgde dat alle documentatie in orde kwam en ons dossier volledig was. Er is een monteur van de leverancier langsgekomen die de problemen eindelijk had verholpen: Schimmel in de binnen unit, condensvorming, geen afwatering en de airco die niet eens op de blokken "stond", maar bij inspectie bungelde aan de leidingen. Nu lijken wij te worden we afgescheept met een 2 jarig onderhoudscontract ter compensatie.
Van de eerste ontmoeting tot het leggen van de zonnepanelen als zeer prettig ervaren. Snelle reacties, komen afspraken na. Het leggen van de zonnepanelen goed verzorgd. Werken netjes, ruimen goed op en vriendelijke monteurs. We raden jullie als bedrijf zeker aan.
Beste Linda, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u uw ervaring van de eerste ontmoeting tot de installatie van de zonnepanelen als zeer prettig heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat onze snelle reacties en het nakomen van afspraken gewaardeerd worden. Ons team doet altijd zijn best om het werk netjes en professioneel uit te voeren. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Op vrijdag 13 september 2024, heeft Benjamin en zijn team namens de Duurzame Jongens onze zonnepanelen geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden. Benjamin en zijn team waren erg beleefd , correct en meegaand. Ik geef het team een dikke pluim, chapeau!
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met de plaatsing van uw zonnepanelen door Benjamin en zijn team. Het is fantastisch om te weten dat onze medewerkers beleefd, correct en meegaand zijn geweest tijdens het proces. Dit is ook de service waar wij naar streven. Uw complimenten zijn een mooie erkenning voor hun harde werk en toewijding. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Het team van Beamy begon op de afgesproken tijd meteen met gereed maken van de werkplekken. Op het platte dak met de funderingen leggen voor de panelen en in de meterkast met het plaatsen van de gelijktichter en besturingssystemen. Binnen een paar uur was alles werkend en opgeruimd.
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u de snelheid en kundigheid van ons team waardeert. Het is fijn om te weten dat het plaatsen van de zonnepanelen en het gereedmaken van de werkplekken naar wens is verlopen en dat alles binnen een paar uur werkend en opgeruimd was. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we zijn trots op ons team dat altijd streeft naar de beste service. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn! Wij wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Op maandag 26 aug. zijn er door Benjamin en zijn team namens de Duurzame Jongens zonnepanelen geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden over hun kundigheid bij het plaatsen va de zonnepanelen. Als klant werd er voldaan aan onze ideeën over de werkzaamheden zoals wij die graag uitgevoerd zagen. Rustig overleg, beleefd , correct en meegaand. Er is door het team hard gewerkt op alle gebied, zowel op het dak en alles wat er met elektra te maken had. Ook hier alle lof over hun deskundigheid en het overleg met ons als klant, zeker wat betreft het plaatsen van leidingen en kabels. De Duurzame Jongens kunnen met vol vertrouwen samenwerken met het team van Benjamin. Wij zullen zeker De Duurzame Jongens en het team van Benjamin aanbevelen in onze familie, buren en kennissen. Met vriendelijke groet Fam. Theunissen Thorn
Beste Familie Teunissen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn enorm blij om te horen dat u zo tevreden bent met de plaatsing van de zonnepanelen door Benjamin en zijn team. Het is fijn om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat ons team niet alleen kundig, maar ook beleefd en meegaand was tijdens het hele proces. Wij geloven sterk in samenwerking en communicatie, en het doet ons goed te horen dat u deze aanpak heeft gewaardeerd, vooral met betrekking tot het overleg over de leidingen en kabels. Uw aanbeveling aan familie, buren en kennissen betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst weer voor u aan de slag te gaan! We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Snelle en duidelijke offerte nadien afspraak goed verlopen en goed nagekomen tevens montage snel vergegaan met duidelijke uitleg
Beste Herman, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u de offerte snel en duidelijk vond, en dat de afspraak en montage goed zijn verlopen. Het is fijn om te weten dat ons team u goed heeft kunnen begeleiden en uitleggen tijdens het proces. We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met duurzame groet, Team De Duurzame Jongens.
Snelle en goede service. Airco/warmtepomp volgens afspraak gemaakt.
Beste Wout, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en goede service en dat de installatie van de airco volgens afspraak is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met Duurzame Groet, Team De Duurzame Jongens.
Uitvoerig contact voor de installatiedatum, meedenken bij het bepalen van een geschikte uitvoeringsdatum, vriendelijk en correct personeel. Geen onnodige overlast van de werkzaamheden, alle afval netjes opgeruimd.
Beste Pierre, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het contact en de planning naar wens zijn verlopen en dat ons team u vriendelijk en professioneel van dienst heeft kunnen zijn. We streven er altijd naar om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we staan altijd klaar voor eventuele toekomstige projecten! Met Duurzame Groet, Team De Duurzame Jongens.
Duurzame Jongens heeft mijn verwachtingen op alle fronten teleurgesteld. Ten eerste komen ze hun afspraken niet na; meerdere keren zijn afspraken verzet of helemaal niet nagekomen. Daarnaast bleek de installatie van de systemen onjuist en amateuristisch uitgevoerd, wat heeft geleid tot meerdere storingen en schade. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze tijdens de werkzaamheden aanzienlijke schade aan mijn huis veroorzaakt, waarvoor schadevergoeding wordt beloofd maar niet is nagekomen. Tot slot worden afgesproken reparaties niet uitgevoerd en komen ze hun garantievoorwaarden niet na. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan - het leidt tot rechtsbijstand.
Beste Levy, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zulke negatieve ervaringen hebt gehad met ons bedrijf. Dit is zeker niet de service die wij nastreven. Wij nemen uw klachten zeer serieus en willen dit graag met u oplossen. Onze excuses voor de verplaatste afspraken en de problemen met de installatie. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest. Wij willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten en je vertrouwen in ons te herstellen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We hopen dat we samen tot een oplossing kunnen komen. Een duurzame groet, Team De Duurzame Jongens
Mijn ervaring met de Duurzame Jongens is zeer prettig van A tot Z! In contact gekomen met het bedrijf via mond op mond reclame via een kennis waar ze ook zonnepanelen hebben geplaatst. Niet opdringerig en goed advies.
Beste Trevor, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat uw zo'n prettige ervaring met ons hebt gehad van begin tot eind. Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en onze service. We streven er altijd om onze klanten van goed advies te voorzien. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en voor het delen van je positieve ervaring. We wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Een duurzame groet, Team De Duurzame Jongens
Vooraf een adviseur thuis gehad die mij uitstekend kon adviseren, Vervolgens krijg ik conform de gemaakte afspraken een offerte. Vrijkort na de bevestiging is de afspraak gemaakt om te komen plaatsen, wat ook keurig is gedaan volgens de eerdere afspraken. slechts 1 dakpan is gesneuveld ( dat kan gebeuren). Het is netjes achter gelaten. Wat ik miste is de extra rapportage mogelijkheid die het gekochte systeem ondersteund door de meegeleverde stroom meters. Het systeem zou moeten kunnen weergeven hoeveel opgewekt, zelf afgenomen en terug geleverd wordt. Maar de meegeleverde componenten zijn kennelijk niet geïnstalleerd ( en ook niet achtergelaten) waardoor die functionaliteit ontbreekt!! Verder had ik graag mijn systeem via vaste verbinding gekoppeld en niet via WIFI, maar tijdens installatie hebben ze dat niet gevraagd en zag ik dus achteraf hoe het is gedaan. Jammer in mijn ogen een gemiste kans. Al met al tevreden met ene paar aandachtspuntjes
Beste Ivo, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies van onze adviseur en dat de installatie volgens de afspraken en naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij zullen uw aandachtspuntjes zeker meenemen om de service van ons bedrijf te verbeteren. Dank hiervoor! We wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Een duurzame groet, Team De Duurzame Jongens
Van het eerste gesprek tot het leggen, ben ik erg tevreden! Ik keek erg tegen het proces op, maar het is me enorm mee gevallen door de uitleg, ervaring en kundigheid van dit bedrijf. Zeer nette mensen en zou jullie absoluut aanbevelen aan anderen! Ralph (sales) en team 3, heel erg bedankt!
Beste Luca, Hartelijk dank voor uw lovende review en uw aanbeveling. We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze diensten en manier van werken u zo goed bevallen zijn. We wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Een duurzame groet, Team De Duurzame Jongens
DDJ sind fachlich immer auf der Höhe und bieten excellenten Service
Guten Tag, Falko, Vielen Dank für die positive Antwort! Wir wünschen Ihnen noch viele Jahre Freude mit Ihrer Solaranlage und hoffen, dass Sie in Zukunft noch viele weitere Einsparungen realisieren wirst! Mit sonnigen Grüßen, Team De Duurzame Jongens
Industriestraat 10
6135KH Sittard